24.Acum stiti ce sunt.

2.8K 189 29
                                    

Totul ardea in jurul meu.Tot ce puteam sa vad erau flacari.Am inceput sa tusesc de la atata fum.Cum eram demon si vampir in acelasi timp nu sunt sigura daca puteam sa mor.Probabil ca focul imi va arde pielea si ca ea va creste la loc.Nu aveam pe unde sa ies.M-am lipit de un perete ca sa ma indepartez de foc.El devenea din ce in ce mai mare.O perdea s-a desprins si a cazut pe jos ,flacara  ajungand pana la mine.Cand ardoarea  a facut contact cu pielea mea am urlat de durere.

Atunci m-am gandit la cuvintele care i le-am adresat lui Harry mai devreme astazi."Meriti sa mori,sa arzi de viu. "

Durere.Era tot ceea ce puteam sa simt.Daca as fi fost intr-un film probabil ca ar fi venit cineva sa ma salveze,dar din pacate asta era lumea reala si in lumea reala trebuie sa te descurci singur.

Vedeam cum imi arde pielea si cum creste din nou,era o durere constanta.Nu. mai puteam sa stau pur si simplu aici si sa nu fac nimic.Am inceput sa alerg catre cea mai apropiata iesire.Cand am iesit afara am simtit ca insfarsit pot sa respir.

-Sunteti bine, domnisoara?

Mi-am ridicat privirea confuza catre un pompier.M-am uitat in jur si am vazut mai multi , care incercau sa stinga focul.Din pacate nu mai aveam haine pe mine sa ca am incercat sa ma acopar cu mainile cat de cat.Pompirul mi-a studiat corpul rapid si apoi s-a uitat in alta parte.

-Este un miracol ca ati scapat cu viata.

M-am uitat la gatul lui unde pulsa o vena.Mi-am lins buzele si m-am aplecat incet spre el.

-Nu e chiar un miracol,am murmurat si apoi mi-am infipt dintii in gatul lui.

Sangele cald si dulce mi-a patruns in gura si nu ma mai puteam opri.Vroiam mai mult.Un aer cald mi-a atins buzele,sufletul acestui om inocent.Era un lucru tentant sa il iau.Ma simteam ca un om la dieta caruia cineva ii flutura o ciocolata in fata.Tentatia era prea mare,mult prea mare asa ca am inghitit areul cald,care mi-a patruns toata fiinta.

-Hei!Ce se petrece acolo?!Am auzit o voce nu prea departe de mine.Am lasat corpul fara viata  sa cada pe jos.Focul se stinse asa ca acum mai multi popieri se indrepatau spre mine si  corpul omului mort.

Cand au ajus destul de aproape incat sa vada ca corpul nu avea viata m-am napustit asupra lor si am reusit sa ii sec pe toti de sange si din pacate le-am luat si sufletul.

Constiinta mea tot intreba:"Unde e Niall?".Asa ca m-am dus in resturant in cautarea vreunui corp. Din fericire nu am gasit nimic.

***

Razele calde ale soarelui ma piscau.Da,ca deobicei urasc soarele.Era cam zece dimineata cand am ajuns acasa,pentru ca a trebuit sa scap de cadavrele popierilor.Nu e chiar civilizat sa lasi oameni morti in mijlocul drumului,asa ca i-am ingropat pe fiecare altundeva.Am intrat in casa fara sa fac vreun zgomot.Probabil ca toti baietii in afara de Harry cred ca sunt moarta.M-am strecurat rapid in la mine in camera fara sa fac vreun zgomot si m-am imbracat cu o pereche de pantaloni scurti albastrii spalacit  si un tricou negru .Am coborat incet jos.Am auzit voci venind din sufragerie si m-am asezat in asa fel in cat sa le fie imposibil sa ma vada,dar sa pot sa ii vad si sa i si aud.

-De ce m-ati trezit la ora asta si unde e Ella?A intrebat Zayn cascand  , trecandu-si mana prin parul ciufulit .

-Te-am trezit pentru ca nu m-ai lasat sa iti spun aseara, asa ca a trebuit sa le spun tuturor azi.Inainte sa incep vreau sa stiti ca imi pare rau,imi pare foarte rau.

Ochii lui Niall erau rosii si isi tot baga mana prin par pentru ca era nervos si nesigur.

-Spune,a zis Zayn.

-Am fost cu sora ta ieri la restaurant si dintr-o data a pornit un incendiu.Eu eram la baie si cand am iesit oamenii fugeau si urlau,era un haos total.Am incercat sa o gasesc dar nu am reusit.A spus Niall,plecandu-si capul.

Zayn's little sisterWhere stories live. Discover now