26.Sentimente

2.7K 200 82
                                    

-Pentru ca te iubesc.Am incercat sa ignor acest sentiment si sa il omor,dar nu pot si am renuntat sa o mai fac.

Nu puteam sa spun nimic,pentru ca nu stiam ce ar trebui sa spun.

-Acum ar fi momentul cand o fiinta normala si-ar dori sa spui ca si tu simti la fel,dar in cazul meu te rog frumos sa imi spui ca nu esti indragostita de mine sau de altcineva.

Era foarte aproape de mine.Respiratia lui calda imi atungea usor fata.Se uita adanc in ochii mei si nu stiam ce sa fac.

-Te rog spune ceva.

Bataiile inimii mi s-au accelerat.Fara sa ma gandesc , mi-am pus mana in parul lui si i-am impins capul in fata.Buzele noastre s-au atins.Buzele lui erau moi si miroseau a vanilie.Mi-a lins buza de jos si sarutul a inceput sa devina mai pasional.

Si atunci mi-am amintit de ce mi se parea cunoscut mirosul de vanilie si acum si sarutul.El a fost cel care a dansat cu mine la bal.Nu stiu de ce eram mai socata ca abia acum am realizat asta sau ca tocmai l-am sarutat.

Mi-am desprins buzele de ale lui Harry si m-am uitat in ochii lui.

-Nu pot sa cred.Tu esti cel cu care am dansat la bal.De ce a mintit Niall?

S-a uitat in jos.

-Nu conteaza,nu mai conteaza.Ce e important este ca sunt vampir si tu esti singura care il mai poate salva pe cel pur.

-Eu nu inteleg.Ai omorat atatia oameni,atatea fiinte.De ce nu il omoram si il secam noi de sange?

Nu mi-a raspuns si si-a lipit din nou buzele de ale mele,de data asta formand un sarut mai pasional.

Deodata a intrerupt sarutul si s-a uitat adanc in ochii mei.

-Ai incredere in mine?

Nu am zis nimic si am stat sa ma gandesc.Oare am incredere in el?Sa am incredere in el?Am clatinat incet din cap,apobator.M-a luat in brate si mi-a soptit sa inchid ochii.Pentru cateva secunde am simtit cum timpul s-a oprit.Ma simteam de parca pluteam impreuna cu el si nimic nu ne mai poate desparti.

Am deschis ochii si am observat ca ne aflam in fata casei noastre.A deschis usa si m-a dus cu multa grija,ca pe o printesa,pana la el in camera.A inchis usa si s-a apropiat de mine.

Ma uitam la buzele lui si m-am aplecat in fata pentru a-l saruta din nou.Mi-am incolacit mainile in jurul gatului lui si el m-a luat in brate fara sa intrerupa sarutul si m-a asezat delicat pe pat.

M-am asezat peste el si l-am impins cu spatele de saltea.Si-a pus mainile pe fundul meu si am putut sa ii simt erectia din pantaloni.

Inima mea a inceput sa bata mai tare si am simtit fluturi in stomac.Eram atat de emotionata.

M-a studiat de sus pana jos.

-Imi place rochia asta,pacat ca ti-a cumparat-o un nenorocit,s-a aplecat in fata pana ii puteam simti respiratia pe urechea mea,eu pot sa iti cumpar o rochie de o suta de ori mai frumoasa trebuie doar sa fi a mea,apoi i-am simtit buzele pe globul urechii mele si am gemut.

Mi-a desfacut incet si senzual rochia si mi-a dat-o jos trantind-o pe podea.I-am desfacut slitul de la pantaloni si el s-a ridicat putin in sus ca sa pot sa ii dau jos.

-Mmm cineva e nerabdatoare,a spus Harry pe un ton ragusit si si-a lins buzele.

Mi-am muscat buza inferioara si el a scos un mic geamăt . Se pare ca nu sunt singura care e nerabdatoare.Mi-am bagat mana in boxeri lui si i-am atins erectia.

-Oh Doamne!A spus respirand greoi.

Mi-a lasat mai multe saruturi apasate pe gat si cu o mana mi-a deschis sutienul.A inceput sa imi maseze sanii si sa imi sarute sfarcurile inainte sa ii dau boxerii jos si el mie chilotii.

Zayn's little sisterWhere stories live. Discover now