《BÖLÜM 15》

22.4K 1.6K 235
                                    

15

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

15.Bölüm

Değişen Durumlar

Dasiy Adrian'ın yüzüne ağzı beş karış açık halde bakakaldı. Bu kelimeler kesinlikle bu sabah Adrian'dan duyacağını tahmin ettiği kelimelerle bağdaşmıyordu. Adamın tekrar bağırıp çağırmasını,bu nişanın geçersiz olduğunu duyuracağını söylemesini bekliyordu.

''Anlayamadım,nişanı iptal etmeyecek misiniz?'' diye sordu şaşkınla kaşlarını kaldırarak.

''Etmeyeceğim,ancak konuşmamız gereken şeyler var. Hemen şu anda.''

Daisy kafasını olumlu olarak salladıktan sonra geri dönüp az önce oturduğu deri kanepeye tekrar oturdu. Adrian gelip karşısına yerleşip bacaklarını çattı. Konuşmaya başlamadan önce ceketinin iç cebinden sigaralığını çıkarıp bir sigara yaktı.Derin bir çekişin ardından dumanı yavaşça üfledi ve dumanın arkasında kalan Daisy'i süzmeye başladı. Daisy ise kanepedeki az önceki rahat yatışının aksine şuan diken üstünde oturuyor gibi rahatsız ve gergindi. Konuşacak ne vardı ki?

''Evlilik anlaşmalı dahi olsa önemli bir konu,'' diyerek söze başladı Adrian.

''Elbette,''diye onaylayan Daisy'nin tüm dikkatı Adrian'ın üzerindeydi.

''Herşeyi önceden konuşup belirlememiz lazım ki kimse mağdur olmasın.''

''Neden birimizin mağdur olabileceğini düşünüyorsunuz Lordum?''

''Leydi Walmond, izin verin bitireyim.''

''Ah,tabi.''

''Bu evlilik sadece diğer insanlara karşı göstermelik bir evlilik olacak. Kendi içimizde bir birimize karşı her hangi bir sorumluluğumuz olmayacak. Başka insanlarla fiziksel olarak beraberlik kurabilme hakkım olacak ve siz buna karışmayacaksınız.Aynı şekilde sizinde buna hakkınız olacak ve bende size karışmayacağım. Bir birimize karşı her hangi bir duygusal bağımız olmayacak. Kişisel istekler olmayacak. Anlaşıldı mı?''

Dasiy'nin Adrian'a bakan yüzündeki bakışlar sözlerin sonuna doğru dalga geçer bir ifade aldı. Genç kadın kollarını birbirine bağlayıp bacak bacak üstüne atarak gergin olan oturuşunu değiştirerek rahat bir tavır takındı.

''Lordum,size anlaşmalı evlilik teklifi yaptığımda demek istediğim zaten bunlardı. Üzerinden tekrar geçmemize gerek yok. Adı üzerinde anlaşmalı evlilik.'' diyen Daisy basit bir şeyi açıklar gibi omuz silkti.

''Yinede her şeyi netleştirelim istiyorum Leydi Walmond. Her şey açık açık konuşulmalı. İleri ki zamanlarda eğer bana karşı duygusal bir bağ hissetmeye başlarsanız bu konuda mesuliyet kabul etmeyeceğimi bilmenizi isterim.''

''Ne?''sorusunun şaşkınlıkla ağzından gereğinden fazla yüksek bir sesle kaçmasına engel olamadı Daisy. Bir insan bu kadar küstah olamazdı, Adrian kesinlikle bunu bilerek yapıyor, kendisini kızdırmaya çalışıyordu.

MAYIS GÜNEŞİ (tamamlandı)Where stories live. Discover now