"GİDELİM BURALARDAN"

88 7 4
                                    

Sarp bana bakıyodu ama gözlerinde hüzün, aşk ve korkuyu aynı anda görüyodum. Bende korkuyodum. Sarp ne demeye çalışıyodu?

-Sarp ne demek istiyosun sen?

-Mutluluğuna kavuşucaksın! Görmüyomusun hiç bi şeyi Seren burdaki herkes sana karşı! Seni istemiyolar ve artık bende seni i-iste-istemiyorum.

-....

Donakalmıştım sadece. Artık hayat benim için bitmişti. Kalbimi hissetmiyodum. Dilim tutulmuş ne ağlıyor ne de gülüyodum. Sadece Sarpa bakıyodum. Hayatımda beni kıran en büyük kelime bu olabilirdi.

Düşünsenize çok sevdiğiniz, sadece onun yanında kendinizi güvende hissedebileceğiniz, onun için canınızı bile verebileceğiniz biri size

"Seni istemiyorum, seni sevmiyorum"diyo!

Düşünmesi bile korkunç demi?

Sarpın ağzından
Sözlerim onu çok kırmıştı, bunu anlıyodum ama her şey onun iyliği içindi benim kim olduğumu öğrense zaten daha da yıkılıcaktı ben ona zarardan başka bi şey veremezdim. Banada Serenede ne kadar acı versede bunu yapıcaktım, yapmalıydım...

Profösörün ağzından
Seren her an görünebilir herkes dikkatli olsun!

-Doktor doktor!

-Buyrun profösör.

-Psikoloğu çağırdınızmı?

-Evet efendim onuda çağırdık en yakın zamanda burda olur!

-Acele etmesini söyle Seren her an ortaya çıkabilir ona göre!

-SARP CANIMI YAKIYOSUN BU SÖZLERİNLE! BEN SENSİZ Bİ MUTLULUK İSTEMİYORUM! SENDE BENİ SEVİYOSUN BİLİYORUM PEKİ NEDEN BÖYLE DAVRANIYOSUN! NEDEN HA NEDEN!?

-Seren beni sevme diyorum sevme ben sana zarardan başka bi şey vermicem zaten artık yaklaşıyolar seninde yavaş yavaş gitme vaktin geliyo Seren sen mutluluğuna kavuşucaksın anlasana beni benden kurtulucaksın bende bu hayattan kurtulucam!

Savaşı kaybetmeyi göze alamazdım zaten herkes bana Akıl Hastası gözüyle bakıyo beni tek anlayan kişi Sarp onuda kaybedersem hayatımın bi anlamı kalmicak.

Hemen Sarpa sımsıkı sarıldım.

-Hayır Sarp hayır hayır ben senden ayrı kalmak istemiyorum banane bana karşı olsunlar yinede seni seviyorum Sarp seviyorum!

-Seren yapma böyle böyle yaptıkça senden vazgeçmek istemiyorum.

-Sarp zaten vazgeçme gel gidelim buralardan götür beni uzaklara sadece ikimiz olalım ama sakın bana senden ayrı olma cezası verme Sarp ben bunu kaldıramam.

Sarpın ağzından
Seren çok üzülüyodu bunu anlıyodum. Ama napıcaktım şimdi aklım karmakarışık olmuştu...

~Bölüm Sonu~

İvit arkadaşlar bi bölümün daha sonuna geldik umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum lütfen yorum yapın

Ve arkadaşlar dersler iyice fazlalaştı bu nedenle bi dahaki bölüm sezon finali olucak :'(

Ama lütfen üzülmeyin çünkü dersler azaldığı zamanda "Akıl Hastası 2 " diye bi kitap çıkarıcam senaryosu falanda hazır bu ikinci kitabın.

Umarım beğendiniz bu bölümü yorum yapmayı ve o ponçik parmaklarınızı alttaki yıldızcığa dokundurmayı unutmayın çünkü bu ikiside benim için çok önemli.

Ve lütfen arkadaşlarınızada önerin kitabımızı...

Seviliyosunuz hem de KOCAMAN <333

AKIL HASTASIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin