Previziuni

185 14 10
                                    

Fugii cat de tare putea dar cativa dintre oamenii care erau prezenti o urmareau,reusira sa o prinda din urma si o inconjurara,o babuta pe la 70 de ani o privii,apoi privii lumea care se stranse-se in jurul fetei.
-Este o vrajitoare,a stiut exact ce o sa se intample,o sa murim cu totii din cauza ei!spuse babuta
O femeie cu un copil in brate se apleca si lua o piatra de pe marginea drumului iar apoi o arunca spre Lary.
-Omorati-o!striga un altul
Si toti oameni prezenti incepura sa arunce cu fel si fel de obiecte in Lary.
Aparu si politia incercand sa calmeze apele,iar din spatele fetei aparu Chad,avea infatisarea umana asa ca nimeni nu facu caz,pietrele continuau sa o loveasca pe Lary care era la pamant in genunchi.
Se aseza in spatele ei,o imbratisa urla puternic iar din spatele lui iesira aripi care o inconjurara pe Lary incercand sa o protejeze.
Oameni legii scoasera armele din dotare si incepura sa traga in Chad,gloantele ii provocau rani iar din aripile lui incepu sa curga sange.Stranse din dinti si se ridica in picioare cu Lary in brate.
Aripile lui se deschisera larg si incepura sa bata,se ridica usor de la pamant incercand sa zboare,una din aripi era grav ranita.Incepu sa zbata si mai tare aripile si reusii sa se inalte la cer doar cu una,o aripa si ea ranita dar atat de puternica incat sa reuseasca sa ii ridice pe amandoi.
Oamenii ramasera socati,privira spre cer de unde cadeau pene imbibate si patate de sange.
Chad se opri pe acoperisul unui bloc,strangea din dinti si isi privea aripile.
-Puteam sa fac mult mai mult,puteam sa ii ucid,toti umanii aceea puteam sa ii omor!spuse el privind-o mai apoi pe Lary
Un glont o lovise pe Lary la piept,Chad isi sacrificase aripile si pe el insusi incercand sa o protejeze dar cu toate astea un glont reusise sa o loveasca.
Chad isi privii din nou aripile era ranit peste tot dar cu toate astea gloantele nu reusisera sa patrunda apoi privii mai bine,in una dintre aripi avea o gaura,glontul reusise sa patrunda aripa si o lovise pe Lary.
Se ridica in picioare,ajunse pe marginea acoperisului si se lasa cazand in gol,incerca sa zbata aripile dar erau prea ranite sa mai poata zbura.Cu greu reusii sa nu se izbeasca de pamant,se oprii in fata grupului de oameni isi deschise aripile si bratele iar politia incepu sa traga din nou.
Isi trase aripile in fata incercand sa se protejeze iar cand oamenii legii se oprira di tras,Chad deschise aripile puternic incat toate gloantele care il lovisera acum se indreptau catre oamenii prezenti.
Cativa dintre ei ramasera in picioare,gloantele nu ii lovisera printre ei si babuta care o numise vrajitoare pe Lary.
Chad se uita la ei,tremurau de frica.
- Nu va omor pe toti,o sa va las in viata,mai aveti putin de trait!apoi isi arunca privirea spre babuta
-Tu o sa mori in noaptea de Craciun dar nu inainte de ati vedea nepotii arzand de vii in casa din cauza unei lumanari uitata aprinsa de tine!spuse Chad
-Acum te las sa traiesti cu greutatea asta pe inima,Dumnezeu te-a salvat astazi dar amintesteti ca exist si eu,ma vei vedea din nou intr-o noapte cand nepotii tai vor fii in flacari o sa ma vezi langa ei, neputincioasa.Roaga-te la Dumnezeu ca moartea lor sa fie rapida,doar asta mai poti sa faci.

*****************************************

Imi cer scuze ca de fiecare data ca postez atat de rar dar timpul ma omoara,vreau sa impart cu voi acest clip: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1881870655261157&id=100003147210830 daca iubiti cartea asta o sa iubiti si acest clip,acest film.L-am descoperit astazi si vreau sa spun ca mi-a facut pielea de gaina,TREBUIE VAZUT NEAPARAT...m-am inspirat de aici pentru noul capitol,sper sa va placa.

Protejata de Diavol 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum