21.Bölüm: Hediye ( Bölüm Düzenlendi )

8.6K 610 27
                                    

Keyifli okumalar😍😘

Oy ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum😇😇😇

         💍💕💍💕💍💕💍💕💍

" Maviii!!! Kızım kalk artık saat on oldu!!! Biraz daha kalkmazsan babana söylerim vermez seni Tezer'e falan! Öğlene kadar yat bir de evlenmeye kalk!! "

  Mavi yatağında huzursuzca kıpırdandı. Dün gece saat dört gibi abisiyle eve gelmişlerdi. Haliyle geç yattıkları için bir türlü uyanamıyordu.

  Kapısının tıklanmasının ardından açılma sesini duydu. Kızların geldiğini gülüşmelerinden anlamıştı.

" Aman da benim yengem uyanamamış mı? "

" Maviş aşkım haydi kalk artık. Bak daha temizlik yapılacak, ikramlar hazırlanacak, biz hazırlanacağız. Vallahi Peri teyze aşağıda terör estiriyor. Biraz daha oyalanırsan eve düzenek kurup patlatır, bu isteme olayı başlamadan biter ona göre. "

Mavi iki kolundan da çekilmesi ile zor da olsa ayağa kalktı. Ayaklarını sürüye sürüye banyoya girdi. İşlerini halledip çıkacakken ani bir kararla üzerindekileri çıkartıp hiç sevmemesine rağmen soğuk suyla duş aldı.

  Bornozuna sarılıp odasına geri döndüğünde Selin kucağına giyecek kıyafetlerini koydu ve Cansın ile birlikte odadan çıktılar. Mavi de hızla üzerini giyinip saçını havluyla kurulayıp lastik tokayla topuz şeklinde topladı. Banyoya bornozunu ve havlunu asıp odadan çıkacakken telefonunun zil sesini duydu. Ekran okuyucusu Tezer'in aradığını söylüyordu.

  Çantasının içinden zor da olsa telefonunu bulan Mavi hızla aramayı cevapadı.

" Günaydın aşkım. Uyanabilmişsin sonunda. "

" Sanada günaydın Tezer. Soğuk bir duş aldım anca kendime geldim. Şimdi seninle saatlerce konuşabilirim ama annem aşağıda terör estiriyor. Biraz daha geç kalırsam saatli bomba gibi patlayacak ve istemeye gelebileceğin bir sevgilin olmayacak.  "

" Sorma, bizim tarafta da durumlar aynı. Seni çok seviyorum akşama görüşürüz. "

" Bende seni seviyorum aşkım. Görüşürüz. "

" Mavi, kapatmadan söyleyeyim. Dün dediğim gibi kıyafetin hazır. Bugün gün içinde gelecek. Senin için kendim seçtim. "

"  Çok teşekkür ederim canımın içi. "

" Bunlar için teşekkür etme, sen en güzellerine layıksın. Hadi kapatıyorum ben yoksa kapatamayacağız. "

" Tamam canım kapat sen. "

Mavi, Tezer ile telefon görüşmesini bitirir bitirmez soluğu kahvaltı masasında almıştı. Annesi ve babası kendisine sıkıca sarılmış ve tebrik etmişlerdi. Seslerinden ağladıklarını anlaması zor olmamıştı ama Allah'tan hemen kendilerini toparlamışlardı yoksa Mavi de her an ağlayabilirdi.

 Mavi her zamanki gibi önce ballı tereyağlı poğaçasını yemiş, ardından da güzel bir kahvaltı yapmıştı. Her ne kadar midesi heyecanından bulansa da yememezlik yapmamıştı. Bir yerlerde açlıktan  bayılmak bugün isteyeceği en son şeydi.

   ●4 Saat sonra●

  Peri Hanım mutfakta ikramları hazırlarken, Selin süpürge tutmuş, Cansın vileda yapmış Mavi ise tozları almıştı. İşleri bittiğinde Mavi'nin akşama istenecek gelin olma dermanı kalmamıştı. Kızlar salonda ayrı bir koltuğa yayılmış dinleniyorlardı.

" Size yorgunluk çayı ve tostu yaptım kızlar. Yiyin sonra da doğru kuaföre. "

" Anne kuaföre gerek yok, Selin yapar saçımı. Şimdi mahalledeki kızlarla uğraşamam. "

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora