"buli"

13.5K 413 9
                                    

Lassan már három óra lesz , ez idő alatt történt egy-két érdekes dolog

1.Tiff eltünt a tömegben és nem találom sehól 23:50
2.Megismerkedtem egy Bobby nevű sráccal aki nagyon kedves 23: 59
3.Adam egy barnahajú lány szájába matat 00:10
4.Leitattak , az alkohol nagyon égeti a torkom . Soha többé nem iszok! 00:30
5.Bobby megakart csókolni , de Adam neki esett 01:15
6.Próbalom leszedni Adamat Bobbyról de nem sikerűl 01:24
7.Képszakadás 01:45
8. Adam fogja a hajam még én kiadok magamból minden káros löttyöt 02:05
9. Adam hívott egy taxit és a karjaiban tárt , James megtalálta Tiffet 02:40

Nyöszörögve másztam ki Adam öléből és próbáltam megmaradni a saját lábaimon több-kevesebb sikerrel. Végül Adam karjába kapaszkodtam meg , szabad kezemet fejemre tettem szemeim lehunytam és légzésem próbáltam normalizálni , de egyáltalán nem segített a helyzetemen Adam cigi és pia szaga . Esküszöm ha megbírnék állni a saját lábaimon biztos , hogy elmennék a közeléből és utálom a helyzetet , hogy szükségem van rá . Vagy is csak a segítségére a mai este után végleg lemondtam róla . Talán , jó ezen még dolgoznom kell .
-Szörnyen festesz.-Jegyezte meg Adam és a hatás kedvéért fintorogva végig nézett rajtam . Tuskó!
-Köszi ezt bóknak veszem ..Te pedig szokás szerint ugyan olyan. Tuskó vagy mint amilyen szoktál lenni .-Te jó isten ! Ezt most tényleg hangosan kimondtam?! Hangom kissé remegett és a megszokottnál is halkabban beszéltem , ennek lehetett több oka is :soha életemben nem beszéltem még Mr. Seggfejjel és szégyellem magam , hogy így lát . Természetesen azért annyira nem érdekel , hogy mit gondolom rólam. Vagy mert , elment a hangom a sok kiabálástól mikor Bobbyt verte . Adam hosszú ideig még csöndbe volt és csak bámult maga elé , azt hiszem még őt is megleptem beszólásommal . Egy halvány mosolyt eleresztett , de aztán Adam mélyen felnevetett és megsimogatta hátam. Leráztam a kezét a hátamról és haragos tekintetem felé fordítottam amitől még nagyobb lett a vigyora .
-Nem így szoktam bókolni.-Bugta fülembe amitől tiszta libabőr lettem . Ha így folytatom biztosan nem fogom elfelejteni és ezzel csak még jobban növelem az egóját .
-Hát ez nem lepődtem meg bár belőled még ezt is kinézem . Esetleg nincs több kedves megjegyzésed felém ami fúrja az oldalad ?! Persze nem mintha érdekelne csak tudod nem akarom , hogy esetleg benned maradjon és ne tudj ez miatt majd nyugodtan aludni .- Nem tudom mi ütött belém , de nagyon nem  tetszik ez a fajta viselkedésem én nem ilyen vagyok , de Adam megérdemelte , hogy valaki jól oda szúrjon neki hiszen ő is mindig ezt teszi . Zavartan megráztam a fejem és távolabb húzódtam tőle.-Bocs!-a hangom olyan halknak tűnt , hogy azon sem csodálkoznék ha Adam meg se hallotta volna a bocsánatomat . Beszívtam a levegőt és végre szemeibe néztem , úgy tűnt mintha egész végig engem figyelt volna . Adam szemeibe valami más féle csillogást láttam mint eddig . Bizonytalanság . De aztán hamar visszatért a régi fajta stílusa aminek hangot is adott.
-Talán van de nem fogom az orrodra kötni .-Pöckölte meg az említett testrészem , arcizma megfeszült, szemei pedig sokkal inkább tűntek feketének mint zöldnek igen hatátozottan vissuatért a réhi Adam , abban sem vagyok biztos , hogy tényleg ott volt a szemébe a bizonytalanság jele talán csak én képzeltem oda .  Megszakitottam a szemkontaktust és  az utat kezdtem el pásztáztam mintha olyan érdekes lenne , de most ebben a helyzetben még ez is sokkal nyugtatóbb látvány volt mint a mellettem álló fiú.
Pár ujját állam alá tette ezzel arra kényszerítve , hogy szemeibe nézzek.
-Más vagy .-Suttogtam és probáltam eltávolodni de Mr. Seggfej nem engedte.-Nem unalmas , hogy mindig mindent megkaphatsz?.-Teljes testemmel fele fórdúltam és keresztbe fontam a karomat.  Adam arca elkomorúlt és lehajolt , hogy a szeme az  enyémmel egy vonalba legyen . Nem vagyok alacsony persze túl magas sem ha nem közepes magaságú vagyok, de most egészen picinek érzem magam .
-Te is más vagy ! Kellemes és  jelentéktelen.-Lehelte számra majd a ház falának döntött és kicsit sem kellemesen  ajkaimra tapadt  "kellemes és jelentéktelen" jártak egyre csak szavai fejembe még véget nem vetettem ennek a szörnyű és erőszakos csóknak . Elöktem magamtól és kétszer a mellkasára csaptam , számat durván megtöröltem tenyeremmel és zihálva néztem rá . Adam megpróbált közelebb jönni , de minden egyes próbálkozásánál mellkasánál fogva ellöktem magamtól  . Szemeimből könnyek  folytak és még mindig késztetést éreztem arra , hogy felpofozam. A fejembe próbáltam értelmes mondatokat összerakni , de nem jutott eszembe semmi . Kétségbe voltam esve és borzalmasan éreztem magam nem akartam semmi mást csak elmenni igen ez lesz a legjobb , elfutottam mellette és nem érdekelt , hogy kiabált utánnam vagy , hogy többször is megbotlottam . Csak elakartam menni és ezt tettem , mert ezt tűnt helyesnek .

Rossz fiú (Befejezett)ÁTÍRÁSWhere stories live. Discover now