23.Intalnirea

3.6K 217 22
                                    

Cum poate sa ma foloseasca in halul asta pentru placerile lui nebune.

Eu nici macar nu am stiut cine e.Ce e in mintea lui?El nu gandeste deloc?

Am prieten.Niall!Am si uitat de el!Ce ii voi spune lui Niall?

Baiatul asta este asa de dragut si de nevinovat.Il urasc atat de mult pe Harry pentru ca mi-a facut asta.Niall nu merita nimic din ce i se intampla.Atata nefrericire.Nu pot sa il iubesc pentru ca nu prea mai am o inima. Sunt la fel de rece si oribila ca si Harry.Imi e scarba de mine,de ce am devenit. 

-Ma dezgusti,a fost tot ce am putut sa zic printre dinti.

-Haide, nu te mai prefa ,printeso.Stiu ca ti-a placut. A spus el si mi-a facut cu ochiul.

Am scranit din dinti si mi-am infipt adanc unghiile in mana.

-Uite ce e ,Styles,am spus si mi-am impins degetul in pieptul lui.Tu cu mine nu te joci.Nu sunt vreo papusa de a ta.Nu vreau sa te mai bagi in viata mea.Imi strici viata si si pe cea a celor din jurul meu.Ce ar trebui sa ii spun lui Niall.Huh?Haide . zi-mi!Chiar sunt curioasa.

El s-a incruntat  si si-a dus o mana prin par.

-Nu e problema mea.Ce imi pasa mie de Niall.

-Oh,ba da este,pentru ca tu ai cauzat toata porcaria asta si daca nu o rezolvi ,jur ca nu te ajut cu cel pur.

-Nu am eu nevoie de ajutorul tau.Ma descurc si singur.Rezolva-ti problema.

-Sti ceva Harry,esti un nesimtit.Desi m-ai facut sa cred ca esti personajul bun in povesea asta si ca vrei sa salvezi lumea ,mi-am dat seama ca esti oribil.Nu iti pasa de nimeni si de nimic si nimanui nu o sa ii pese vreodata de tine.Faci doar rau celor din jur si nici nu vreau sa ma gandesc cate suflete ai luat.Meriti sa mori,sa arzi de viu.

Harry se uita urat la mine si intr-un fel speriat. I-am spus ce cred eu si daca el crede ca imi voi retrage cuvintele poate sa astepte mult si bine.

Am iesit nervoasa din camera lui si am trantit usa in urma mea.Am inceput sa cobor pe scari,dar m-am ciocnit de cineva.Mi-am ridicat capul si am vazut doi ochi albastrii care ma priveau atat de frumos incat  mai aveam putin si ma topeam.

-Mi-as cere scuze ca am intrat in tine,dar ma bucur ca am facut-o.Nu prea prindem noi nici doua minute singuri, frumoas.A spus Niall si si-a trecut usor mana peste obrazul meu.Imi zambea atat de frumos si ma facea sa ma simt speciala.Trebuie sa ii spun de ce mi-a facut Harry.Trebuie sa stie,am inghitit in sec.

-Niall,trebuie sa iti spun ceva,dar hai undeva unde avem mai multa intimitate.

S-a uitat confuz la mine cand l-am luat de mana si am inceput sa urc scarile spre camera mea.Niall a intrat primul si eu am inchis usa cu cheia in urma noastra.Se uita confuz la mine si astepta sa ii spun ceva,dar nu reusam sa ii spun nimic.Ce ar trebui sa ii spun:"Am aflat ca sunt un fel de demon-vampir ca Harry si el mi-a facut sex oral."Evident ca nu.Tin atat de mult la Niall si nu vreau sa il ranesc.O lacrima s-a prelins pe obrazul meu.Am inceput sa plang tot mai tare si m-am lasat sa cad pe jos in genunchi.Niall sa asezat pe jos langa mine si mi-a mangaiat incet obrazul.M-a luat in brate si eu mi-am rezemat barbia de umarul lui.Mana lui imi mangaia spatele si atingerea lui ma facea sa ma relaxez.

-Hey,nu mai plange,a spus Niall si s-a desprins putin de mine pentru a se uita in ochii mei.Eu nu puteam sa il privesc in ochi,in ochii aia de un albastru pur si nevinovat.

-Uita-te la mine,a spus si mi-a ridicat barbia cu doua degete spre fata lui.Orice s-a intamplat va fi ok.Eu sunt aici cu tine si nu plec nicaieri.Vom trece impreuna prin asta.

Cuvintele lui erau atat de dulci si tonul lui era atat de bland.

-Nu cred ca vei mai spune asta daca iti spun ce am facut.

Zayn's little sisterWhere stories live. Discover now