Sen

420 28 0
                                    

Pomalu otevřu oči s únavou, jsem u silnice. Cože? Kde jsem? Padá lehce sníh a ve vzduchu jde cítit chlad. Kolem jezdí auta se šuštění po zemi v sněhu. " Počkej tady, jasný?" Slyším hlas po levé straně, který mi je známí. " Ano mama." Podívám se tím směrem. Malá blonďatá holčička stojí s plyšákem u auta a její maminka odchází.. Hodně mi to něco připomíná, ale co? Holčička si v ruce hraje s plyšákem. Najednou jí hračka spadne na silnici a mě to už asi něco připomíná. Vyjde pro něj. Maminka se právě vracela v klidu, dokud neviděla svou dceru, jak naproti ní jede žluté auto. " Lucy, pozor!" Teď mi to všechno dojde... tohle je smrt mé mámi. " Né! Mami běž hned prič!" " Boom!" Zase to vidím, maminčina krev na zemi. Spadnu s těžkým pádem k zemi kolenami. Slzy mám po tvářích podobné vodopádů. Kouknu směrem k holčičce Lucy. Vypadá jako já, jen sedí u maminky. " Mami!!" Zakřičím jak nejvíce dokážu...

Otevřu oči. Mám mokré tváře od slz. To byl sen? Když se rozhlédnu, tak zjistím že jsem v mém pokoji v posteli. Jak jsem se tu objevila? Vždyť jsem byla před chvilkou s Natsuem a Happym.. A USLA. Asi mě sem přinesli..
Jsem ještě plně v šoku ze sna. Schoulím se do klubíčka s rukama na očích které brečí. Chci mít svojí mámu, chci sebe jako malou zastavit aby nešla pro plyšáka. Za máminu smrt mužů já, jen já...
Už jsem se uklidnila, zrovna čtu knihu : Svět mágů. Tato kniha je napínavá a zábavná. Sluchátka mi propouští hudbu do uší, hudba+kniha= co víc si přát? Ale teď si uvědomím, že už je osm hodin ráno a já mohu dolů na snídani za přáteli. Obléknu si to co včera, jen svetr v modré barvě. Vydám se dolů po schodech. Kolem se tu line nádherná vůně sladkého pečiva, čokolády i kafe. " Oy! Lucy! Konečně jsi tu! Včera jsi usnula na lavičce, a tak jsme tě odnesli do tvého pokoje." Červenám. " D-Díky." Sednu ke stolu v ruce s horkou čokoládou. Levy si ke mě sedne a začne: " Dobré ráno Lu-chan. Jak se ti spalo?"

Tohle je trošičku kratší kapitola, byla jsem líná, a taky moje kámoška mě přemluvila ať něco rychle vydám... tak.. Nazdar!
Vekraa💗

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Chceš půjčit deštník?Where stories live. Discover now