[[Kapitel 2]]

329 13 0
                                    

Jeg bevæger mig nedenunder iført nattøj, mens Lucas stadig sover. Jeg er tørstig og sulten, så jeg går i køleskabet og finder noget mad frem. Klokken er måske 8.00am, eller noget. Bare for at være sikker tjekker jeg min mobil, for at få konstateret at klokken er 8.00am.

Jeg begynder at lave scramble egg, og hvad der nu ellers høre til. Jeg tager en tår af min juice, mens æggene hygger sig, og jeg finder noget musik frem. Jeg sætter min playliste på og begynder at synge med. Det pusler ved døren, og inden jeg når derhen, bliver den åbnet. Der kommer syv asiatiske drenge ind, som ser total smadret ud. Lucas kommer ned af trappen iført joggingbukser. Drengene smiler og krammer os en efter en.

- Namjoon! Jeg har savnet din hjerne!, siger jeg. Da han høre, at jeg har savnet hans hjerne, forsvinder hans smil lidt. Jeg smiler til ham og trækker ham med over til min matematik.

- Lucas glemte at hjælpe mig, og han er røv til at forklarer. Vil du hjælpe?, spørger jeg ham. Han nikker og kigger på matematikken.

- Gider I pakke ud. Alt der ikke skal vaskes skal ud af taskerne., siger Lucas og går ned til morgenmaden.

- Laura? Husk din morgenmad!, siger Lucas og redder æggene, der nærmest var brændt på.

- Ups!, siger jeg og kigger Namjoon over skulderen.

- Du skal bare forklarer, hvorfor indehaveren sov i matematiktimen., siger han og rejser sig fra stolen. Jeg sætter mig ned og kigger på opgaven.

- Jamen, hvorfor har han det?, spørger jeg og kigger op på ham.

- Fordi hvis du siger, at du har 25% rabat på alt i hele butikken, og du samtidig siger, at du giver 25%, så fejler det. Fordi hvis du ligger momsen oveni, så er det 25%. Hvis du trækker den fra igen, er det 20%. Forstår du det?, spørger han og forklarer bedre end vores lærer. Jeg nikker og skriver mit svar ned.

- Tak!, siger jeg og lukker matematikken sammen. Jeg går hen til indgangen, hvor drengene står og pakker ud.

- Kookies taske er klar!, siger Jin og rækker mig den. Jeg nikker og går hen til vaskemaskinerne. Jeg tager det hvide tøj i den kurv til hvidt tøj, og det farvede tøj kommer i den anden. Jeg stiller tasken ovenpå vaskemaskinerne og kigger den igennem for oversete ting. Da jeg ikke fandt noget, pakker jeg den sammen og sætter den ind i Kookies rum i rumdeleren.

(Vi har et rum hver i rumdeleren, hvor vi har vores rejse-tasker/kufferter. Vi har en knage, ligesom i børnehaver, hvor der er et lille skab og en knage under, samt en hylde til et par sko for neden. Vi har navn på hver vores.)

Tae kommer gående hen til mig med hans taske.

- Den er klar!, siger han og stiller den på maskinen, hvor jeg begynder at sortere tøjet. Lucas står og laver ekstra morgenmad. Kookie er gået i det ene bad, mens Chim Chim er i det andet bad. Jin står og pakker drenges ting ud. Resten af drengene dovner den foran fjernsynet.

-
Jeg går ovenpå til vores walk-in-closet og begynder at folde tøj sammen. Jeg ligger det i forskellige bunker, alt efter hvis der er hvis. Det banker på døren. Jeg vender mig og ser Hobi. Han kommer hen og krammer mig.

- Jeg fik slet ikke noget kram!, siger han og kysser mig i håret. Jeg smiler uskyldigt til ham.

- Skal jeg hjælpe?, spørger han og kigger på tøjbunkerne.

- Jo, tak! Den her bunke er Kookies tøj.

Han tager bunken og går hen til Kookies skab, hvor han placere det hele. Jeg tager Jins tøj og ligger det i hans skab.

-
Dagen er gået med at vaske tøj. Klokken er blevet 4.00pm. Drengene er gået i seng, Lucas laver aftensmad, og jeg vasker den sidste potion tøj.

Jeg smider mig i sofaen.

- Nu magter jeg heller ikke at vaske mere tøj!, klager jeg og ligger mig ned. Jeg lukker stille øjnene i, og drømmer mig langt væk.

His Littlesister - [[AFSLUTTET]]Where stories live. Discover now