34.Bölüm: Yüreğinin Sesini Dinle ( Yeni Bölüm )

5.1K 499 30
                                    

Herkese merhaba. Keyifle okumanız dileğimle💙

Lütfen aşağıdaki açıklamayı okuyun. Bu konuyu bir daha açmayacağım.

Ben şu zamana kadar hikâyelerimde klişelere zaman zaman yer verdim hepniz bilirsiniz lakin beni tanıyanlar şunu da bilir. Bende klişe başlayan konu mutlaka topluma örnek olacak ve ders niteliğinde bir mesaj ve kurgu ile biter. Eğer klişe bulup hikâyemi okumak istemiyorsanız size saygım sonsuzdur. Ben okurlarıma kendimce gerçek hayatta olması gerekenleri tüm dobralığımla yazacağım.

Ben hiçbir zaman hikayelerimde kötü çocuk saf kız konusunu işlemedim. Kendisine tecavüz eden, her açıdan kötü davranan bir adama aşık olan bir kızın hikayesini yazmadım.  Ben yüreğimden geçenleri yazdım.  Tabikide bir yazar olarak toplumsal konularda mesajımı ve düşüncelerimi hikâyelerimde yazacağım. Umarım beni anlamışsınızdır. Yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Sevgiler...
                               Aslhnyks

Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur.

                     Albert Einstein

~~~~~~

  Mavi eve geldiğinde annesiyle görüşüp odasına çıktı. Yorgunluktan ölmek üzereydi. Çantalarını odasının bir köşesine atıp giyeceği kıyafetleri hazırladı ve kendisini banyoya attı.

Yaklaşık on dakika sonra duştan çıkıp bornozuna sarılarak odasına geri döndü. Hızla üzerini giyindi. Islak saçlarını tarayıp tokayla at kuyruğu yaptı. İçinden aşağıya inmek gelmese de annesine ayıp olmasın diye salona yürüdü.

  " Annecim! "

  " Mutfaktayım kızım! "

Mavi mutfağa girdiğinde annesi yeniden sıkı sıkı sarıldı.

" Hayırdır annem çok mu özledin beni? "

  " Özledim tabi. Sen evlenince ne yapacağım? Senin bu evdeki varlığına çok alıştım kızım. "

Annesinin pürüzlü sesiyle Mavi'nin de gözleri dolmuştu. Mavi biliyordu ki eğer bu havayı dağıtmazsa oturup hüngür hüngür ağlayacaklardı 

" Aman annem, sanki çok uzağa gideceğim. İstediğin zaman sen gelirsin, ben gelirim. Seni, babamı, abimi görmeden yapabilir miyim ben? "

" Annesinin birtanesi. Büyüdün de evleniyorsun. Kurban olurum senin güzel yüreğine. "

" Anne, hadi kahve yapayım da analı kızlı bir kahve keyfi yapalım. Sonrasında sen bana Aytül anneyle neler aldınız onu göster. "

Mavi çaktırmadan gözündeki yaşları silerken, annesinden ayrılıp mutfak dolabından kahve makinesini aldı. Sonrasında lahve fincanlarını ve Türk Kahvesi kavanozunu alıp kahveyi yapmaya koyuldu.

Kahveler hazır olduğunda annalı kızlı güzel bir sohbetle kahvelerini içtiler. Sonrasında Peri Hanım Mavi'nin elinden tutarak onu kilere götürdü. Aytül Hanım ve Selin ile seçip aldıkları herşeyi teker teker inceletmeye ve anlatmaya başladı.

  Peri Hanım bilemezdi ki kızının zorlu hayatındaki sınavı daha yeni başlıyordu.

      ~~~~~~~~

Her bakışında yeniden öldüğü bir adam vardı zamanın birinde. Yüreği onun için atarken, aklı onu düşünüyordu her saniye. Yapabilir miydi? Tüm maziyi bir kenara atıp ona yardımcı olabilir miydi? Peki ya Bulut öğrenince bu duruma ne diyecekti? 

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now