Anunț 3

4.2K 149 52
                                    

Încep acest anunț cu mii de mulțumiri suflete frumoase. Chiar dacă nu am postat de câteva luni, ați continuat sa citiți, sa îmi trimiteți mesaje frumoase, care de fiecare data erau ca o gura de aer proaspăt.
Mă simt responsabila sa va dau câteva explicații pentru absenta îndelungată, totul a început cu lipsa de timp, job-ul îmi manca tot mai mult timp,energie zi efectiv nu m-ai aveam forța să deschid laptopul când ajungeam acasă. Din acest motiv, am avut și puține probleme de sănătate, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate au trecut și cu forte proaspete îmi îndrept atenția spre cea mai mare pasiune a mea.
Am șters și grupul, era inutil, mai ales ca erau foarte multe persoane, care nu aveau joci o treaba cu cărțile mele. Cât de curând o sa fac altul și o sa va țin la curent. Îmi doresc din tot sufletul sa ne adunam în el și sa facem o comunitate frumoasa, așa ca noi 😂😂.
Sper ca pana la sfârșitul săptămânii, sa vin cu un capitol nou. Oricum, ritmul de postare o sa fie mult mai alert, mi-am propus ca măcar odată pe săptămână să postez ceva nou.
Pana atunci, chiar sunt curioasa sa citesc ceea ce credeți voi ca se va întâmpla în furtuna inimii? Foarte multe capitole nu mai are, încă nu m-am hotărât, probabil 2 sau 3, așa dar, cum credeți ca se va termina?
Se vede ca mi- a fost dor sa scriu, așa ca mă opresc aici cu jurnalul 😂😂😂.
Va mulțumesc încă o data pentru tot, pentru mesajele frumoase și mai ales ca ați fost alături de mine în tot acest timp!

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Feb 22, 2018 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Furtuna InimiiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