61. 10 jaar

2K 100 21
                                    

10 jaar later...

P.O.V. Simone

Nash en ik. Nash en Simone. Simone en Nash. Ik en hij. Ik en jij. Jij en ik. 

Al meer dan tien jaar! Wauw. Het is ons gelukt. Al meer dan tien jaar zijn we samen. Al meer dan tien jaar kunnen we het zo onwijs goed met elkaar vinden. Al meer dan tien jaar zijn wij ontzettend verliefd op elkaar.

Nash werkt aan zijn films en ik, ik zing en fotografeer. Inmiddels heb ik al twee echte cd's op mijn naam staan. Wij, Nash en ik hebben een geweldig leven. We wonen nu al zes jaar samen. We wonen in een prachtig groot appartement ik LA. Naast de andere jongens. Nu hoef ik Nash niet vaak heel lang te missen. Alleen als hij of ik een tour doen ofzo iets. Het is heerlijk hier in LA. Het weer is altijd goed. 

Vandaag komt Skylinn, die inmiddels alweer 15 is. Ze komt samen met mij shoppen en vanavond, als Nash en Hayes weer terug komen van de filmsets, gaan we met z'n vieren uiteten. 

Ik rij naar het vliegveld om Skylinn op te halen. Ze is al echt een jonge vrouw. Ze is prachtig en heeft zoveel goeie humor. Ik sta bij de gate waar ze elk moment uit kan komen. Na een paar andere is ze daar dan eindelijk. Ze rent op me af en geeft een knuffel. 

"Heeey lieverd!" zeg ik. 

"Haaaayyy" zegt ze.

"Ik heb je al veel te lang niet gezien" zeg ik.

"Maar een paar weken geleden was je nog ik Mooresville" zegt ze lacherig.

"Dat zei ik toch.. veel te lang”

We droppen haar spullen bij ons appartement, eten snel wat en rijden dan door naar de stad.

Na vier uur lang shoppen komen we zwaar bepakt en dood moe terug. Nash is al thuis en Hayes ligt ook al op de bank. "Klaar om te gaan meiden?" vraagt Nash met een grote lach op zijn gezicht. "Neeeeeeeeeeeee" roept Skylinn. Allemaal moeten we lachen. 

"Nou, spring even snel onder de douche en maak je klaar.." zegt Nash "Jullie hebben nog anderhalf uur." 

"Oh joh" zeggen Skylinn en ik in koor.  

Haay, dit is lang geleden! Hoe gaat het met jullie? Misschien verwacht je het na het lezen van dit hoofdstuk al, maar ik ga er een eind aan breien.. Ooit zou het moeten gebeuren.. Dit is niet het einde er komen nog wel wat hoofdstukken hoor.. (:
Hopelik tot snel!
Xx Renée

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 06, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nash Grier fanfictie [DUTCH]Where stories live. Discover now