4. Berichtjes

4.9K 174 5
                                    

P.O.V. Simone

O, o, o die Nash, wat een gentleman. Betalen alsof het een date was, een kus op mijn wang en een knipoog. Oké, dat laatste is niet zo "gentleman". En ik gaf ook gewoon een knipoog terug. Nu ik op m'n fiets zit bedenk ik me dat ik net de meest bekende viner heb ontmoet en dat meer dan zeven miljoen mensen hem willen ontmoeten. Mij boeide het niet zo.Nash is echt een schat! Een hele normale jongen eigenlijk. Maar wat een leven, niet normaal! Ik kan het me echt totaal niet voorstellen.

~

Na het eten ga ik gelijk naar boven. Ik ben onwijs moe dus ik kruip meteen in m'n bed. Ik pak m'n mobiel en zie dat er een berichtje is van Nash:

  N: Veilig thuis gekomen? xx

Ik krijg een grote lach op mijn gezicht, al helemaal nadat ik "xx" heb gelezen. Huh, waarom eigenlijk, denk ik bij mezelf, zo ben ik helemaal niet.

  S: Jup! x

Ik heb een tijdje getwijfeld over de "x". Heh bah, twijfelen over een letter met een ienieminie klein beetje betekenis ik voel me nu zo'n dom giechel meisje de zich laat inpakken door flauwe grapjes van een jongen, niet dat Nash flauwe grapjes maakt ofzo, maar zo voel ik me nu gewoon even. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door een nieuw berichtje van Nash:

  N: Mooi xx

Vlak daarna komt er nog een berichtje.

  N: Wat ga je morgen doen?

  S: Eehm, naar school en daarna niks, afspreken?

Tuurlijk weet ik dat hij iets zou willen afspreken, waarom zou hij anders vragen wat ik morgen ga doen..

  N: Ik dacht aan de bioscoop.. Hoe laat ben je uit?

  S: 1.30 pm 

  N: Perfect! Ik haal je bij je school op (;

  S: Weet je waar mijn school is?

  N: Facebook 

Hij stuurt het met een blozende smiley. Oh god.. Facebook...... Ik moet lachen en stuur een knipogende  foto van mijzelf. Hij stuurt een foto terug waarin hij een grote lach op zijn gezicht heeft.

  S: Ik ga slapen, onwijs moe..

Whatsapp ik uiteindelijk naar hem. Daarna stuur ik een foto met een verdrietig gezicht. Hij stuurt hetzelfde terug en daarna:

  N: Slaap zacht.. : *

Hello, wiiieeeh weer een hoofdstuk, ik had eerst echt géén inspiratie dus het duurde iets langer dan normaal. Ik heb even voor de duidelijkheid letters voor de berichtjes gezet, ik vind het zelf niet zo mooi maar ja.. 

xoxo Renée

Nash Grier fanfictie [DUTCH]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora