Capitolul al XVI-lea

597 60 8
                                    

"Auch!" Jungkook țipă când pumnul meu intră în contact cu brațul său. Își freacă locul, iar Tae râde.

"Ai înnebunit?" Mă răstesc arțăgoasă. "Și să înțeleg că Taehyung știe și el, nu?" Îi ochesc pe amândoi, iar ei îmi aruncă câte un zâmbet vinovat. "Aish! Gură spartă ce ești! Mai are să afle tot Bangtan!" Spun exasperată și îl lovesc din nou.

"Yah!" Tae îmi oferă un bobârnac în frunte. "Puțin respect, copile, sunt mai mare cu doi ani decât tine." Spune, făcând referire la faptul că i-am spus Taehyung.

"De acum în colo nu mai ești "oppa"." Îi spun hotărâtă.

"Nu e vina mea că Jungkookie a ciripit. Ce aș fi putut face?" Lasă în urmă justificatul faptelor și se uită la mine curios. "Când a început să-ți placă de el? Cum? De ce?"

           Îmi ascund fața în palme și mă rușinez. Amândoi scot câte un "awww" și mă împung ușor de pe cealaltă parte a mesei rotunde din cafenea.

"Doar nu vorbești serios, nu?" Mă uit la el cu speranță în ochi.

"Ba da. Sunt sincer curios de tot procesul. Atât de serios, încât o să te las să nu îmi mai spui oppa." Îmi face cu ochiul și ia o gură din băutura sa, lăsându-se pe scaun.

"Nu e ca și cum aș avea cum să îți răspund oricum." Ridic din umeri nonșalant. "Nu e ceva ce pot explica." Și chiar nu e. Nu știu când am ajuns să-l găsesc pe Yoongi atrăgător sau când inima mea a început să bată mai tare pentru el decât pentru oricine altcineva. Și nici nu e important. Îmi place de el și asta e. Nu e nevoie de vreo explicație în plus.

           Îmi dau ochii peste cap la dezamăgirea falsă de pe chipurile lor.

"Trecând peste, de ce m-ați chemat aici? Ziceați ceva de ședința foto și de reclame." Mă adresez în special lui Taehyung.

       Cei doi fac un schimb rapid de priviri, ca și cum s-ar hotărî care să îmi lumineze mintea. Într-un final, Taetae se întoarce spre mine și pare gata să vorbească. Arată precum două adolescente ce iubesc bârfa și sunt gata să arunce bomba secolului.

"Managerul m-a sunat dimineață și mi-a spus că pozele au ieșit foarte bine și reclamele deja au fost publicate." Își reglează vocea joasă și continuă. "Băieții erau curioși de cum arată, așa că ne-am uitat împreună." Păstrează un ton expectativ în voce, de parcă vrea să mă țină în suspans.

"Yoongi hyung a fost morocănos toată dimineața." Adaugă Jungkook. De fiecare dată când erați mai apropiați în vreo poză pufnea iritat."

"Și?" Întreb. "Tocmai ai descris comportamentul obișnuit al lui Yoongi. Citiți prea mult în toată situația asta." Îmi flutur mâna spre ei ca și cum nu ar fi nimic. Chiar dacă par calmă pe dinafară, nu pot să nu simt un freamăt în stomac.

"Da... dar." Încearcă să protesteze, iar eu îi tai firul înainte de a avea ocazia. Nu vreau speranțe false. Și chiar dacă ar fi adevărat și ar fi interesat de mine, probabil nu aș face nimic în privința asta.

"Vă imaginați chestii, băieți." Își dau ochii peste cap la unison, dar nu insistă.

"Haideți să bem ceva în seara asta." Kookie propune, iar eu strâmb din nas nu prea încântată.

"Nu am de gând să beau. Mai ales astăzi, ținând cont că e prima dată când am întâlnit restul fetelor." Se încruntă gata să arunce un argument, dar doar îl opresc cu un semn al mâinii. "Vorbesc serios, Kookie! Du-te cu Taehyung oppa." 

"Eu și alcoolul nu suntem chiar atât de apropiați." Tae ridică din umeri cu un zâmbet inocent pe față, încercând să scape. "Ar trebui să mergi cu Jiminie sau Jin hyung ca de obicei." 

Fame (BTS fanfiction)Where stories live. Discover now