3.Huisdier

163 10 1
                                    

Na een douche kijk ik naar de kleding die voor me klaar ligt. Een wit shirt en een zwarte skinny jeans met een paar sokken.

Ik loop de badkamer uit en zie mijn 'meester' op het bed zitten. "Ash kom op je knieën voor me zitten." Ik deed wat me werd gevraagt en kijk naar mijn handen die op mijn benen liggen. "Draai je om." Ik draai me om en voel iets om mij hals vast gemaakt worden met een slotje. "Ik heb je een halsband gegeven. Om te laten zien dat je van mij bent." Ik knik.

Meester pakt mijn arm en brengt me naar een soort ziekenhuiskamer waar een bed staat met riemen om je armen en benen vast te binden. "Ga liggen op je rug." Ik loop langzaam naar het bed. Wat zou hij gaan doen?

De vraag draait rondjes in mijn gedachte en heb niet door dat ik al vastgebonden zit. "Ik ga je een prikje geven je gaat er niks van voelen." Mijn ogen worden groter bij de gedachten van een prik en begin te struggelen tegen de riemen. Mijn arm word stil gelegt en voel mijn ogen zwaarder worden.

Pov Lucas

Ash begint te slapen en de 'doktoren' komen binen. "Meneer we zullen u roepen als we klaar zijn." Ik knik en loop de kamer uit.

De 'doktoren' die nu Ash aan het 'behandelen' zijn gaan hem een half kat half mens maken. Waarom? Omdat ik hem mijn kitten wil noemen. Hij zal ook gedachte krijgen van een kat. Hij zal geluiden kunnen maken als een kat. Ik kan niet wachten tot ik het resultaat kan zien.

💕4 uur later 💕

"Meneer we zijn klaar hij zal morgen wakker worden of midden in de nacht." Ik schid ale doktoren een jand geef ze het geld en leid ze de deur uit.

Ik ga naar de kamer waar Ash ligt en zie het resultaat dat ik had gehoopt. Mijn schattige kitten. Ik til hem op en leg hem in mijn kamer. Ondee mijn bed heb ik een kooi met kussens en speeltjes, waar ik hem in leg met een kus op zijn voorhoofd.

Dan loop ik de kamer uit om eten te maken en ga daarna gelijk naar bed.

Volgende dag POV Ash

Ik word wakker en probeer uit te rekken wat mislukt. Ik betrap mezelf met dat ik in een kooi zit en begin in paniek te raken.

Opeens hoor ik een gaap en ik blijf stokstijf liggen. Voetstappen komen dichterbij. Er staat een paar benen en voeten voor de kooi en zie dat de persoon gaat bukken. "Heyy kitten lekker geslapen?" Kitten? Lijk ik op een poes ofzo? Dan voel ik iets op mijn rug waar ik van schrik en mijn meester lacht.

"Kom ik haal je eruit." Hij opent de kooi en ik blijf zitten totdat ik zeker weet of ik er wel uit mag hij knikt en ik stap uit de kooi net als ik wil opstaan word ik naar de grond geduwd. "Kittens lopen op vier poten." Ik kijk hem raar aan en hij lijkt te snappen waarom als hij weer begint te praten.

"Ik heb gezorgt dat je katten oren hebt een staart en een paar kenmerken van een kat hebt, is dat niet schattig?" Ik voel gelijk aan mijn kont en ja hoor een staart. Dan voel ik aan mijn hoofd en voel twee oren zitten.

Meester bukt voor me en doet een uitlaat riem vast aan me hals band. Als hij begint te lopen kruip ik achter hem aan. Ik zie kussens en een eetbakje op de grond liggen in de kamer dat ik denk de eetkamer is.

Meester wijst naar het kussen en ik kruip er naar toe. Als ik op het kussen zit begint meester weer te praten. "Je mag niet op de stoelen en banken behalve als het van je word gevraagt, je mag niet met mes en vork en niet met je handen eten dus ik heb eetbakjes voor je gekocht." Ik knik en zie dat meester al begint te eten. Ik wil net mijn hoofd omlaag duwen om te eten wanneer ik een harde kuch hoor.

"Ph sorry meester, zou ik alstublieft mogen eten meester?" Hij knikt en ik begin te eten.

Na het eten neemt meester me weer mee naar de huiskamer. "Ga op me schoot liggen." Ik doe weer wat gezegt word en meester begint me langs mijn nieuwe ogen te aaien waardoor ik begin te spinnen. (Spinnen is het prrr geluid dat katten/poezen maken als ze iets fijn vinden. Dit woord zal vaker in het boek voorkomen.)

"Vind je dit fijn kitten?"
"Ja meester."
"Mooizo, ik zou graag willen weten of jij vragen voor mij hebt, je mag alles vragen als het te persoonlijk is vertel ik je het niet." Ik knik en bedenk snel vragen die ik graag wil weten.

"Wat is uw naam?"
"Lucas."
"Hoe oud bent u?"
"23. En jij?"
"16..."

🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍦🍦🍩🍩🍩🍩🍩🍩

Sorry voor het niet updaten😢. Ik had heel veel huiswerk en toetsen maar ben wel elke dag hiermee bezig geweest. I know het is weinig maar ik zal proberen meer te uploaden. Thanks to emsal123456789 door haar heb ik nu ge-upload omdat ik zoveel reacties kreeg omdat ik niet had ge-upload. Dus daar is je kleine chapter dan. 😜

Sweet kisses Auvreyy

I am his (BOYxMAN) (DUTCH)Where stories live. Discover now