4. Ehm..Ik ben gay?

154 11 6
                                    

Oké oké ik heb vakantie! Dussss.. ik ga PROBEREN meer te schrijven voor jullie ;)  Ik wil wel eerst zeggen dat er misschien veel engelse dingen in voor komen dus dat was een waaschuwing. Niet snappen? Google translate wacht op je :D

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/

Ash

"Heb je nog meer vragen?" Ik schud mijn hoofd. "Woorden kitten, gebruik woorden."  "Nee meester ik heb geen vragen meer."

Mijn meester gaat verder met het aaien aan mijn oren voor ongeveer 15 minuten. Daarna ging zijn telefoon af. 

"Met Lucas?.. Wat?..IK ZIE TOCH NIET WAT JE BEDOELT, OF WEL?!..Hoe je het goed kan maken?!..Oh?... Dat is eigenlijk een goed idee.....Ja ik spreek je morgen ik vraag het haar." Waar hadden ze het over?

"Bailey?! Kom beneden!" Gelijk daarna hoor ik stampvoeten van de trap af komen, ik wil opkijken maar meester duwt me hoofd omlaag. "Pap ik heb het SUPER belangerijk ding aan het doen om kaartjes te krijgen voor het one direction concert! Das wat is er zo- Waarom ligt er een jongen over je schoot heen?"

"Liefje..Ik heb iets beter dan het regelen van die kaartjes." "Oh ja? Wat dan?"

"De kaartjes al hebben!" De ogen van het meisje worden groot. "OMG DAT MEEN.JE.NIET!" Ze loopt naar meester en geeft hem een knuffel en voorzichtig zodat ze mij niet aanraakt. "Maar wie is dat?" Zegt het meisje dat ik vermoed dat Bailey heet, en wijst naar mij. "Dat is Ash, Ash dit is mijn dochter Bailey." Ik knik en geef Bailey een glimlach waarvan ze bloost.

Ze geeft een kleine gil en rent naar boven. Als ze weg is word ik op de grond geduwt. Ik kijk mijn meester vragend aan en hij kijkt boos. "WAAROM GILDE ZE EN RENDE ZE WEG?!" Ik slik en bedenk wat ik fout heb gedaan. Maar het enige dat ik deed was glimlachen. Toch? 

"Ik gaf haar een glimlach meester.." Hij staat op en laat mij achter in de woonkamer.

/A/N VANAF DIT STUK EET IK IJS DUS DE REST IS BETER\

Ik hoor allemaal geschreeuw van boven. Kom dit door mij? Natuurlijk kom het door mij! Het geschreeuw gaat door maar dan is het helemaal stil. Alsof ze iets horen. en dan hoor ik een hard gejuich "OMG DAT IS HEM!" Dan is er allemaal gelach. "PAP IK GA ZE ONTMOETEN HIER IN DIT HUIS!" Wie? Wie komt er hier wie gaat ze ontmoeten?

Dan komen ze allebei beneden. "Liefje dat is geweldig alleen," Meester kijk naar mij. "Wat doen we met Ash?" Ze denken allebei na. Mag ik niet gezien worden? "Oeh! Hij kan mijn vriendje zijn! En doet een muts op voor zijn oren!" VRIENDJE?! Ik hoest zachtjes en ze kijken naar mij. "Ehm.. Ik ben gay?" 

Bailey kijkt teleurstellend. Wat? Waarom zou je mij als vriendje willen?

((A/N Mijn ijs is op dus de rest is weer shit ;) ))

"Echt waar Ash?" "Ja Meester en Bailey het spijt me maar ik kan er niets aan doen, maar wie komen er?" 

"Mijn fafo boyband! ONE DIRECTION!!" En ze begint weer te gillen. Wat pijn doet aan mijn oren, dus ik leg mijn handen op mijn oren. "Als ik niet gezien mag worden..Waarom sturen jullie me dan niet in i don't know, een andere kamer?"

"Uitstekend idee Ash." Zegt mijn meester en aait over mijn hoofd.

-------------O-O-------------O-O -------------

JEEEJ EEN CHAPTERRRRRRRRRRRR. I knowwww het duurt lang! Maar hier is het dan! Btw ze wonen in Engeland dus ja dat. En een tip voor als je ook een schrijver/schrijfster bent, eet ijs het helpt. Voor als je honger hebt ;)

Kissiessss Auvreyy

I am his (BOYxMAN) (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu