YIKIMIN ASİL BÜYÜSÜ

44 4 4
                                    


Bir annenin bebeğini kaybedişi kadar fazlaydı acım.
Ölmek için gün sayar olmuştum.
Ama alınacak çok ruh vardı bunu biliyordum intikamın *sayesi her an peşimde.

(*gölge)


Şafağın sökmesine 2 saatten az kaldı ve gram uyumadım, uyumakta istemiyorum açıkcası ,kendime gelebilmek için yüzümü soğuk suyla yıkamam gerekiyo sanırım bedenimden ruhum sökülmüş gibi hissediyorum karnımdaki çürükler geçmeye başlamıştı sırtımdaki ağrı artık katlanılamayacak kadar kötü değil. Pencerimin önündeki siyah kadife  tekli koltuğumdan kalktım kalkarken ufak bir sızı hissettim sadece bunada şükür. Yatağım hemen tekli koltuğumun çaprazında onun karşısında giysi dolabım odanın duvar tarafındaysa çalışma masam var. Kadife koltugumdan kalkalarak yatak başlığımın hemen üst kısmında bulunan ışığın düğmesine doğru ilerledim ışığın düğmesine bastım,  karanlığa alışan gözlerimin ışıgada alışmasi icin bir süre bekledim. Çalışma masamın yanındaki kapıya doğru bedenimi harekete geçirdim çok yorgun hissediyorum 1 yıl uyusam bu uyku bana yetmeyecekmiş gibi geliyo, bedenim çok yorgun düştü ancak daha yapmam gereken çok şey beni bekleyen çok şey var. Kapıyı açtım ve içeriye bir adım attım hala karanlık olan hava sayesinde hiç birşey göremiyorum elimi duvara uzatarak ışığın düğmesini aramaya başladım sonunda bulduğumda yaktım. Kapının hemen sağ tarafın da olan lavobaya doğru ilerledim ve hemen önünde durdum aynaya bakmak istemiyorumdum ama içimdeki dürtüye yenilerek aynaya baktım. Siyah saçlarım karışmış kahverenginden kızıl halelere çarpan gözlerimin altına mor halkalar misafir olmuş dudağımın kenarındaki yara iyileşmeye başlamıştı. O kadar bitik geldim ki gözlerime berbat hale gelmişim sanki aynadaki ben değildim yüzüm çökmüş, zaten ufak olan bedenim iyice ufalmış gibi duruyor, boynumdaki çizik izi silikleşmiş ama hâlâ yerinde  o geceyi unutmaman için orada duruyo sanki. Paramparça oldum artık, gerçekten çok yoruldum ama  bu yolun sonu yok biliyorum Allah kahretsin ki yok. Ellerim hafif bir şekilde titreyerek musluğa doğru uzandı yavaş hareketlerle  suyu açtım ve bir süre akmasını izledim sanki su aktıkça  temizlenecekmişim gibi sanki olan herşey silinecekmiş gibi, ama biliyorum hiçbir şey silinmeyecek, hatta tüm tazeliğini koruyarak her an benim üzerime gelecek, tüm gerçekliğiyle.

Ellerimi suya doğru uzattım,soğuk suyun ellerimi yakıp geçmesine izin verdim, ve bir süre bekledim sonunda ellerimin içine doldurdugum suyu yüzüme çarptim bu islemi defalarca tekrarladım. Ellerim tekrar musluga gitti musluğu kapatırken kafami ağır hareketlerle kaldırdım soğuğa rağmen uzerimde sadece bir atlet altimda ise kısa  şortum vardı hissizlestigim için soğuk su an uzerimde bir etki göstermiyordu. Sonunda ayaklarima hareket etmesi için emir verdim ışığı kapatarak dışarı çıktım. Aslında uyumak gibi bir planım yoktu uykuma her daldığımda kabuslarla uyanıyordum ama gözlerim bu gercege isyan edercesine kapanmak istiyordu bedenim çok yorgun düştü çok halsizlestim bugün okula gitmeyi askıya aldım.

Yatağima doğru  ilerledim yatagim cift kisilik ve oldukça genisti gece dağınık yattığım için böyle bir yatağı tercih etmiştim. Yatağımın yanlarında iki tane abajur vardı. Yatağıma uğramadan odamında ışıklarını kapattım kendimi gelişi güzel bir şekilde yatağima bıraktım sol tarafimda olan abajurun hemen dibindeki saate baktığımda şafagın sökmesine 1:30 saat kaldığını gördüm. Zaten bugün okula gitmeyeceğim aşikârdı o yüzden kendimi uykunun kollarına teslim ettim göz kapaklarim gözlerimi yavaşca örttü bir ayagim yatağın bir ucundayken diğer ayağımda karşıdaki uçtaydı yastıgıma sarildim ve kendimi uykunun kollarına teslim ettim.

------------------------------------------------

Merhaba :) öncelikle çok heycanlı olduğumu belirtmek isterim. Bu benim ilk deneyimim ve nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok düşüncelerinizi bana yazarsanız çok sevinirim nasıl yapabileceğim hakkında tüyolar verebilirsiniz mesela. Yazım yanlışları olabilir lütfen mazur görün telefonumdan yaziyorum ve bu biraz zor oluyor benim için. Düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz gercekten sevinirim. Hepinize simdiden tesekkuler kendinize iyi bakin...

YIKIMIN ASİL BÜYÜSÜWhere stories live. Discover now