5.Hij was een stout poesje!

145 8 5
                                    

--Skip tijd van wanneer 1d is geweest--

Pov. Ash


"OMG dat was GE-WEL-DIG! PAP ZE WAREN IN ONS HUIS!" Bailey draait helemaal door al na het moment dat de vier jongens weg zijn. Meester lach om zijn dochter terwijl mijn hoofd word ge-aait door hem. Ik lig met mijn hoofd op zijn schoot terwijl ik me dood verveel. Wie wist dat een kat zijn zo saai was? Het enige wat ik doe is rondkijken, kruipen, eten en slapen. Maar het aller belangerijkste  wat ik doe is ge-aait worden en voor de sier in het huis rond liggen. 

Opeens word ik opgetilt en naar een andere kamer geleid. Een bibliotheek? Ik denk het, er staan voor boeken. "Speel en kijk maar even rond, ik moet wat werk doen." Ik zeg ja en ga gelijk 'exploren'. Ik voel me net Dora maar Dora is gewoon de beste. (A/N Klopt ik heb haar getekent op school tijdens een toets en toen wist ik de antwoorden opeens :D) 

Ik kruip rond en kijk naar alle soorten boeken, wanneer ik kijk bij dieren zie ik een boek dat me interesse krijgt. Van mens naar kat. Ik pak het boek en begin te lezen. Ik kom dingen te weten over wat er met me is gebeurt en waarom dit gebeurt had kunnen hebben. Nadat ik bijna de helft heb gelezen hoor ik meester naar me roepen en ik stop vlug het boek weg, om naar meester te gaan.

"Wat heb je gedaan?" "Rondgekeken." Hij geeft me een glimlach en zet me op zijn schoot. Om eerlijk te zijn, ik voel me misselijk elke keer dat hij dat doet. Ik ben hier pas 2 dagen en ik word er nu al moe van.

Ik kijk verveeld voor me uit totdat Bailey binnen stormt. "PAPIE MAG IK ASH LENEN?!"

"Tuurlijk prinsesje, Ash ga maar mee." Ik spring van zijn schoot en kruip achter Bailey aan. "Uh Bailey? Wat ga je doen?"

"Ik ga je een make-over geven!" Daarbij tilt ze me op en sprint naar wat ik denk haar slaapkamer is. Ze zet me op een stoel en bindt mijn handen vast aan de arm leuningen. "Waarom bindt je me vast?" Je kon de angst van me gezicht lezen. "Alleen zodat je stil zit." Had ze ook kunnen zeggen maar toen zag ik wat ze bedoelde. Nagellak. URG Mijn vijand, ik begin te struggelen tegen de touwen toen ze het potje pakte.

"Doe rustig zoveel gay jongens dragen nagellak." Zegt Bailey met een glimlach. "MAAR IK NIET!" Ze gaat toch door met het lakken en als ze de laaste vinger van mijn 10 vingers wilt lakken schop ik tegen het potje met mijn voet. "ASH!" 

Vlak nadat Bailey mijn naam schreeuwde kwam meester binnen. "Wat is er aan de hand?!" Hij kijkt rond en ziet mij vast gebonden aan de stoel. "Waarom zit hij vast gebonden Bailey?" 

"Hij was een stout poesje!" Meester knikt en kijkt dan naar mij. "Ash? Is dat waar?" Ik schud mijn hoofd. "Ze wilde mijn nagels lakken en deed dit zodat ik niet zou struggelen, terwijl ik tegen al mijn protesten geen nagellak wilde." Dan kijkt hij naar mijn handen en ziet de nagellak, meester maakt mijn handen los en zegt tegen Bailey dat ze een week huisarest heeft.

Ik word gebracht naar de slaapkamer en word in de kooi onder het bed geduwd, die vervolgens op slot ging.


////

ALWAYS SHORT I KNOWW. Maar ik heb eerlijk gezegt niet veel inspiratie dus zet in de rea's wat ideeën. BYE Auvrey

I am his (BOYxMAN) (DUTCH)Where stories live. Discover now