Making love

3.2K 75 12
                                    

Faye
❗️Seksueel hoofdstuk❗️

Ze kust me weer op de mond. Ik probeer om het tegen te werken, maar het voelt te goed. Ik voel me gelukkig als ze me kust. Chelsea geeft me iets wat niemand anders me geven kan, zelfs Lara niet.

Haar handen gaan naar mijn truitje, maar juist voor ze het knopje kan openen, pak ik haar polsen vast. Ik doe mijn best om me in te houden.

'Ik kan het niet,' stotter ik.
'Hou toch je bek. Heb je enig idee hoe lang ik dit al wilde doen?' fluistert ze met haar ogen op mijn lippen gericht.

En dan duwt ze me met de volle kracht tegen de muur. Ze drukt haar lippen weer op de mijne. Helemaal overdonderd kus ik haar terug. En nog eens en nog eens. Haar vingers gaan wild te keer in mijn haren. Ik voel de adreline door mijn lichaam gieren. Dit is wat ik al die jaren nodig had. Ze vraagt met haar tong om toestemming en ik besluit om op het gevoel af te gaan. Ik open mijn mond en laat haar toe.

Niet veel later zijn we aan het tongzoenen. Maar ik krijg geen genoeg. Ik wil haar hier en nu. Ik trek me hijgend los. Snel knoop ik mijn truitje open. Direct er na voel ik haar zachte lippen tegen mijn nek. Ik huiver. Dit voelt fantastisch. Ze laat een spoor van kusjes achter en gaat steeds meer naar beneden. Dan gaat ze weer naar boven en bijt ze zachtjes in mijn nek. Ik houd mijn hoofd schuin zodat ze er beter bij kan. Ze begint te zuigen aan mijn nek. Het gaat zeker een zuigzoen worden, maar het kan me niet schelen. De hele wereld mag op dit moment naar de klote lopen. Met haar tengere vingers maakt ze mijn beha in een keer open. Mijn kleinste bescherming is nu weg. In reflex sla ik Chelsea heeft een prachtig lichaam vergeleken met mij en ergens schaam ik me nog een tikkeltje.

Ze pakt mijn handen en pint ze in een beweging boven mijn hoofd. Ze kijkt me intens aan in m'n ogen.

'Doe dat nooit meer.'

Uiteindelijk laat ze me los en bukt ze zich naar mijn borsten. Ze kust me daar. Ik kreun van genot. Als ze weer naar boven komt probeer ik haar kleedje uit te doen. Ze doet haar kleedje uit. Ik scan haar lichaam. Ze heeft mooie zwarte lingerie aan. Chelsea heeft nog steeds hetzelfde prachtige lichaam. Een figuur, grote borsten, heupen en een schone kont. Ze trekt haar beha uit en haar mooie borsten komen in zicht. Ze zijn zelfs prachtiger dan ik mezelf voorstelde.

Ik bijt op mijn onderlip. Ze komt weer naar me toe en drukt zich tegen me aan. Ik omhels haar rond haar middel om haar nog dichter tegen me aan te trekken. Haar lichaam tegen het mijne voelt wonderlijk aan. Het is alles waar ik ooit naar verlangde. Weer kust ze me. De kus word steeds ruwer en ruwer. Ze glijd met haar vingers plagend over de rand van mijn string. Ik voel mezelf letterlijk druipen. Ik wil haar in me voelen.

'Neem me alsjeblieft,' fluister ik in haar oor.

Dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen. Ze gaat met haar vingers in mij. Ze blijft de bewegingen voortdoen. Mijn kreunen vullen de hele ruimte. Wanneer ik mijn hoogtepunt bereikt overstroomt een geweldig gevoel me. Mijn benen lijken wel te trillen van het genot.

Ik pak haar pols vast en trek haar naar het bed toe. Ik duw Chelsea op het bed en ga zelf boven haar liggen. Ik buk naar beneden. Haar slipje trek ik helemaal uit. Vervolgens strijk ik met mijn tong langs haar intiemste plekje. Ik draai rondjes en gebruik daarna ook mijn vingers. Niet veel later hoor ik haar kreunen.
Ze roept mijn naam uit en ik begrijp dat ze haar hoogtepunt heeft bereikt.

Ik ga naast haar liggen. Ze neemt me hijgend in haar armen.

'Dit hadden we echt al lang moeten doen.'
Zonder me nog ergens druk om te maken vallen we knuffelend in slaap. Dit is wat ik wilde. Dit is geluk. En voor één keer verdien ik het...

~Push me against the wall and kiss the hell out of me.~













A/N: Y'all, kheb een gedicht over Bart De Pauw en ik wilde het graag met jullie delen. BTW SORRY VOOR DIT CRINGEY DEELTJE IK BEN NIET ZO GOED IN SMUT SCHRIJVEN
OK!

Bart De pauw is an asshole. He wants to fuck girls in the butthole.
Everyone is saying #MeToo, but honey nobody wants to be fucked by you.
So keep your dick in your pants before I'll kill you with my own hands.
You have blue eyes and you look like a devil, but your skills are at a low level.
You just look like a fucking pedophile, with your ugly ass smile.

Thx voor jullie aandacht :)
Ps: Mijn leerkracht Engels keek me raar aan toen ze dit gedacht las.
Pssss: sorry voor de spelfoutjes die er wrs in zitten

Girlfriends |✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu