06

759 118 57
                                    

ALTI

06 Kasım 2016, Pazar

"Sela- Siktir bu ne?" Louis odaya girdiği anda bastığı şeyin ne olduğunu anlamasa da yere baktığında ayağının altındaki pizza dilimini farketti. Keskin pizza kokusuyla gözlerini kırpıp kafasını kaldırdığında görebildiği her boşlukta dolu pizza kutuları vardı ve pizza kutuları arasında ise meditasyon yapan bir Niall.

"Şş. Ses çıkartma."

"Ne sikim yapıyorsun sen burada?"

"Madem çoraplarımla uyanmıyor, pizzalarla kesin uyanacaktır." Louis karşısında gözleri kapalı olan çocuğun bu kadar aptal olabileceğini düşünmezdi. Kıkırtısına engel olmaya çalışarak konuştu:

"Ama iki hafta önce tepki verdi zaten hatırlamıyor musun?"

"Yani?"

"Yani üstüne fazla gidemeyiz."

"Oh." Hayal kırıklığıyla gözlerini açtı çocuk. "Ama sanmıştım ki, pizza- yani- Sen niye geldin ki? Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Gider misin?" Louis bu sefer kahkahasını saklayamamıştı. Niall ona sinirli bir bakış atıp ellerini eski yerlerine koydu.

"Burada oturup sizi izleyebilir miyim?" Louis koltuğun üzerindeki kutuyu eline alırken konuştu.

"Hmhm." Niall'ın bu kadar ciddi olması Louis'de daha çok gülme isteği uyandırıyordu. Koltuğa oturduğunda, odaya girdiğinden beri bakmadığı Harry'e döndü. Alnının üstünde bir pizza dilimi vardı ve karnında da o pizzanın kutusu vardı. Sessizce gülmeye çalışarak Harry'nin alnındaki pizzaya uzanıp bir ısırık aldı. Niall'ın bağırışıyla yerinden zıpladı.

"Pizzaları yiyemezsin! Aradaki bağı bozuyorsun! O zaman nasıl uyanmasını beklersin?"

"Bir ısırık almıştım sadece" ağzındaki pizza parçasıyla konuşması zorlaşıyordu.

Niall işaret parmağını hızla kaldırıp Harry'i gösterdi. Louis üzüntüyle elindeki pizza dilimini Harry'nin alnına koyarken, Harry'nin gülümsediğini görünce kendi de gülmeye başlamıştı. Nasıl oluyor da tek bir hareketiyle mutlu edebiliyordu etrafındakileri?

"Meditasyonun bitince bu pizzaları ne yapacaksın?"

Niall artık yaptığı işin sürekli bölünmesinden bıkmıştı. Ağzından verdiği derin nefesle cevapladı:

"Harry'le birlikte yiyeceğiz. Eğer sürekli bölmeseydin sana da verirdim ama malesef çenene hakim olamıyorsun."

Louis Harry'nin uyanmayacağını bildiği için birden yüzü düştü. Son zamanlarda en çok yaptığı şeyi yapıp Niall'a hislerini belli etmedi.

"Pizzalar soğumuş olmayacak mı o zamana kadar?"

"Yenilerini alırım. Dostum, cidden takıldığın yer burası mı?"

Louis daha fazla burada kalamayacağını düşündü.

"Ben eve gidiyorum."

"Ne- bir dakika ne?" Niall'a cevap vermeden odadan çıktı.

Fluff yazamadığımı farkettim msşslğeösşs bu hikayenin edebi bir yanı olmadığından biraz olsun eğlenceli olmasını istiyorum ama sanırım beceremiyorum. Biraz fikir verseniz hiç fena olmaz sayın tek elimdeki parmak sayısını geçmeyen okurlarım dömeşsmşeosmd.

OCEAN° L.SWhere stories live. Discover now