13. kapitola- TO

1.4K 96 12
                                    

Thobias
Film mě dost bavil a Darča se navíc zmínil o tom, že má doma i knížky a, že by mi je mohl půjčit. Když jsme dokoukali, tak jsem se stavil ještě udělat každému popcorn a dolejt pití, Katarine to tam mezitím nastavovala.

Jsem rád, že se všem ten film tak zalíbil. Holky mají nové shipy...prostě Malec. A Thobík miluje fantasy a hned se dožadoval knížek. Najednou tam Katarine zapla horor se jménem TO od Stephena Kinga. ,,Na to jsem chtěl jít do kina" usmál jsem se a pak pohled stočil na Thobíka, který tak nadšený nebyl.

Ona...tam...opravdu...pustila....horor!? Podíval jsem se na ni pohledem- ,Jednoho dne tě opravdu zabiju' a ona se pouze usmála jako andílek a zapla to. Bylo vidět, že si to neskutečně užívá a já po ní nejraději chtěl něco hodit. I když ten začátek nebyl vůbec strašidelný, tak jsem se i tak stulil Dariánovi pod ruku a bál se vystrčit z pod deky jakoukoliv část těla.

Pevně jsem si k sobě to vystrašené klubíčko přivinul a potutelně se usmíval ,,chceš jít nahoru?" zeptal jsem se ho a po jeho nepatrném přikývnutí ho i s dekou vzal do náruče.

Byl jsem rád, že mě odnesl a nemusel jsem se na to dívat. Položil mě na postel a šel zamknout, kdežto já křečovitě svíral deku...co když to vyleze ze skříně?!? Věděl jsem že na mě mluvil, ale já měl pořád před očima toho klauna...a to jsme byli teprve v půlce filmu.

Povzdechl jsem si...tak OK...slovy to s ním nepůjde. Sklonil jsem se k němu a začal mu pokládat jemné pusinky na čelo, tváře, nosánek a skončil jsem na jeho růžovoučkých polštářcích, které jsem začal líbat a občas ho lehce kousl do rtu.

Začal mě lehce líbat a já se začal zaměřovat jen na něj a klauny dal někam do pozadí. Vyhrabal jsem ruce z pod deky a stáhl si ho k sobě tak, že na mě ležel...lépe řečeno....mezi mýma nohama. Nějakým způsobem jsem pocítil jak mým tělem projela vlna vzrušení...

Usmál jsem se a rukou začal bloudit po celém jeho těle. Druhou jsem se zapíral vedle jeho hlavy abych ho neumačkal, přičemž jsem mu začal vyhrnovat tričko. Začala ovládat touha, která se ukázala i v jeho očích a věděl co teď přijde...a moc jsem se na to těšil.

Smile, please (YAOI)Where stories live. Discover now