~Bölüm 8~

920 102 44
                                    

Muzik: soory clooney

*Nick*
Beraber büyüdüğüm kardeşim diyebileceğim Steve 'le karşılıklı oturup içki içiyorduk.
-Abi o kadar plan yaptın intikamını almak için de işte şey ...mmm..-
-Ağzında geveleme, söyle-
-Ya sen bu kıza aşık olursan nolcak-  

Elimdeki içki bardağını alıp duvara fırlattım, öne doğru eğilip
-Bu dediğin asla olmaz! o kız sebep olduğu şeylerin bedelini ödeyecek-
-Iyide bu kız bilerek yapmadı ki o kız..-
-Sakın! Sakın söyleme, bilerek yapıp yapmaması hiçbirşeyi değiştirmez bedelini odiycek o kadar!-

Cevap vermeyip içkisini içmeye devam etti cevap vermemesi akıllıcaydı yoksa biraz daha saçmalasaydi duvara fırlattığım şey bardak olmazdı
-Ayrıca ben o kızdan intikamımı alicam o şeytana asla aşık olmam.-   
-Sen öyle diyosan öyledir- 
-Öyle.-

*jasmine*
Bugün perşembeydi yarın okuldan sonra yola cikicaktik. Hergün aynı sıkıcılıkta geçti. Hatta şu yeni kız bile bu hafta sanki bilerek Elsa'yi sinir edip duruyordu. Derste uyuduğum için teneffüste de kimse kaldırmadi ve ben kavgayı kaçırdım hayır yani bizimkinlere de hep derim ben uyurken bi olay olursa kaldırın ama yok.

Dedikoducu kızlar olmasa soyliycekleri de yok. Ama David gene yapmış yapacağını ve kavganın videosunu çekmiş ve şuan videoyu 7. izleyişim çünkü Elsa'nin bir özelliği de kavga ederken karşısındakine laf sokması ve bu çok komik.

Elsa da sinirini üstünden atıp benimle beraber videoyu izlemeye başladı gerçekten komik görünüyordu her ne kadar kızı doverken sinirli ve kızgın olsada. Okul çıkışı oyalanmadan hemen evlere dağıldık çünkü eşyalarımızı hazırlamamız gerekiyordu.

Eve geldiğimde hemen odama çıkıp valizimi hazırlamaya başladım kısa sürede işim bitmişti. Karnım açıktığı için aşağı inip yemek hazırladım ve yedim bulaşıkları yerleştirip tekrar odama çıktım yatağa oturup sırtımı başlığa yasladim ve bacaklarımı uzattım laptopu da kucağıma alıp film açtım ve izlemeye başladım sonu hiçte beklediğim gibi değildi acıklı bi sondu ama gözlerim bile dolmamiştı

Katy olsa hüngür hüngür ağlıyor olurdu. Laptopu kenara koyup yatağın içine girdim ve uykuya teslim oldum. Gözlerimi açtığımdan muhtemelen dört beş saniye sonra alarmım çalmıştı, yataktan çıkıp işlerimi hallettim ve evden de çıkıp yürümeye başladım yolda her zaman ki gibi Martin'le karşılaşınca okula beraber gittik.

Bizimkinleri bahçede goremeyince nerde olduklarını öğrenmek için mesaj attım
-Nerdesiniz millet-     
-Kantindeyiz-           
-Tamam geliyoruz-           
Diyip telefonumu cebime geri koydum.

Kantine geldiğimizde tam kapıdan geçerken yeni kız omzuma çarpınca  ağzımı açmıştım ki hemen özür dileyip koşar adımlarla geçip gitti. Sanırım Elsa kızın gözünü iyi korkutmuştu.

Okuldan sonra hemen yola çıktık 6 saatlik bi yolumuz vardı eskiden gidilen yol kapatıldığı için başka bi yoldan gidiyorduk ve burası daha uzun sürüyordu.

Hava kararmıştı ve uykum gelmeye başlamıştı, Ellie Jason'un omzuna başını koyup uyuyordu Jason da başını Ellie nin başına yaslamıştı. Çok tatlı görünüyorlardı önde Calvin ve Katy oturuyordu arkada da Elsa, Ellie, Jason ve bendik arabayi David sürüyordu.

Eve yaklaştığımız için uyumamak için kendimle savaşırken David in sesini duydum
-Nolmuş ki-                 
Kendine sorar gibiydi ama yinede cevap verdim
-Bilmem sanırım yolda kalmış ya da kalmışlar -
David bi adamın işaretiyle arabayı durdurdu ve indi ben de arkasından indim ve peşinden gittim.

-Sorun ne-                                     
-Bilmiyorum birden arızalandi-     
-yardim çağırdınız mı-    
-Malesef telefon çekmiyor-    
David arabaya yaklaşıp bakinmaya başladı
-pek anlamam ama bi bakalım-    
Onlar arabayla uğraşırken bende onları izliyordum.

-Jas Calvin'i cagirmisin o iyi anlar-  
Başımı sallayıp arabaya doğru yürümeye başladım kapıyı açıp Calvin i uyandiricaktim ki arkamdan bi araba sesi duyup bakışlarımı oraya çevirdim arızalı araba çekip gitmişti ama bu araba arızaliydi

Arabanın arkasından bakakalirken araba gözden kaybolunca David bana doğru döndü ve yürümeye başladı yanıma geldiğinde hala şaşkındı
-Anlamadım bu araba arızalı değil miydi David -         

Bi ileri bi geri giderken bunu düşünüyordum o sırada bişey dikkatimi çekti ve hemen arabanın etrafında bi tur attım tekerleğin biri patlakti.

•SB.

ŞAFAKTAN GÜN BATIMINAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin