13. Kæreste?

181 8 8
                                    

| June Chrush |


| Afsnit 13. |

| Kæreste? |

| @OceaneParker |

| Nina Yong Li |

På skolen
°
°

<<June P. O. V>>

Jeg krammer Daniel og Lola farvel. Jeg venter på Jake. Han er kun 17, men han køre stadig. Han får først hans kørekort, når han er 18. Jeg venter og kigger på mit ur. Jeg har ventet i 7 min, hvor bliver han af?
"Hey June!" Råber en. Jeg ved allerede hvem stemmen tilhører, Xavier. Jeg vender mig rundt. Han står ret tæt på mig. Jeg kigger op. Yup, han er næsten et hoved højere end mig. Vildt ikke?

"Hey Xavier." Siger jeg roligt. Jeg kigger forventningsfuldt på ham.
"Hvad så?" Spørger jeg.

"Jeg ville spørge om du ville med mig hjem imorgen, og hænge ud med mig? Nu når vi har fri imorgen, fordi vi har været i Aarhus," spørger han nervøs, og klør sig i håret.

Spurgte selveste Xavier mig om jeg ville hænge ud med ham! No freaking way! Hvorfor er han så nervøs?

"Det vil jeg rigtig gerne," svare jeg og smiler til ham. Han gengælder smilet.

"Jeg henter dig klokken 8:00." Han kysser mig hurtig på kinden, og køre væk på hans motorcykel. Jeg bliver varm om kinderne. Jeg høre en bil dytte. Jeg vender mig rundt og ser min bror sidde i min forældres bil, med det største smil på læberne. Jeg går over til bilen og sætter mig på forsædet.

"June, hvorfor har du ikke fortalt mig, at du er sammen med Xavier?" Siger Jake og griner.

"Hvad snakker du om?" Spørger jeg. Selvom jeg ved lige præcis hvad han snakker om.

"Du ved sgu godt hvad jeg snakker om," svare han grinede og kysser mig på kinden. Han kigger på mig og løfter øjenbrynene. Jeg tænker tilbage til allerførste gang, han kyssede mig. Jeg rødmer.

"Jeg kan se, du ved hvad jeg snakker om," svare han grinede.

"Må du overhovedet køre endnu?" Siger jeg højt for at skifte emne.

"Næh, men jeg gør det alligevel. Jeg har taget køreprøven jeg bestod, men egentlig må jeg først køre, når jeg sidder med en der har 10 års erfaring eller noget," siger han ligegyldig og griner, fordi han ikke kan huske det.
°
°

Hjemme

Vi går ud af bilen. Ind i huset, tager vores overtøj af, kigger på hinanden og smiler. "Vi er hjemme!" Råber vi i kor og griner.

Mark dukker frem. "Hey, hvordan var det, at være i Aarhus? Det er jo trods alt din første gang i Aarhus," siger han og giver mig et hurtigt kram og smiler.

"June? Hvordan det var. Hun har sgu fået sig en kæreste," siger Jake og griner.

"Nå June, det vidste jeg ikke om dig," griner Mark så meget, at han er tæt på at falde.

"Hvad er det for noget dine brødre snakker om, June?" Spørger far, som lige er kommet ned ad trapperne. Han ser vred ud.

"Far, det ikke sandt det de siger," svare jeg hurtigt.

"Ja far, det var altså bare en joke," siger Jake og griner. Mark griner med. Man kan bare høre de griner falsk, men jeg siger intet. Far nikker. Vi løber hurtig op på Jakes værelse. Løber ind og smækker døren i. Vi glider langsomt ned ad døren.

"Det var sgu alt for tæt på," kommentere Mark og kigger på os begge. Vi nikker begge.
Efter vi har snakket, åbner jeg stille døren og kigger ud. Fri bane. Jeg løber hurtig ind på mit eget værelse og kaster mig i sengen. Jeg tager min telefon op fra baglommen. Jeg surfer lidt rundt på de sociale medier. Efter lidt tid, tager jeg min MacBook frem og går ind på Viaplay. Jeg vil gerne se Paper town. Jeg starter filmen.

Min mor kommer ind.
"Lilleskat burde du ikke sove nu? Klokken er over 23:00," spørger hun og informere om klokken.

"Skal jeg nok mor," smiler og slukker min Macbook. Jeg gør mig klar til at sove. Jeg ligger mig ned i sengen. Jeg kigger op i luftet. Xavier henter mig klokken 8:00 imorgen.

June Chrush | ✔Where stories live. Discover now