9

1.1K 40 1
                                    

15:00 sati je

Hrvatska reprezentacija ima trening. Naravno mogu doci navijaci.

Stigla sam prije nekih 10 minuta i Marko je na travnjaku. Sjela sam u VIP lozu i mogu reci da je super osjecaj biti tako blizu haha. Marko mi je namignuo. Ja sam mu naravno uzvratila. Pogledam u desno i vidim kako mi se priblizava zena Ivana Perisica, Josipa.

Josipa: "Bok"

Ja: " Bok."

Josipa: "Ja sam Josipa. Nisam te tu prije viđala."

Ja: "Ja sam Nella, a nisam prije sjedila tu u VIP lozi."

Josipa: "Cek, sigurno si djevojka jednoga od ovih nasih vatrenih?"

Ja: "Da, Marka Pjace."

Josipa: "Ajde, bilo mu je i vrijeme da nađe neku. A bas si lijepa."

Ja: "A hvala ti."

Bio je taj razgovor dosta sluzbeni jer ipak mene je bilo jako sram. Sljedecih sat vremena sam sjedila i promatrala trening i uslikala koji puta Marka, morala sam.

Nakon treninga otisao je u svlacionicu i porukom mi javio da ga pricekam 15 minuta da se otusira pa da idemo k meni i onda na veceru.

Cekala sam Marka kad odjednom dođe Niko do mene, a nisam mogla opet pobijeci.

Niko: "Bok, Nella zar ne?"

Ja: " Dobar dan, da."

Niko: " Moram te odmah pitat, sto se dogodilo prosli put?"

Ja: "Nije mi bilo dobro, pa sam onako odjurila. Oprostite zbog toga."

Niko: "Aha... a ti si Markova djevojka?"

Ja: " Hmm.... ne samo smo prijatelji."

Niko: "Aha, lijepo. A tu si iz ZG? "

Ja: " Da."

U tim trenucima sam se tresla, bilo mi je hladno iako je vani bilo vruce. On je postavljao pitanja, a ja odgovarala. I odjednom mi je postavio pitanje od kojeg mi se sledila krv u zilama.

Niko: " Zivis s roditeljima?"

Samo sam zasutila. I pocela sam se tresti. Prvo sam mu lagala za Marka da mi je decko, a sta sad??

Niko: "Nella jesi li dobro?"

Ja: "Jesam, naravno. Roditelji su mi u inozemstvu rade. A ja krecem na fax u listopadu pa sam tu. Bilo mi je drago, ali ja moram ici."

Otisla sam na vrijeme, jer su mi suze samo krenule teci, ne znam sto bi mu rekla da me je vidio kako placem. Nisam Marka pricekala vec sam sjela u auto i otisla u stan. Marko me je zvao, a ja se nisam htjela javiti. Mislim da ipak nije bila dobra odluka da budem s njim. Stigla sam u stan i obukla pidzamu i sjela u kut sobe i plakala. Nakon 15 minuta netko je usao u stan. Bio je to Marko. Mogao je uci u stan jer je imao rezervni kljuc. Dosao je u sobu i vidio me kako placem.
Odmah je dojurio do mene i postavljao mi milion pitanja, a ja sam samo sutila jer nisam imala snage za razgovor. Marko je ludio i onda sam mu samo rekla da me pusti na miru. Ustala sam se i otisla u kupaonicu. Marko je dosao za mnom.

Ja: "Daj me pusti, molim te. Trebam mir!!!!"

Marko: "Ne cu...sto se dogodilo?"

Ja: "Nista!"

Marko: "Nella molim te, izvoli mi reci ili idem nazad do izbornika. S njim si zadnje pricala!"

Ja: "Ne, nije nista. Doslo mi je da se isplacem i to je to.!"

Marko: "Nije, ne mozes meni lagati. Izvoli reci ili ja idem nazad na stadion!!"

Ja:" Ne mogu ti reci."

Marko: "Znaci, ipak je nesto. Daj mi reci bit ce ti lakse.!"

Ja: "Ne!!. Van. Odi vaaan iz stana. Nemoj se u sve petljat. Ne trebas mi ti ni bilo tko. Da li ti je to jasno??!! Da ti nacrtam? Nema veze s tobom, izbornikom....Ima veze sa mnom. Nisam ja za veze, pusti mene. Imas tisuce drugih pa si uzmi neku,  a meni se nemoj mjesat.!!!!!"

Tako sam se izderala na njega, a on je samo postavio jedno pitanje.

Marko: "Jesi gotova?"

Ja: "Molim?"

Marko: "Mozes se ti derati na mene, udarati me, vrijeđati me, ali ako ce tebi nakon toga biti lakse, mene nece niti jedna tvoja rijec pogoditi. A ti si zapamti da cu ja uvijek biti tu za tebe i uz tebe. Znam da se nesto dogodilo i ne cu te siliti da mi kazes, ali kad ces biti spremna nadam se da ces meni prvome reci. Nella ja te volim."

Tada sam ja ostala u soku jer sam ocekivala da ce on otici, a on??? On je ostao i toliko mi je lijepih rijeci rekao da sam pocela plakati od srece, a ne od tuge.
Nakon tih rijeci krenuo je prema vratima, a ja sam krenula za njim i cvrsto ga zagrlila i sapnula mu na uho "volim te".
Poljubio me kao sto do sada nije. Ne znam zasto, ali sada sam shvatila da imam pravoga muskarca uz sebe i da ga ne smijem pustiti.
Ali, morat cu mu reci istinu.
Zamolila sam Marka da me ne ostavlja samu. Otusirao se i legli smo u krevet. Poljubio me i rekao "laku noc" , a nakon toga sam zaspala u narucju najboljeg decka na svijetu.

Marko Pjaca i jaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora