Co je to s tebou?

342 25 1
                                    

Happy:
Po tom co Lucy upustila tác a s malým brekem odešla, nastalo velké ticho. Ostatní krom mě neřešili Lucy. Ani Natsu to neřešil, jen nad tím přemýšlel. Nemám tušení proč se takhle zachovala, ale chci to vědět. Roztáhnu svá bílá křídla a začnu letět do jejího pokoje. Naštěstí byli dveře otevřený, tak jsem vletěl dovnitř. " Lushi?" Neslyším odpověď. Kouknu kolem sebe, zjistím že Lucy je v rohu zabalená v dece. Spí. Aspoň nebrečí.  Nechci aby byla smutná, mám ji rád. Vezmu ji za zadní lem košile tlapkami a položím na postel, deku položím na ni. Lehnu si k ní a křídla schovám. Schoulím se do klubíčka. Vždy když ji vidím, tak pár okamžiků mám z ní smutný pocit. Něco před náma tají, ale pokud to neřekne, tak bude ještě víc trpět. " Lushi.. Proč nám to neřekneš?"  A usnu.
" Happy... Happy.. vstávej.." někdo mi šeptá do kočičích uší. Otevřu oči. Lucy. " Jak ses sem dostal? A jak já?" Zeptá se se smíchem. " Našel jsem tě tu, tak jsem tě dal na postel." Usměje se, doufám že jí to zůstane. " Díky." Musím se zeptat. " Lushi? Proč jsi někdy smutná? Vím, máš určitě smutné tajemství.. Mě to můžeš říct." Okamžitě vytřeští oči, začne koukat sem a tam. Zdá se mi to, nebo je nervózní či překvapená? " Já... uhodls to, ale říct ti nemůžu. Ani já se s tím nemohu pořádně srovnat Happy." Achjo, pomoct ji asi nemůžu. " Dobře. Mám tě rád, nechci abys ses trápila." Začnu brečet. Lucy mi ukáže ustaraný výraz, ale vezme mě do náruče, já ji za to obejmu. " Neboj, jsem v pohodě, jen jsem nemohla uvěřit, že Makarov to zjistil. To mé tajemství. Taky tě mám ráda."

Lucy:Nesmí to zjistit, co třeba by se se mnou pak nechtěl bavit? Nebo i ostatní? Začíná se všechno kazit, nebude lepší, kdybych odešla? Trhá mi to srdce, ale kdyby se to zhoršilo se mnou, tak mi nic jiného nezbývá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucy:
Nesmí to zjistit, co třeba by se se mnou pak nechtěl bavit? Nebo i ostatní? Začíná se všechno kazit, nebude lepší, kdybych odešla? Trhá mi to srdce, ale kdyby se to zhoršilo se mnou, tak mi nic jiného nezbývá..

Chceš půjčit deštník?Where stories live. Discover now