KİTAP KAPAĞI

1.4K 88 71
                                    

Kalemimin, katı mürekkebi yıpranmış bir sayfaya değdi, birçok kişiye o dünyada can verdim, onlara nefes oldum. Onları üzdüm, kırdım, ağlattım, çoğu zaman öldürmek istedim.

Cehennemin korlaşmış ateşinde onları yaktım, cennetin soğuk sularıyla söndürdüm. Birçok kez onları öldürdüm ama her zaman var ettim.

Ben Hava Nur Tanrıverdi, bu cehennemin ateşinin temel nedeni, bu cennetin küçük çiçeklerini sulayıp büyüten kişi, bu kitabın yazarıyım.

25 Eylül 2015 yılında can verdiğim ruhları, 20 Ağustos 2017 gecesi 02:58'de gözyaşlarıyla onları serbest bıraktım.

Onları hapsettiğim zindanın parmaklarının ardından, dudağımın kıvrılmasıyla, bazen gözyaşıyla, bazen öfkeyle onları izledim, mahvoluşlarını seyrettim. Ama onlara hiçbir zaman acımadım, hapsoldukları zindandan onları kurtarıp, bir kitabın sayfalarına gönderdim.

Ve o kitap, UMUT DENİZİ'nin kapağı:

Renkler fosforlu değil, asıl rengi bu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Renkler fosforlu değil, asıl rengi bu.

İçime sine sine bu kitap kapağını size gösteriyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


İçime sine sine bu kitap kapağını size gösteriyorum. Evet, UMUT DENİZİ'ne yakışan kitap kapağı buydu. Sıradan gelin damat koymak istemedim, çünkü onlar öyle sıradan bir kapağı hak etmiyorlardı.

Umarım beğenirsiniz.

Kasımda, İstanbul kitap fuarında olacağım büyük bir ihtimalle, kimler geliyor bakalım? Kimlerle sarılıp, sayısız fotoğraf çekileceğiz?

Eğer olurda gelirsem, buradan tekrar duyuru yapacağım.

Bakın, kitabınızın OLUP OLMAMASI, hiç önemli değil. Mutlaka gelin, tanışayım ailemdeki insanlarla, rica ediyorum.

UMUT DENİZİ |KİTAP OLDU|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin