THIRTY-TWO

1.7K 44 1
                                    

Harry P.O.V.

Ik word wakker met Jaimy in mijn armen. Ze voelt echt als een zusje van mij. En ik bescherm haar met mijn leven.

Ik geef Jaimy een kus en stap uit bed. Vandaag mag Louis eindelijk weer naar huis. En ik hoop echt dat hij weer een beetje weet wie we zijn. En wie hij is.

Als ik beneden ben en naar de woonkamer loop zie ik Niall en Liam al op de bank. "Morning boys" zeg ik vrolijk. "Goedemorgen" antwoorden ze.

~

We zitten nogal ongemakkelijk met zijn drieën op de bank, niemand zegt wat tegen elkaar. "Euhm" begint Liam. "Het ziekenhuis heeft me gebeld, en ze zeiden dat het hele ziekenhuis volt stond met fans" "oh" zegt Niall. "Ze hebben Louis ergens anders gezet waar fans niet konden komen" gaat Liam verder.

"Moeten we dan Paul bellen?" Vraag ik. "Lijkt me wel een goed idee" knikt Niall. "Ik ga trouwens Jaimy even wakker maken" Niall staat op en loopt naar boven.

"Hazza, als jij Paul belt. Maak ik het ontbijt" ik knik. "Is goed"

Jaimy P.O.V.

"Goedemorgen" hoor ik Niall zeggen. Ik open mijn ogen en zie dat hij mijn gordijnen al open heeft gedaan. Ik kijk om me heen, en schrik van het feit dat Harry niet meer naast me ligt. "Waar is Harry!" Zeg ik uit paniek. "Die is beneden" antwoord Niall.

Ik knik. "Kleed je om en kom je dan naar beneden. Want dan gaan we eten" zegt Niall hyper. Zonder na te denken over wat Niall eerst zei ren ik naar beneden. "Je lijkt te erg op mij" schreeuwt Niall vanaf mijn kamer boven.

Daar heeft hij gelijk in. Ik lijk in deze gevallen sprekend op hem. "Jaimy rustig" zegt Liam als ik de keuken binnen kom. Ik geef hem een knuffel en ga aan tafel zitten.

"Jaimy?" Zegt Niall. Ik knik. "Ga nou maar eerst je aankleden. Liam is toch nog niet klaar met ontbijt maken" "ik kan me toch ook zometeen wel aankleden" zeg ik. "Puber" zegt Niall geïrriteerd.

"Hahah, jullie zijn ook zo lief tegen elkaar" lacht Harry als hij tegenover me gaat zitten. "Ja, maar ik snap Niall wel. Hij doet gewoon streng omdat hij nu degene is die voor mij moet zorgen" Harry knikt. "Dat klopt ook wel. Daarom doen wij dat ook wel eens. En dat is niet omdat we streng zijn. Want dat weet jij ook wel" "nee totaal niet" onderbreek ik hem lachend. "Maar gewoon omdat we het beste voor jou willen. Ookal ben je zestien" zegt Harry "dankjewel Styles" "Geen probleem Horan"

"Niall, kom je eten!" Roept Liam. Binnen 10 seconden zit Niall aan tafel. "Eetsmakelijk" zegt hij snel en begint te eten. Het lijkt net of Niall 2 weken niks gegeten heeft. "Nialler, doe is rustig" zegt Liam lachend. Niall kijkt op en doet net of Liam iets heel raars zegt.

~

Ik heb samen met Harry de hele keuken opgeruimd omdat Liam vond dat wij nog niet genoeg gedaan hadden ofzo.

Ik zit nu op mijn kamer te kijken welke kleren ik aan ga doen. Ik sta al 15 minuten in mijn inloopkast om te kijken wat ik aan doe.

Ik kan ook niemand hier vragen. Het zijn alleen maar jongens.

Uiteindelijk heb ik maar een zwarte broek met een blouse gekozen. Simpel voor toch mooi.

"Ben je al klaar?" Vraagt Niall. Ik knik. "Alleen me haar nog doen" hij knikt en loopt weer naar beneden. Ik borstel mijn haar door en laat mijn bruine haren over mijn schouders hangen. Ik doe mijn favoriete parfum op en loop naar beneden.

In de woonkamer zitten Liam, Harry en Niall op de bank te wachten op mij. "Ben je eindelijk klaar" lacht Harry. Ik knik. "Ik wist niet wat ik aan moest doen" lach ik.

I'm A HoranWhere stories live. Discover now