Urmarire

320 22 0
                                    

    Seara Barbara venii sa o ia pe Lary de acasa.Ajunsi in club,se asezara la o masa si nu dura mult ca ajunse si Paul cu alti doi prieteni.
    -Cam tarziu!spuse Barbara sarutandu-l pe Paul,el o imbratisa,o saluta pe Lary si se aseza la masa.
    Unul dintre baieti scoase putin praf alb pe masa,il aseza cu o hartie si o trase pe nas.
    -Hei ce faci?spuse Lary apucandu-l de mana
    -Relaxeazate,poti sa incerci si tu daca vrei!spuse Paul
    Lary scoase telefonul formand numarul de telefon al lui Chad,vroia sa plece acasa,seara asta nu putea sa se termine bine,dar Barbara o opri.
    -Cred ca asta trebuie sa ramana aici intre noi!spuse Barbara referindu-se la praful alb
    -Hai incearca si tu!spuse din nou Paul
    -Las-o nu are nevoie,lui Chad nu i-ar place asta,nu vreau sa ma cert cu el,eu raspund de Lary in plus ea nu iese din cuvantul lui!insista Barbara
    -Nu trebuie sa faci tot ce spune el,crezi ca lui ii pasa de ceea ce spui tu?spuse un alt baiat
     -Cred ca e mai bine sa plec!raspunse Lary
     -Lasati-o in pace,am venit sa ne distram,in plus nu il cunoasteti pe Chad asa bine cum il cunosc eu,stie sa obtina ce vrea,tine la Lary si e normal sa fie protector cu ea,asta nu inseamna ca o tine din scurt!spuse Barbara invitand-o pe Lary la dans
     -Spun doar ca fata ar trebui sa se relaxeze putin,nu ma intereseaza cine e iubitul ei!spuse baiatul iar discutia se incheie.
     Toata seara a decurs bine iar acestia decid sa se intoarca acasa.Barbara o urca pe Lary in masina urmand sa o conduca acasa,Paul pleca si el cu masina unui prieten iar unul dintre baieti ramasese in fata clubului fixand-o pe Lary.
     -Lary ti-as multumii daca Chad nu ar afla nimic de seara asta,sunt sigura ca ar da vina pe mine si ti-ar interzice sa mai iesim!spuse Barbara
     -Stai linistita Chad nu imi spune mie ce sa fac dar daca asta te face sa stai linistita atunci nu o sa-i povestesc nimic.
     O masina din spate se apropie si face semn sa opreasca.
     -Cine e nebunul asta?spune Barbara
     -Nu stiu dar mai bine nu opri!spune Lary
   Fetele ignora masina care continua sa faca semne,oprira intr-un peco sa bage benzina,masina era pe rosu.Masina care le urmarea venii din spate si se opri in fata masinii fetelor.Usa se deschise si din ea cobori baiatul de la club cu care venise Paul,cel care avusese o discutie cu Lary.
    Se apropie de masina pe partea dreapta,deschise usa si o invita galant pe Lary afara,ea cobori din masina iar baiatul ii spuse:
    -Nu ma intereseaza cine esti,cine e iubitul tau,dar eu am chef sa ma joc in seara asta,ce spuneti fetelor?
    -Zic ca ar fi mai bine sa faci pasi!spuse Barbara

Protejata de Diavol 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum