20

207 13 0
                                    

Ik doe mijn ogen open en kijk om me heen. Gunaydin kizim zegt me vader en geeft me een kus. Ik kijk om me heen. Nee dit kan niet waar zijn.. krijg tranen in mijn ogen bijna. Het was een fucking droom. Alles was een fucking droom!!!!!! Uuff waarom Allah waaromm??

Ik kleed me om en doe mijn haren goed. Ben klaar met me leven denk ik bij mezelf.
Krijg een App van Murat. Ik wacht op je beneden.
Huh wtf man? Wat wilt hij van mij ik zweer het. Ik ga naar beneden en ik zie hem.
Goeiemorgen schoonheid zegt hij.
Ik loop naar koelkast en pak wat te eten.
De vrouw van mijn vader zit op bank met een kopje koffie. Ruya neem je spullen mee je gaat logeren bij Murat. Pardon zeg ik. Je vader en ik gaan weg met bedrijf en je broer heeft nachtdienst. De ouders van Murat vonden het leuk om jou te ontvangen in hen huis. Bah denk ik bij mezelf. Ik ga naar mijn kamer en pak mijn spullen in. What the fuck denkt zij? Wie denkt ze dat ze is? Ik weet dat als ik niet zal gaan dat mijn vader me zal slaan. Ik hou me in om niet te huilen, maar vroeg of laat kom
Ik van hem af.
Ik heb in me tas mijn oplader,pyjama,make up, parfum,reserve kleren en oordopjes in gedaan.

Als ik in auto ben met Murat is er een grote stilte. Ik wil het niet.. ik wil niet met Murat ik wil bij Umit zijn..
" je gaat het leuk vinden" zegt Murat.

Als we erzijn zie ik hoe groot zijn huis is. Met een grote tuin. We gaan direct naar de tuin.
De ouders zitten daar en ontvangen me warmhartig.
" en Ruya is me zoon lief tegen je"
Te lief zelfs zeg ik sarcastisch.
" heb je al ontbeten"
Ja antwoord ik.
Murat knikt van dat ik mee moet komen.
We gaan naar binnen. Ik loop achter hem aan.
Hij gaat naar zijn kamer, hij heeft een groot kamer. Een luxe kamer met een tv, bank, grote bed en kan veel meer opnoemen. Doe je spullen maar hier zegt hij. Ik leg mijn tas op zijn bureau. Hij gaat op zijn bed liggen. Ik kijk nog rond in zijn kamer. Hij heeft schilderwerken en allemaal foto's. Teken jij? Vraag ik. Ja als je wil mag je ze van dichterbij bekijken antwoord hij.
Ik loop ernaar toe en kijk het met wonder ernaar. Ze zijn prachtig, alsof elk schilderij een ander verhaal vertelt.

Umit: net wakker met hoofdpijn. Oftewel kater.
Ik Umit die nooit dronk is voor het eerst dronken geweest vanacht. Ik heb pijn in mijn hart. Het gaat niet werken zo. Ik moet haar los laten. Ik kan niet zo in haar gezicht zeggen het is beter zonder elkaar, dat kan ik echt niet.
Ik besluit om een tekst te schrijven.

Mooiste meisje van deze wereld, het spijt mij dat het via hier moet maar ik kan dit niet tegen je gezicht zeggen
Wat doe je toch met mij? 
Mijn gevoelens die zijn zo onbeschrijvelijk, ik leef met een angst. Ik heb lang nagedacht, jij bent niet voor mij gemaakt. Onze wegen zijn gescheiden. Het is beter zonder mij, wees gelukkig met Murat. Ik heb pijn in mijn hart, ik hoop dat je me zal begrijpen. Ik geef het op Ruya. Asjeblieft zoek geen contact dat is fout voor ons beide. Vergeet 1 ding niet en dat is dat ik van je hou. Izin gitmez kalbimde, gözlerin aklimdan cikamaz, yaralarim cok ama senin sücun yok. Senin icin yandim, ama boyle olmaz artik. Duman gibi gidicem beni arama..
( je afdruk zal niet gaan uit me hart, je ogen kunnen niet uit mijn gedachten, heb veel wondjes  het is niet jouw schuld. Ik ben verbrand voor jou maar dit kan verder niet zo meer. Ik ga weg als rook zoek mij niet..)

Ik heb tranen in mijn ogen. Ik stuur het naar Ruya en blockeer haar meteen. Overal. Ik sta op en was mijn gezicht.

