×9×

632 95 1
                                    

Kluci už odešli domů. Já a Yoongi jsme museli uklízet celý byt. Bylo zvláštní vidět Giho uklízet a dokonce dobrovolně. Jelikož jsem neuklízel sám, měli jsme za chvíli hotovo. Celou dobu bylo ticho a tak to i zůstalo. Seděli jsme na pohovce a sledovali televizi. Další z mnoha nekonečných seriálů o ničem. Rozhodl jsem se přerušit to iritující ticho. Než jsem mohl cokoliv říct, Yoongi se zvedl a podíval se na mě.

,,Půjdu na chvíli ven." Řekl chladně a odešel se obout. Byl jsem překvapený, ale nešel jsem ho zastavit. Neměl jsem ani žádné odůvodnění, proč by neměl jít. Ozvalo se bouchnutí dveří a já věděl, že už je pryč. Šel jsem k sobě do pokoje a lehl si na postel. Rozhodl jsem se kouknout na nějaký film. Došel jsem si pro notebook a položil ho na postel. Pustil jsem si Vlak do Busanu.

Po dvouch hodinách film skončil a já ležel v tichosti na posteli. Byli půl deváté a Yoongi pořád nikde. Myslel jsem si, že nejspíš šel k někomu z kluků. Proto jsem se šel v klidu osprchovat a potom zalezl do postele. Ještě chvilku jsem projížděl Twitter, než mě přemohla únava a já usnul.

***

Aloha.
I love you all my sweethearts.❤❤❤❤

-dadinkaz

Ghost Boyfriend {YoonMin}Where stories live. Discover now