Všechno od začátku

365 24 2
                                    

Je nový školní  rok a já už jdu do devítky. Ano, chodím do stejné školy i do stejné třídy s mojí sestrou (dvojčetem). Opravdu z toho nejsem nadšená. Víte, ona je ta která sedí uprostřed hloučku bavících se lidí a já , já jsem na kraji mojí party. Dobře, dobře, tak nemám partu. Jsme vlastně jenom tři. Já , moje nej. kamarádka Isle a druhá kamarádky Margaret.

Margaret se občas baví i mojí sestrou, teď už moc ale ne, protože se na sebe naštvaly. Margaret se s námi baví jen někdy, protože se jí posmívají že se baví se mnou a Isle. Lidé jsou zlí.

Ale moje sestra není jediná kdo mně ve škole dusí. Je tu jeden kluk, Raymond. Ano , i ten by se dal zapsat do seznamu kluků kteří chtějí moje dvojče. Je na mně zlý, ale nevím proč. Já se snažím být tichá a své sestře se vyhýbat.

                                      **************************************************

Bydlíme v bohaté čtvrti ve velkém baráku s bazénem, saunou, posilovnou a táta si za barákem staví tenisový kurt. Já si jen občas zajdu do bazénu. Chodila bych tam častěji, kdyby tam Magie neměla pořád naprdelený její kamarádky nebo kluky. A protože oni jsou POL (parta oblíbených lidiček) nemůžu se tam koupat a to jsem ve vlastním domě. Kdybych tam byla jen jednu vteřinu tak by mně ukamenovali.

Dřív jsem měly s Magie společný pokoj. No jo , když jsem byly malé tak jsem se měli rády, ale to už je dávno za námi. Rodiče mi konečně udělali můj pokoj minulý rok. Víte, nebylo vůbec příjemné mít s ní společný pokoj. Proč?

Tady jsou důvody :   1. Každý den si domů vodí své kamarády a mně neustále vyhazovali z našeho pokoje. Já pak musela být na gauči v obýváku.

                                    2.  Do noci (opravdu až klidně do půlnoci) si četla její časopisy. Svítila si lampou, která nám svítila líp jak lustr a tak mně to neustále rušilo. Za to já když jsem si četla knížku když ona přišla v osm, unavená z tréninku musela jsem být zticha a nesměla si číst. Ona je prostě mrcha!

Deník neoblíbeného dvojčeteKde žijí příběhy. Začni objevovat