12.září - válka

261 17 3
                                    

Uběho pár dní a mezi tím mně zatím Magie nezlikvidovala. ÚSPĚCH!!

Ráno mně probudila Magie jak volala se svojí best kamarádkou Joan . Dneska všichni na hodině italštiny dostaneme projekt do dvojic. Samozdřejmně že v jejich hovoru nechybělo s kým by chtěly být ve dvojici a že brácha Isle je strašně sexy. Jmenuje se Jack a hraje fotbal. Bohužel všichni italštinu máme povinou a tak budu mít partnera i já. 

Dneska nás veze do škoy máma. Jsem za to ráda protože táta je na mně poslední dobou dost hnusný , no jo nonejsem jeho andílek , bezchybná, dokonalá a krásná  jako Magie. 

"Tak vyzvednu vás kolem čtvrté." řekla máma, nechala nás vystoupit a odjela do práce. Isle na mně čaká u vchodu. Vyjdu směrem k ní, když v tom po mně něco Magie křikne. "Doufám že budeš s Nerem! Je to takový slizký gentleman. "  Nero stá kousek od ní a tak nevím jestli chtěla ponížit mně nebo Nera. Jak se říká : " Dvě mouchy jednou ranou." 

Nero není hezký , ale jako každý člověk má city a duši , za to Magie nemá ani dušy ani city. Jako správná mrcha.

Pro moje štěstí (nebo neštěstí) jsme měli italštinu jako rvní hodinu. Partnera nám vybíra učitelka a tak to nikdo nějak neovlivní. 

"Zvoní. Tak se posaďte." křikne učitelka. "Říkala jsem vám že dneska vám vyberu partnera na projekt." Všichny jednou napínavě poslouchali . "Takže Isle bude s..... Markem." ta má štěstí. Isle se totiž Mark líbí ." A teď Mabel bude s..... Jackem." Když jsem to slyšela myslela jsem na pár (set) slov : A je to v prd.......  Už jsem slyšela jak vzádu říka Magie: "Cože s ním jsem měla být já!" Bude to peklo.

Vyděla jsem na chodbě Magie jak mluví s Jackem. Jakmile odešla tak jsem z ním šla já. 

"Ahoj příjdeš odpoledne k nám , abyjsem udělali ten projekt?" zeptala jsem se ho. "Jo třeba příjdu." řekl s hnusením v hlase , vzal si tašku přes rameno a odešel. Co myslí tím MOŽNÁ!! Jestli si myslí že to udělám celý jsenom jenom já je na omlylu.

DOMA

Čekám, čekám..... Je už pět a on tu ještě nebyl. Najednou slyším zvonek. Je to Jack. Běžím ke dveřím mu otevřít. "Ahoj tak konečně si tady." Jack se usmál od ucha k uchu a tak jsem mu to oplatila.  V tu chvíly mi to došlo že se nesmál na mně. Za mnou stála Magie. Jack mně obešel a šel k Magie do pokoje. "Jak chutná chuť poražených?"  zeptala se s úšklebkem a odešla.  A aby jste věděli Jack se mi strašně moc líbí.

Deník neoblíbeného dvojčeteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora