Despre iubire.

177 3 7
                                    

Ati mai auzit vreodata expresia: "Love is a bitch"? Probabil ca da si de asemenea pe langa faptul ca ati auzit-o probabil ati si ajuns la concluzia ca este adevarata. Probabil ca cei ce vor citi aceasta "carte" sunt oameni cel putin apropriati varstei mele asa ca cel mai probabil majoritatea dintre voi, daca nu chiar toti ati ajuns la o concluzie simpla... Este oribil sa te indragostesti. Acum nu ma intelegeti gresit, fiecare relatie este diferita dar sentimentul de iubire este mereu acelasi. Fie ca este un atasament emotional, o dependenta de persoana respectiva, o nevoie de a stii ca persoana respectiva a ajuns acasa bine sau neputinta de a inchide telefonu seara cand vorbiti pe facetime la 3 dimineata. Pe de alta parte exista si atasamentul fizic. Acesta este reprezentat bineinteles prin sex si alte prostii pe care le fac adolescentii la liceu. Acesta nu este neaparat un sentiment rau dar cu acest atasament fizic eventual intervine si unul emotional de aceea eu nu cred in cuvantul "fuckboy" sau gigolo. Fiecare barbat sau femeie mai devreme sau mai tarziu se ataseaza de cineva pe plan emotional. Asa este construit omul si asa va fi pana la sfarsitul timpurilor.
Dar va intreb eu pe voi.... Stiti care este cel mai nasol lucru despre iubire? Va zic eu daca nu v-ati dat seama pana acum. Este faptul ca la un moment dat una din cele doua parti face o greseala sau poate amandoua partile o comit si atunci totul se naruie. Cand aceea iubire se termina, cel putin in cazul meu, ma simt slab, neputincios, de parca o parte din mine a murit si nu stiu ce directie are viata mea. Si da sunt o persoana foarte melodramatica dar o sa va obisnuiti cu asta. Am avut destul de multe relatii la viata mea, unele mai bune si unele mai putin bune. Am iubit si am pierdut si in fiecare zi ma gandesc ce ar fi fost diferit daca nu as fi gresit. Ce ar fi putut sa fie intre noi doi daca nu o dadeam in bara sau daca nu as fii decis eu sa insel sau sa ii dau mesaj fostei sau sa simt eu ca nu mai merge. Am facut multe greseli la viata mea. Am fost corijent, obisnuiam sa fumez iarba, dar lucrul pe care il regret cel mai mult este ca am pierdut pe cineva care tinea la mine dintr-o greseala catastrofala. Acest capitol este dedicat unei persoane foarte speciale din viata mea careia nu ii pot da numele dar hai sa o numim Eva.
Eva este a doua fata din viata mea de care sunt sigur ca nu m-a mintit atunci cand mi-a spus acele doua cuvinte pe cae fiecare om si le doreste sa le auda: TE IUBESC. In timpul relativ scurt pe care l-am avut am stiut ca acel sentiment nu era fals. Ideea de baza e sa nu pierdeti niciodata oamenii de langa voi care simt ceva pentru tine.

Inima unui adolescent ranit.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang