1. Blue Eyes

9.9K 204 3
                                    

Vandaag ben ik ziek thuis gebleven van school. Het is weer die periode van de maand dus ik ben ontzettend chagrijnig en moet daarom straks naar de apotheek voor paracetamol. Nu lig ik lekker op de bank te chillen met een warme kruik op mijn buik. Ik verveel me onwijs en klik al voor de vijfde keer op instagram maar daar gebeurd natuurlijk helemaal niets want iedereen zit op school. Als ik voor de zesde keer op instagram wil klikken blijft mijn vinger boven het icoontje van "vine" hangen. Daar ben ik al maanden niet geweest. Het eerste wat ik zie als ik de app open zijn twee fel blauwe ogen. Nash Grier. Iedereen vindt hem geweldig en gilt al bij als je iets zegt wat hij ooit heeft gezegd. Ik snap wel waarom je heb leuk vindt. Zijn blauwe ogen, of course, zijn bruine speelse haar, hij is grappig en lang. Maar dat gillen?

Nadat ik een tien minuten door vine heb gescrolld raap ik mezelf bij elkaar, pak m'n jas en stap op m'n fiets naar het dorp.

Als ik bij de apotheek aankom en vraag om twee pakjes paracetamol vraagt de medewerkster of ik zestien jaar of ouder ben. "Nee, ik ben 15" zeg ik. "Helaas kan ik het dan niet aan u verkopen" zegt ze. Nu bent ik nog chagrijniger dan eerst. Ik loop haastig de apotheek uit en doe onhandig mijn oortjes in en dan botst er een lange jongen tegen mij op. Onze iPhones kletteren op de grond en ik roep heel hard "kijk eens even uit!". Ik pak mijn telefoon en loop snel weer naar mijn fiets.

Haaii, Sorry dat het zo kort en saai is maar het wordt leuker! Dank jullie wel voor het lezen 

xoxo Renée

Nash Grier fanfictie [DUTCH]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن