[[Kapitel 4]]

267 9 4
                                    

- Laura!, råber Jimin ind i hovedet på mig. Jeg vender mig om og sover videre. Han rusker i mig.

- Du skal op!, råber han igen og lægger sig tværs over mig.

- Hvorfor?, klynker jeg. Han flytte sig og sætter sig på knæene i min seng.

- Fordi Jin har lavet morgenmad!, siger han og løfter mig ud af sengen. Jeg prøver, så godt som muligt at sove videre. Han sætter mig i en stol ved spisebordet. Suga sætter sig ved siden af mig.

- Godmorgen!, siger Jin og servere morgenmaden. Jeg nikker og tager noget brød og pålæg.

- Hvorfor har du så meget tøj på, det er næsten 20 grader varmt!, siger Joon. Jeg kigger hen på ham, derefter på Suga, som trækker på skuldrene. Jeg fjerner mit hår fra mit ansigt og trækker vejret dyb.

- Øhmm, jeg fryser meget let., siger jeg og smiler. Jeg kan se han ikke køber den, da han ser rundt på de andre med et skeptisk blik. Jeg kigger på Lucas, som nikker til mig og spiser sin mad.

---

Efter morgenmaden hopper drengene i poolen og leger. Jeg skifter lidt et par af Suga's basket shorts og en af mine t-shirts.

- Skal vi spille?, spørger jeg ham og kaster basket bolden til ham. Han nikker smilende og kaster den i kurven.

Ja, vi har en basket bane!

Jeg fanger bolden fra ham og dunker, hvilket resultere i en jubel scene. Min trøje ryger op under min sports bh. Jeg skynder mig at rive den ned og kigger på Suga. Forhåbentlig så han ikke noget. Han kommer hen til mig og kigger omkring.

- Hvorfor har du ar på maven?, spørger han og virker virkelig bekymret. Jeg retter lidt på min trøje.

- Det er ingenting., siger jeg og går indenfor. Jeg går ud på banen igen, for jeg vil gerne spille videre. Han ser mig og smiler.

- Hvad nu?, spørger han og fniser.

- Jeg vil gerne spille videre!, siger jeg og smiler genert. Han smiler tilbage og kaster bolden til mig.

---

Aftensmaden består af pizza fra den lokale grill. Jeg sidder og tegner i sofaen med Kookie og Tae sidende. Drengene ser lidt on/off fodblod, det køre i baggrunden. Jeg vil gerne fortælle drengene om Lucas og min's fortid, det er bare svært. Lucas havde det nok lettere end jeg, aner det ikke. Men jeg glemmer alt, når jeg enten tegner eller skriver.

- Der er aftensmad!, råber Hobi og stiller pizzaerne på spisebordet. Jeg lukker min mappe sammen og lægger den på bar disken. Pizzabakkerne bliver mit næste mål. ChimChim giver mig et stykke pizza med et smil på læben. Jeg sætter mig tilbage i sofaen ved Tae og Kookie. Suga sætter sig ved siden af mig og kigger på fjernsynet.

- Hvorfor har du ar?, spørger han bekymret.

- Lang historie., siger jeg smilende og sætter pizzaen fra mig. Jeg går op og tager min notesbog og går op på mit værelse, hvor jeg starter på en ny tekst.

Så meget jeg vil

men alt for lidt tid

må forstørre horisonten få mere perspektiv

daglig frygt for at strande i fortid

- Spåmanden by Kaka -

His Littlesister - [[AFSLUTTET]]Where stories live. Discover now