[[Kapitel 10]]

213 9 0
                                    

Endelig er alt back to normal her i huset. Jeg sidder på bassinkanten med fødderne i vandet, i mellem Clara og Caya, mens drengene pjasker rundt i vandet. Clara er Lucas' veninde, og Caya er hendes tvilling.

Caya er blondine med brune øjne. Hendes krop er veltrænet med en sixpack placeret på maven, hvor ellers? Hun er et halvt hoved lavere end mig.

Clara er brunette med brune øjne. Hendes krop er ikke veltrænet, som Cayas, men hun er heller ikke tyk. Hendes krop er meget modelagtig. Som hendes søster, er hun også et halvt hoved lavere end mig.

- Hvad laver I så i fritiden?, spørger jeg og kigger ned i vandet.

- Jeg dyrker lidt af hvert. Jeg svømmer nogle gange, andre gange er jeg til karate, ellers er jeg bare i fitness!, siger Caya smilende.

- Jeg laver ikke så meget, jeg danser bare!, smiler Clara.

- Jeg kan aldrig huske, hvor gamle I er., siger jeg og sætter mit hår op i en hestehale.

- Vi er 18 år, dig?, spørger Clara.

- Øhmm, jeg er ligeså gammel som Lucas!, siger jeg og smiler skævt. Det  er så først nu, det går op for hende, at vi er tvillinger.

- Hold kæft hvor du dum!, siger Caya og griner. Vi begynder at grine over, hvor 'vågen' Clara var.

----

Vi sidder og spiser middagsmad i solen alle elleve. Jeg har min notebog liggende ved siden af mig, hvis nu jeg kom på ideer.

- Hvad skriver du?, spørger Caya og peger på min notesbog. De andre kigger også på den.

- Ikke noget specielt!, siger jeg og lukker den i. Hun rækker over og tager den. Hun åbner den og begynder at læse.

- Det er sku da godt!, siger hun og sender den videre. Jeg griner svagt og akavet. Fuck, det her er pinligt. Den har været hele bordet rundt, da den kommer tilbage til mig.

- Jeg hjælper dig med noget musik, så kan pigerne synge kor!, siger Lucas med et stort smil. Jeg trækker på skuldrene.

- Jo! Kom!, siger han og trækker os med indenfor.

----

Vi har siddet og arbejdet på teksterne hele dagen.

- Hvornår er vi færdige?!, klager Clara. Jeg fniser af hende og puffer til hende. Hun kigger på mig med hundeøjne og bryder dereftre ud i latter.

- Færdig!, råber Caya og Lucas i munden på hinanden. Vi smidder armene i vejret og jubler.

- Smid den ned på en USb og sæt den til fjernsynet, så må drengene bestemme!, siger Clara. Vi rejser og og går ind i stuen.

- Boys! Skal I høre den?, spørger jeg og sætter USB i fjernsynet. De omringer sofaen alle seks, Suga bliver siddende ved barbordet. Jeg går over til ham.

- Vil du ikke med over til os andre?, spørger jeg og forsøger at få øjenkontakt med ham. Han vifter mig væk og kigger fortsat ned i telefonen.

- Jeg skriver lige med hende her!, siger han og kigger irriteret på mig. Idiot!

Jeg trasker op på værelset med hurtige skridt. Døren ind til mit værelse bliver smækket hårdt i efter mig. Jeg går over til mit spejl og læner panden op ad spejlet.

- Jeg stolede fucking på dig! Jeg fortalte dig det sværeste i mit liv, jeg har gennemgået! Hvad er takken!, siger jeg hulkende. Vreden i mig opbygges hurtigt. Uden at tænke slår jeg min næve ind i spejlet. Det splintres ud over det hele. Jeg slår en gang til, men hårdere. Det splintres igen, og blodet fra min næve styrter ud og former en blødpøl på gulvet. Jeg har glasskår siddende i min næve, mens jeg slår en gang til med den anden hånd. Tilsidst er der ikke mere spejl tilbage. Jeg går skridt tilbage og sætter mig opgivende i min seng, med tårerne strømmende ned af min kinder.

----

Der går relativt lang tid før nogle kommer op til mig. Kookie kommer forsigtigt ind af døren og stopper brat op, da han ser spejlet og blodet.

- Hvad fanden har du lavet?!, spørger han bekymret og træder hen til mig. Han kigger på mine hænder.

- Hyungs!!!, råber han og løfter mig op. Han bærer mig ud af værelset og nedenunder i sofaen.De andre kommer løbende hen til os. Hobi kigger på mig og kigger derefter på Suga. Han tøver i noget tid og slår derefter en knyttet næve i hovedet på Suga, så han går i gulvet.

- Hobi!, råber Joon og tager ham til siden. Jimin og Tae finder nogle håndklæder frem og vikler dem om mine hænder. Caya, Clara og Lucas står og ser på med åben mund. Jin ringer efter en ambulance.

What an evening!

His Littlesister - [[AFSLUTTET]]Where stories live. Discover now