Arzu'lamak

526 22 9
                                    

Bölüm Şarkısı Trivium-Rain

Eğik yazılar iç ses oluyor bu arada.

~İyi okumalar~

-Uğur!!

Bağırınca ayrıldılar fakat bana bakmadılar bile.Ayağımın ucuna bir de tişört düşünce yuh çektim.Uğuru kokusundan tanımıştım karanlık olsada.Tişörtü kaldırıp baktığımda ikinci kez kafamdan vurulmuşa döndüm.Arzu asılmasının sonucunu almıştı.Uğur nasıl karşı koyamamıştı o buruşuk hocamıza aklım almıyordu.Moruğun ismini bile sevmiyordum.Arzu...ismi bile cenabetti orospunun.Yaşlı maşlı diyordum ama genç ve güzeldi.Işin kötüsü karı bana özentiydi.Fena halde hemde.

Bunun intikamını alacaktım.Hemde şimdi.Kıskanmış olabilirim. Birazcık. Hemen gidip soyunma odalarındaki çantaları alıp salona salladım.Herkes dövüşmeyi bırakmış; çantasını almıştı.Ama hiçbiri gitmemiş yaptıklarımı izliyorlardı.

Varsın izlesinler.Gösteri daha yeni başlıyor.

Bana bu konumumda yardım edebilecek biri lazımdı.Salona rastgele 'Rüzgar' diye bağırdım.Nefes nefese çantayla yanıma geldi.

-Zehra gözünü seveyim dağıt şu kalabalığı!

Hemen dediğimi yaptı ama merakla bana bakıyordu ve eminim ki şimdi yapacaklarımın bir saniyesini bile kaçırmak istemiyordu.Ama bekleyecekti.Rüzgara döndüm ve soyunma odasını işaret ettim. Topuklarım üzerinde döndüm ve soyunma odasının kapısına kadar gittim.Rüzgar ben durunca durdu ve ona sadece yapması gerekenleri söyledim.

***

Hala Arzu ve Uğur'un iğrenç öpüşmelerinin tiksindirici vıcık vıcık sesleri geliyordu.Uğur kendinden geçmiş gibi davranırken kontrol Arzudaydı sanki.Uğurun bu sarhoş davranışları beni şüphelendirmişti ama Uğur kontrolü ela alıp inledi.Daha fazla sinirlenip onları bıçaklamamak adına plana başladım.

Iyi bildiğim birşey varsa Arzu saunayı çok severdi.Uğurun ise kapalı alan fobisi vardı.

Anahtarı sallayarak Rüzgara işaret verdim.Saunanın kapısını açıp arkasına saklandı.Sıcaklık kapının açılmasıyla bana kadar ulaşmıştı.Milli kaltağımız saunanın kokusunu almış gibi Uğuru oraya sürükledi.Onlar içeri girdiğinde kapıyı yavaşça kapattı Rüzgar;rüzgar esiyormuşçasına.

Aşk DövüşüWhere stories live. Discover now