TEN

2.7K 68 6
                                    

Niall P.O.V.
We zijn eindelijk op het vliegveld. Ons eigen vliegtuig staat al klaar voor vertrek. "Hebben een privé vliegtuig" zegt Jaimy als ze het vliegtuig dichter bij ziet komen. "Ja kleine meid" Harry gaat naast haar staan. "Ik be niet klein" zegt ze nep beledigend. "Let's go boys" iedereen pakt hun eigen koffer en loopt er mee naar de slurf van het vliegtuig.

"Niall mag ik naast jou" vraag Jaimy. "Natuurlijk mag je dat" ze gaat naast ze zitten en ze legt haar hoofd op mijn schouder. "Vind je vliegen eng?" Vraag ik.  Ze schud haar hoofd, ze slaapt bijna. Het vliegtuig begint te rijden naar de startbaan. 'Ready for take-off' zegt onze piloot. En het vliegtuig begint sneller te rijden en we stijgen op.

Na 20 minuten zitten we hoog in de lucht en mogen we lopen. Jaimy slaapt nog steeds. Ik doe haar riem los en die van mij, ik tik haat op en breng haar naar de slaapcabibe. We hebben hier ook bedden maar ook banken. Alleen die bedden liggen lekkerde. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en sla dekens over haar heen. "Slaapt ze" vraagt Louis als ik weer terug loop. "Jap"

~ einde van de vlucht
"We gaan nu de landing inzetten" horen we de piloot zeggen. Ik maak Jaimy snel wakker. "Je hebt de hele reis geslapen, dik 10 uur" ze lacht en ik til haar op. "Niall, ik kan zelf wel lopen" ze haalt een hand door mijn haar. Nou ja, dat zat toch al biet goed. We lopen naar onze stoelen en klikken onze riemen vast. Ik zie het vliegveld al onder ons. Het vliegtuig komt steeds dichter bij de grond, en boem. Geland. "Welkom in Los Angles. We hope you had a safe flight" "En je zegt nu pas dat we in Los Angles zijn" ze prikt me in mijn zij. We doen onze riemen af en lopen naar de aankomst hal.

Jaimy P.O.V.
Louis pakt mijn hand vast. "Wel doorblijven lopen Jaimy, en niet reageren wat iedereen vraagt" zegt Louis. Ik knik, waarom is Louis zo leuk. Er lopen om ons heen allemaal bodyguards. Van alle kanten word mijn naam geschreeuwd. Ik heb Louis hand nog steeds vast. Als ik langs een meisje loop, komt ze me heel bekend tegen.

Dat is. Alexandra. Ik knijp in Louis ze hand, hij draait zich om. En kijkt me streng aan. Zo van , je weet wat we gezegd hebben. Ik pak de hand van Alexandra en trek haar mee.

Nadat we eindelijk door de menigte heen zijn gelopen laat ik Alexandra las en duw ik haar iets verder van me af. "Ga je nou stoer doen Jaimy 'Horan'" ze spreekt mijn achternaam belachelijk kinderachtig ja. "Hoezo nou weer stoer doen. Jij bent degene die dat gedaan heeft jij" een druk een vinger boven haar borst. Dit voelt zo goed om te doen, ze heeft me altijd gepest. En nu kan ik iets terug doen. "Waarom heb je dat gedaan Alexandra. Waarom moest je altijd mij hebben" mijn tranen branden in mijn ogen. Haar ogen worden heel groot. Ik draai me om en zie de jongens daar staan. Kut, helemaal vergeten te zeggen dat ik hier was. "Hey" zeg ik nonchalant. "Een momentje" ik maak een gebaar met mijn handen dat ze weg moeten gaan. "Jaimy, je bent nog niet van me af. Denk maar B*tch" als ze langs me wilt lopen zet ik mijn voet voor haar voeten neer en valt ze vol op de grond. "Barbiepop" ik loop naar de jongens toe die dichter bij staan dan dat ik dacht. "Wat was dat" Niall komt voor me staan. "Nee niks" en ik kijk naar mijn voeten. Niall pakt duwt mijn kin omhoog zodat ik hem wel aan 'moet' kijken. "Jaimy" je ziet in zijn ogen dat hij het wel echt meent. Kom op Jaim, tranen staan weer in mijn ogen. "Mag ik het ook vertellen bij het eten vanavond ofzo. Niet zo fijn op het vliegveld" hij knikt.

Ik wil helemaal niet dat ze dit weten, k*t. Ik ga naast Harry zitten Niall komt tegenover ze zitten in de auto. Ze chauffeur start de auto en Liam geeft het adres door van het hotel. Ik voel dat de ogen van de jongens allemaal mijn kant op zijn gericht. Pittig ongemakkelijk dit. Ik dief helemaal nergens heen te kijken, mijn schoenen zijn op dit moment best interessant.

Jaim, kom op. Verzin wat, ze iets leuks. "Ik vind het echt super hier" zeg ik ongemakkelijk. Er komen verschillende en zachte antwoorden. Daarna is het net zo stil als dat het daarvoor was. Ik denk alleen maar oven Alexandra, die b*tch wat een ontzettende trut is dat.

Harry P.O.V.
Ik heb het wel gehoord. Jaimy was vroeger dus gepest, daarom deed ze zo moeilijk over naar een nieuwe school. Ik snap het wel hoor, ik leg mijn hand op haar been. Ze kijkt me lief aan, de tranen staan nog steeds in haar ogen. Ze legt haar hand ook op die van mij.

Na een half uur gereden te hebben staan we voor de ingang van het hotel. Allemaal mensen pakken onze koffers en tassen en brengen het naar binnen. Ik loop vast met Liam en Louis naar de receptie om in te checken.

"One Direction" zegt Liam tegen de receptioniste. Ze knikt. En typt wat dingen in op de computer. Ze geeft Liam de pasjes. "Kamer 708 en 709 meneer Payne" "Dankjewel" antwoord Liam vriendelijk. Ik lach naar de mevrouw en loop achter Liam aan.  "Waar zijn Jaimy en Niall?" Vraagt Louis. Liam zucht. "Liam, alsjeblieft" ik kijk hem aan en trek een wenkbrauw op. Gelukkig komen dan Niall en Jaimy binnen lopen. "Daar zijn jullie" Louis rent naar Jaimy toe en geeft haar een knuffel. "Lou, je hebt met 10 minuten niet gezien" lacht ze kn Louis nek. "Weet je wel niet hoe zwaar die 10 minuten waren"

I'm sorry dat ik zo lang niet geüpload had. Het is niet het langste hoofdstuk. Maar ik wou even wat updaten.

Goodnight loves

Ps: Niall album kom over 3 dagen uit😍

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu