Ta kendisi

782 25 4
                                    

~İyi okumalar~

"Your eyes, your eyes

I can see in your eyes, your eyes

Everything in your eyes

You make me wanna die

I never will be good enough"

Alarm sesiyle uyandım. Hakkaten sağlam bir şekilde ayılmıştım. Ajandama bakmak için için masaya giderken ayağım birşeye takıldı ve yeri boyladım. Kimsenin bilmediği küfürler ediyordum ki yerde duran şeyi daha doğrusu hayvanı görene kadar.

-Uğur!!!

Hayvan gibi anırınca resmen zıplayarak ayağa kalktı ve savunma pozisyonunu aldı. Tehlikedeyiz sanmıştı. Bininci kere falan daha. Kahkahalarım arasında şunu diyebildim.

-Hadi Uqur Böceqi hazırlan okul var

Ona böyle seslenirdim "Uqur Böceqi".Ofladı pufladı elinde olsa gufflıcaktı.Okul olduğunu nerden mi biliyorum? Annem gene ajandami karıştırıp, yazmış. Lisenin son yılı. Lisemi de tam sevmeye başlamışken ki genelde hep böyle olur.Tam seversiniz elinizden kayar gider. En iyi biz kaynatıyorduk, sanırım oyüzden.Hele fen hocası erkek olduğu halde bizimle başa çıkamıyor. Savaş hocanın yeşil gözleri her ne kadar alev saçsa da sınavlarımızı okurken çimenin huzurunu yansıtırdı. Bunları düşünürken Uğur çoktan giyinmişti oysa ben ne giysem onu bile bilmiyordum.En sonunda siyah bir şort ve transparan siyah bir gömlekte karar kıldım. Gömleğin ucunu şortun arasına sıkıştırdım, rimelimi sürdüm,  uzun olmayan çizmelerimi ayağıma geçirdim. Umarım yeni biri gelmez çünkü ürkütücü gözüküyordum.Herzamanki gibi.

Okul gene çok neşeliydi ben bile gülümsedim. Uğur beni kaslı kollarının altına çekti erkeklerin bakışlarından dolayı.Koridorda herkes bize bakıyordu. Ah be kardeşim!Bizi sevgili sanmaları üzerine herkesi bir temiz dövmüştük.Sonra da o beni çalıştırmaya başladı zaten.O benim hiç sahip olamadığım biricik abim gibiydi. Aynı evde kalıyorduk ve bu çok eğlenceli oluyordu tabi henüz tatilden dönmeyen arkadaşlarımızla birlikte. Arkadaşlar birbirine sarılıp öpüyorlardı.Benim gözlerim ise iki kişiyi arıyordu: Kumsal ve Geceyi!

Onları bu kadar özleyeceğimi zannetmiyordum. Üst sınıftaki çocuk bemden hoşlandığı için hep bizi yakıştırır, beni sinir ederlerdi.Ama onlar benim tatlı, biricik, melek cadılarımdı.Ne olursa olsun yanımda olmuşlar sporlarıma destek olmuşlar,  dövüşmemi desteklemeselerde maçlarıma gelip tezahürat yapmışlardı.Onlarla konserlere, gezilere falan heryere gitmiştik; birtek yurtdışı kalmıştı. O derece yani.

Sonra birileri benim gözümü bağladı ve taşımaya başladı. Çığlıklarım camları kırmıştır herhalde.

-Sizi düzenbazlar indirin beni, size bu dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim! Teke tek gelmeye yemiyor dimi!

Sonra

-Götün bir şey yemesi normal değil zaten yese seni kaçırıyor olmazdık.

Bu iğrenç espiriyle beni kaçıranların kim olduğunu anladım ve onlar gülerken kendimi aşağı atıp, göz bandını çıkardım.

Tabiki bunlar Kumsal ve Geceden başkası değildi!

Hiç zaman kaybetmeden onları gıdıklamaya başladım. Ikisi de kaçacak yer ararken akıllarına gelen şey ile üzerime atladılar ve kulak arkamı gıdıklamaya başladılar. Pislikler beni benden daha iyi tanıyorlardı.Ben çığlıklarımı operacı edasıyla sergilerken üzerimdekiler çekildi. Uğur bey teşrif etmiş anlaşılan.

Yüzünü o tatlı yavru köpeklerin şekline soktu. Sonra gözleri korkuyla büyüdü ve kollarını açtı çünkü 3 silahşörler üzerine geliyordu! Üç kız üstüne atlayıp sarıldık. E haliyle yere yapıştık.Bizi onaylamaz gözlerle bakanlar arasında şeytan gördüm. Şaka gençler sadece Gizemi gördüm

Sınıfa girdik ve tatillerimizi konuştuk.Kumsal Los Angeles'a; Gece ise Londra'ya gitmiş. Ben ve Uğur ise ağır antremanlara gittik. Ama gezmediğimiz yer kalmadı Istanbul'da.Herkes bir şeyler anlatıp duvarlara isim kazıyorlardı.Niye boyamışlardı, orada destan vardı .

Ve hoca girdi.Ah, bu hoca gene mi? Okul biliyordu bu kadını biz öyle bir kaynatırdık ki-Kazanda kaynatıyoz cadı kazanında asdfgh:D-.

-Evet bi ayağa kalkın da selamlaşalım gençler.

Selamlaştık, oturduk aklıma fikir gelmiyordu. Bizim arkadaki altılı gruptan bile fikir çıkmıyordu.Sonra Selin, Ozan ayağa kalktılar. Ozan bana göz kırpınca olayı kaptım.Dans etmeye başladılar: Salsa

Bunun üzerine munzurca sırıttım ve Uğuru çekiştirerek ayağa kaldırdım. Tam tahtaya gittim ki

-Hayır Begüm otur yerine ders işliyeceğiz

Ha? Ilk günden?  Sen öyle san beybisi. Uğur gene yavru köpek oldu.Ay çok tatlı ne de olsa benim kankam.

-Hocam kısa bir dövüş gösterisi sadeceee.

Uğuru anladım ve onu destekledim.

-Hocam ama herkes bişiy yapıyo bizim başımız kelmi? Ellerimiz armut mu topluyor?

Türkçe hocasına bu şekilde yavşanır.

-Iyi yapın bari ama uzatmak yok

Sonra Uğurla tekme yumruk giriştik ama ustaca hepsinden sıyrılıyorduk.En son bir cesaretle geri takla atarak kurtuldum.Ama kapı açıldı.

Ben ve Uğur müdür diye Usain Bolt kesildik. Ama yeni çocukmuş.Uff bide takla atarken gördüğünü söyledi Uğur umarım doğru yapmışım derken bir baktım çocuğa... Aman Allahım erkek güzeli dedikleri bu olsa gerek! .Gözleri...Susma jokerimi kullanıyorum Kenan bey.Oha ceketini çıkarıyor. Aha James Dean tişortu...Lan benimkinin aynısı iyiki giymemişim bugün. Kaslara bak tişört çatlıcak . Hocam be bir meditasyonumu bölmeseniz diyom.Allam ya.

-Batu Duman?

-Ta kendisi...

Aşk DövüşüOù les histoires vivent. Découvrez maintenant