{13}

2.4K 182 21
                                    

Oy verin lütfen oy oyyyy.

Jisoo

Şapkamı biraz daha kapatarak kafeye girdim. Vücudum sıcak havayla temas edince titremiştim. Silkelenip en dipte bir yer seçtim. Ardından jennie ye seslendim (yine o kulakta ki şeyden taktılar anladınız inşallah hwdhuwcehue)

"Jennie"

"Efendim unni?"

"Şimdi ne yapıcağım?"

"Bir iş adamı gelicek baya görkemli o iş adamından gözlerini ayırma! Sakın tamam mı?"

"Tamam da gerisi?"

"Gerisi sana kalmış bir şey unni! Şimdi diğer kızlara bakıcam!"

Ve kapandı. Derin bir nefes almaya çalıştım(!) maskeden dolayı nefes bile alamıyorum ki. Yanımda birini hissetmemle o tarafa döndüm. Elinde defterle bana bakıyordu. Büyük ihtimalle garson.

"Ne alırdınız?"

"Kola lütfen"

Adam başını sallayarak gitti. Omuz silkerek önüme döndüm. Ne zaman gelicek bu adam ya! Ben sabırsız bir insanım! Hem niye bu göreve ben geldiysem!

Kapıdan giren adamla gözlerim ona takılı kaldı. Ben bu adamı şisko falan bekliyordum. Bu ne peki!? Lan çok yakışıklı bu. Biz bence bunu bizim ev de tutsak edelim! Hem hapis olur hem de biz doyasıya çocuğa bakarız!

Adam etrafta göz gezdirdi. Ardından birin de takılı kaldı. Hızlı adımlarla 3 sıra önümde ki masaya oturdu. Pekala şimdi başlıyoruz. Etrafta göz gezdirdiğim de rose bir masa da oturuyordu, lisa ise garson kılığına girmişti. Hepsin de maske vardı. Oh tanınmasak her zaman daha iyi olur.

Adam ve 2 çocuk verimli bir şekil de konuşmaya başladılar. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok! Çünkü kafe o kadar dolu ki onlatın seslerinden onları duyamıyorum.

Bir şey fark ettim. O çocuk çantalarımı değiştiriyor bana mı öyle geliyor. Hızlıca jennie ye seslendim daha doğrusu bizim kızlara.

"Rose, lisa, jennie"

"Efendim unni!"(lisa)

"Çabuk söyle vidyo izliyorum şurda!"(jennie)

"Ne var"(rose)

"Lan jennie operasyondayız ne vidyosu!"(jisoo)

"Aynen lan ne vidyosu gerizekalı!"(rose)

"Ya unnilerim can-"(jennie)

"Susun lan sonra tartışırsınız şuan işimiz var!"(lisa)

"Of durun şimdi çocuk çantaları değiştirdi. Ne yapmalıyız?"(jisoo)

"Lisa unni kafedekileri yavaş yavaş çıkar!"(jennie)

"Tamamdır gidiyorum!"(lisa)

"Unniler siz de herkesin çıkmasını bekleyin. Çünkü her şey sonra dan başlayacak!"(jennie)

Bir şey demeden önüme döndüm. Yavaş yavaş kafe boşalıyordu. Güzel asıl görev şimdi başlıyor. Belimde ki silahı tek elimle iyice kavradım. Onları bu sefr elimizden kaçıramazdık.

"Kafede kimse kalmadı!"(lisa)

"O zaman beni bekleyin oyunu başlatıcam! Ehuehuehu"(jennie)

"Sus lan mal!"(rose)

"Tamam çabuk gel be!"(jisoo)

Kapıdan giren jennie'yle sırıttım. Yavaşça onların masasına doğru ilerlemeye başladı. Yerimizden çıkarak arkasından ilerledik. Masanın başında durunca hepsi garipmbir şekil se bize baktı. Doğrudur maskeli kızlarrr.

"Sadece size haber vermek istedim! Bay kang'ın oğlu" (böyle diyince garip oldu e1edhhu)

Şaşkınce bize doğru baktı masada ki 3 kişi. Hızlıca silahlarımı kaldırıp onlara doğru tuttuk. Kahverengi saçlı çocuğu kolundan tutarak kaldırdım. Kelepçeyi bileklerime yerleştirdim. Ah kolaydı işte. Holding'in gizli varisi jackson donuk bir şekil de bize bakıyordu. Ona her şeyi anlatsam iyi olacak

"Jackson-ssi dolandırılıyordunuz!"

Jackson şaşkınlıkla ikiliye baktı. Ardından hiç durmadan buradan gitti. Şimdi böylr gidince trip atmış gibi oldu ve benim gülesim geldi. Koca bebek trip atıyor falan.

"Ah siz polisler her zaman karşımıza çıkmak zorunda mısınız?"

"Evet" anlamın da başımı salladım. Ardından arabaya doğru gitmeye başladık. Kafeden çıkınca hızlı adımlarla yürüyorduk ki. Silah sesi gelene kadar. Sesin nereden geldiğine bakıyordum ki kafenin çatısında ki çocuğu gördüm. Demek  5 çocuk farklı taraflara  saklanmıştı.

















Jennie

Ehueheuheueueueuue çatışmanın tam yerin de bıraktım

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ehueheuheueueueuue çatışmanın tam yerin de bıraktım. Delirin dhbufrhurfu.

Tamam tamam şakaydı sadece. Ve azıcık OY verin abi ya. Bir okunmaya bir de oylara bakıyorum da aradaki fark geçmiş yani.

Neyse beni anladınız ben gidiyoree

Bb

Bb.









Polisler VS HırsızlarOù les histoires vivent. Découvrez maintenant