Ruya: ik bekijk samen met Murat zijn foto's en kunstwerken. Het zijn echt zo prachtig. Ik krijg een app bericht. Umit.
Ik doe hem open en zie een lange tekst.
Ik lees het rustig, mijn hart breekt in stukken.
Er komen tranen in mijn ogen. Ik kijk naar boven om niet te huilen. Waaromm.. waaromm geef je het op!!! Ik zie dat hij me heeft geblockeerd.. ik voel me hard genaait, en hard gedumpt.
Wat is er zegt Murat. Niks zeg ik. Je huilt bijna er is wel wat. Nee niet zeg ik. Hij komt dichterbij. Ruya kijk me aan zegt hij. Nee zeg ik. Hij kijkt me aan. Ik barst uit tranen. Hij drukt mijn hoofd op zijn borst. Ik huil als een baby uit bij hem. Hij aait mijn haar. Ik heb echt veel pijn zeg ik zachtjes. Ssh niet huilen zegt Murat. Wat is er Ruya? Vertel het me. Nee ik wil het niet zeg ik. Ga anders even naar het badkamer hier om de hoek en was je gezicht zegt hij.

Ik heb een idee zegt Murat.
Wat dan zeg ik. Hij komt aan met een doek en kwasten. Draw ya feelings girl. Schilderen? Zeg ik. Ja kan je dat? Jawel zeg ik maar niet zo goed. Maakt niks uit laat zien wat je kan. Ik ga ook schilderen. Kom naar mijn werkplek.

We schilderen ik heb geen concentratie om te verfen. Denk telkens terug aan momenten met Umit. Waarom waarom waarommm.
Ik begin te schetsen met potlood.  Daarna verf ik. Een rustig muziek op achtergrond.
Meer dan 2 uur verder en Murat komt bij me. " wow" zegt hij. Je hebt talent. Dankje zeg ik. Laat me naar die van jou kijken. Nee nog niet zegt hij. Het is nog niet klaar. Ik heb trek gekregen laten we eten.

Het is s'avonds. Niemand is thuis Murat en ik zijn alleen thuis. Ik voel me niet op mijn gemak. We zijn in woonkamer. Ruya?
Ja? Je bent echt een mooi meisje. Dankje zeg ik. Wat vind je van mij eigenlijk? Arrogant zeg ik. Alleen dat? Iedereen heeft goeie en slechte eigenschappen. Jij noemt er alleen 1 slechte. Ik zucht en zeg de ander eigenschappen kan ik niet vinden in jou. Ik ben moe ik wil slapen waar kan ik slapen? Hij trekt mij naar zijn kamer. Daar zeht hij. Je bed? Wtf doe normaal. Ik slaap liever op grond. Hij tilt me op en legt me in zijn bed en komt erbij. Hij grijpt mij en knuffelt me stevig. Murat laat me los! Nee zegt hij. Ja zeg ik. Nee zegt hij weer. Ik moet me nog omkleden.. oh ohja zegt hij en laat me los. Ik sta op en pak mijn spullen en loop naar de badkamer.
Uff Dit is zo eng waarom gebeurd mij dit ?!?
Als ik klaar ben en terug ga zie ik hem halfnaakt. Godver zeg ik. Ik kleed me om rustig maar zegt hij. Ey kijk eens zegt hij ik kijk en hij showt zijn spieren. Doe normaal zeg ik. Hij trekt een shirt aan en joggingsbroek. Hij zet tv aan. Terwijl jij gaat slapen ga ik fifa spelen meid. Oke zeg ik en kruip bed in. Eigenlijk heb ik geen slaap. Ik pak stiekem mijn telefoon, murat is geconcentreert op fifa.
Ik app Alena en vertel haar alles.
Alena is in shock. Opeens grijpt iemand mijn telefoon en ik schrik. Ging jij niet slapen? GEEF MIJN TELEFOON TERUGG!! neuj zegt Murat. Gelukkig staat die op vergendelen. Murat komt dicht bij me. En kijkt in mijn ogen.  Enige waar ik nu aan kan denken is hoe moet ik mijn telefoon pakken? Ik kijk in zijn ogen. Hij komt dichterbij. Ik probeer met een beweging mijn telefoon uit zijn handen te slaan wat lukt. Ik ren naar mijn telefoon toe en pak het. Murat staat op en komt naar mij toe. Ik ren weg uit zijn kamer . Ruya asjeblieft niet. Zegt hij. Ik negeer het en ren naar de woonkamer toe. Ik voel hem achter me aan rennen. Opeens grijpt hij me. Je kan niet weg bij mij zegt hij. Hij tilt me op. Nadeel van sterke jongens ze hebben altijd de macht over je..
we zijn back in zijn slaapkamer. In bed. Ik in bed met hem. Bah. Ik sluit mijn ogen en lig op me zij. Ik voel opeens Murat tegen me aan. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik voel opeens zijn lippen in mijn nek. Waarom voel ik me zo machteloos. Ik voel daarna zijn handen over mijn lichaam. Ik krijg tranen in mijn ogen.
Ik voel mijn bh bandje los gaan..

JijWhere stories live. Discover now