×21×

561 89 6
                                    

,,Jimine vstávej." Řekl jemný hlas vedle mě. Pootevřel jsem oči a spatřil před sebou Yoongiho.

,,Co se děje?" Zeptal jsem se a promnul si oči.

,,Nic jen už je půl jedný odpoledne. Měl by ses jít najíst." Řekl s úsměvem a zvedl se z postele. Byl jsem překvapený. Nikdy jsem neviděl Yoongiho takhle veselého. Také jsem se zvedl a šel do kuchyně. Gi cupital za mnou. Zastavil jsem se u ledničky a vyndal z ní mléko. Potom jsem vzal misku a cereálie.

,,Tohle má být tvůj oběd?!" Jen jsem přikývl a začal jíst.

,,Jimine, myslel si to vážně?" Zeptal se zničeno nic. Věděl jsem o čem mluví.

,,Ano." Řekl jsem a pohlédl na něj. Vypadal trochu zaskočeně, ale šťastně zároveň. Chtěl něco říct, ale přerušilo ho klepání na dveře. Byl jsem překvapený a stejně tak i Gi. Neměl jsem tušení o tom kdo by to mohl být. Zvedl jsem se a šel otevřít. Když jsem otevřel, spatřil jsem Jina a dva další muže.

,,Jine co tady děláš? A kdo jsou ti muži?" Zeptal jsem se, ale místo odpovědi mě ti muži chtili za paže. Nevěděl jsem co se děje. Podíval jsem se zmateně na Jina.

,,Promiň Jimine, ale potřebuješ pomoct. Oni tě odvezou na jedno místo a pomůžou ti. Vyléčí tě."

***

Aloha
Takže lidi, jste oficiálně blázni. Nevím proč, ale moje příběhy se vám nějak líbí protože:

 Nevím proč, ale moje příběhy se vám nějak líbí protože:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jak je to vůbec možný?! Vážně vám moc děkuji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jak je to vůbec možný?! Vážně vám moc děkuji. Přemýšlela jsem nad něčím čím bych vám projevila svůj vděk a navíc se blíží Vánoce. Takže se v nejbližší době můžete těšit na dva, možná až tři projekty. I love you all my sweethearts!! ❤❤❤❤

-dadinkaz

Ghost Boyfriend {YoonMin}Where stories live. Discover now