{8}

3.1K 163 124
                                    

Jisoo

Derin derin nefesler alarak ağacın arkasından baya uzak olan parka baktım. Rose beni kovalıyordu ben de jennie'yi. Jennie'yi yakalayamıyacağımı anlayınca bir yere saklanmıştım. Tek çare de ağcın arkası olmuştu.

Parka bakmayı keserek önüme döndüm. Elim kalbimin üstün de gözlerim kapalı biraz durdum. Gözlerimi açtığım da karşım da yedili çocuktan biri duruyordu.

Sıçradığım da çocuk da biran korkup sıçramıştı. Tekrar elini yanıma koyarak beklemeye başladı. Acaba saçını çekip mal mısın desem?

"Çekilir misiniz?"

"Hayır"

Sinirle dişlerimi sıktım. Bu gerizekalı ne saçmalıyordu?!?! Cidden bıktım artık. Bir tane daha mı platonik veletim olacak?!?!  Ah sizinle uğraşamam!

"Bana bak! Senin gibi veletlerle uğraşıcak vaktim yok!"

Sinirle saçlarını karıştırdı. Kaşları çatık bir şekil de bana baktı. Ne dermişcesine omuz silkdim. Diğer elini de ağaca koydu. Ağaç ve çocuk arasın da kalmıştım.

"Velet mi? Hah! Şimdi bütün gün boyunca burada kalıcağız!"

Sinirle söylediği cümlelerle alayla ona baktım. Burunlarımız değecek şekil de yakınlaştım. Kesik kesik nefeslerimi dudaklarına üfledim.

Dudaklarımı yanağına sürttüğüm de garip bir ses çıkarmıştı. Hah! O da sexe düşkün bir erkekti. Boş anına denk gelerek onu ittim. 2 adım geriledi. Yüzüne tükürürmüşcesine konuştum.

"Dediğim gibi veletlerle uğraşmam!"

Sinirle arkamı döndüm. Bir-iki adım atmıştım ki geri döndüm. Son sözlerimi de söyledim.

"Ha bir de özellikle sexe düşkün olanlarandan!"


* * *

Ev de hep birlikte cumartesi gecesi yapıyorduk. Yarın görev günüydü. Çok işimiz olucaktı. Biz de yoğun olmadan önce her cumartesi yaptığımız geceyi yapıyorduk.

"Jisooğğğğ unğğii sseeenceğğğ bennnn güzğğğellll miğğğğğğyimmmm????"

Jennie içmiş ve yanıma gelmişti. Bir şeyler diyip duruyordu. Onu umursamıyordum. Kafamı rose la lisa ya çevirdim. Lisa rose'a "lezbiyensin dimi" diyip duruyordu. Deliler bunlar ya.

"Yağğğğğğğ konuşsaaaaanaaaağğ!"

Sinirle jennie'ye döndüm. Bütün ciddiliğimin bozulmuş anırıyordum. Çorabımı almış kafasına sokmaya çalışıyordu. Kafasına vurarak kendine getirmeye çalıştım.

"Mal sen ne içtin? Hem kim içirdi sana!?!? Rose görürse sana bir çarpar amele sümüğü gibi yapışırsın yere!"

Bana göz devirip üstüme atladı. Onunla boğuşurken rose bizi ayırdı. İkimize de dikkatle bakıyordu.

"Lan hanginiz içtiniz?!?!"

Ben jennie'yi, jennie de kendini gösterdi. Mal bu kız ya. Rose jennie'yi karşısına alıp oturttu. Kafasına tekme atmasıyla jennie sarhoşluğunun etkisiyle yee düştü.

"Lan siktim seni! Kaç kere daha zıkkımlanma dedim sana! Yavşak yavşak hareketler yapıyorsun zaten! Gel buraya!"

Rose jennie'yi yerden kaldırarak bir kolunu omzuna attı. Diğer koluna da lisa'yı aldı. İkisiyle zar zor yürümeye başladı. Birden jennie konuştu.

Polisler VS HırsızlarWhere stories live. Discover now