4. Biraz eğlence

1.7K 113 14
                                    

James Lily'nin alnından öpüp kapıya yöneldi, sonunda erkek erkeğe Sirius ve Remus ile sohbet edebilirledi! Remus bu akşam tekrar dönüşüm geçirecekti ve Lily'den habersiz bir şeyler planlayacaklardı. Kapıyı araladı ve çıktı tam kapıyı kapatırken gözüne yatağın yanındaki beşikteki Harry ilişti. Minik oğlan hiç huysuz bir bebek değildi, ama uyumayınca da ilgi istiyordu. Nasıl olsa uyuyor diye düşündü James, sabaha kadar uyanmazdı herhalde. Kapıyı kapatmış, merdivene doğru yürüyorken yatak odasından gelen minik iniltiyi duydu, sonra bir kez daha, ve bir kez daha çığlık atar gibi bir inilti gelmişti. Koşup odaya girdi. Harry yüzünü buruşturmuştu, ayrıca kıpkırmızı olmuştu ve gayet uyanıktı. Neredeyse ağlayacaktı. James hemen beşiğin yanında bitti. Lily daha uyanmamıştı, hala vakit varken Harry'nin ağlamasıyla da uyanmamalıydı. James hemen Harry'i kucağına aldı ve dışarı çıkıp kapıyı kapattı. Aşağıdaki mutfaktan Sirius'un sesi geldi ; "Hadi ama Pati! Dolunaya 1 saat kaldı! Hızlı ol!" James bunları duyunca merdivenleri daha hızlı inmeye başladı. Ve daha da hızlı, sonra birden ayağının yamulduğunu hissetti, kucağındaki Harry'i sımsıkı tuttu, ama Harry düşüyor gibiydi. Herşey 1-2 saniye içinde oldu. Harry'nin elinden fırlaması (merak etmeyin Harry'nin yara izini merdivenden düşmesiyle ilgisi olmayacak cşdmwlcm) , merdivenlerin korkuluklarına yaslanmış olan Remus'un James'in düşmek üzere olduğunu görünce yüzğnü alan şekil ve havaya kaldırdığı asası. Remus bir şekilde James'in ve Harry'nin havada asılı kalmasını sağlamıştı, ama eğer asadını oynatırsa ikisi de anında yere yapışırdı. Aslında Remus için James'in yapışması önemli değildi, ama Harry daha bebekti ve şuan 1 metre yukarıda havada asıkı duruyordu. Bir kaç saniye öyle beklediler. Remus da haraket edemiyordu, (asasını kımıldatmamak için) Remus ağzını olabildiği kadar az oynatarak Sirius demeyi denedi. Sirius mutfaktaydı, mutfaktan bir kaç tangırtı sesi geliyordu, 10sn kadar sonra elinde bir kaseye boşaltılmış bir paket cips ile (evet Sirius ve cips clrmfpmf) Sirius göründü. Avucunu doldurup ağzına tıkıştırdı. Remus olabildiğince kötücül bir ifade ile Sirius'a bakıyordu. Cipsten kafasını kaldıran Sirius Remus'un suratına bakıp "NO?!" Dedi. Ağzı hala doluydu. Remus gözüyle Hala havada asılı duran Harry ve James'i işaret etti. Sirius kaşlarını kaldırıp bir kaç saniye durumu inceledikten sonra elindeki koca kaseyi koltuklardan birine bırakıp koşarak Harry'i kucakladı. Sonra da sanki James hiç orada yokmuş gibi kucağındaki Harry ile birlikte koltuğa oturdu ve cips kasesini eline geri aldı. Remus da Sirius'un ne yaptığına bakmak için arkasını dönğnce James uçarak yere yapıştı. Gelen patırtı yüzğnden herkes James'e baktı. James ayağa kalktı ve gözlüğünü düzeltti, sonra Sirius'un yanına koltuğa oturdu. Remus da aynısını yaparken James. Harry'i Sirius'dan almıştı bile. Ve böylece çapulcular o geceki planlarını yaptılar, Her ne kadar Remus gönüllü olmasa bile.

-Bir sonraki gün sabah-

"Bu ne James?! BU NE?!" Sinirden saçlarıyla aynı renge dönmüş olan Lily gelecek postasını hunharca masaya , James'in önüne fırlattı. James muzip bir tebessümle "Biliyorum, ama bak; sadece eğlenmek istedik! Hem bak çok yakışıklı çıkmışım!" Dedi, bir yandan Gelecek Postasında kocaman yazılmış 2. Sayfa haberi olan "FANTASTİK ÜÇLÜ LONDRA SOKAKLARINDA!; köpek, geyik ve kurtadam!" Yazısının altındaki geyik resmini işaret ediyordu. Lily sinirden kudururcasına "EN AZINDAN HABER VERSEYDİNİZ! Sadece eğlenelim derken gelecek postasına bile çıktınız! Ah birde şu var ki siz artık kayıtlı birer animagussunuz! Artık böyle kafanıza göre iş yapamazsınız! HEM- hem JAMES! Sen artık babasın!" James bozulmuş bir ifade ile "Ne yani babayım diye eğlenmeyeyim mi? Hem Sirius da Vaftiz Baba! O da eğlenmesin o zaman!" Lily ağzını birşey söyleyecekmiş gibi açtı ve sonra Harry'nin uyandığını belirten ağlama sesini duyunca James'e kötü bir bakıl fırlatıp Harry'e bakmak için yukarı çıktı! Ne yani sadece eğlenmişlerdi!

Evet, biliyorum kısa bir bölüm, ama elimden bu kadar geldi, şu aralar pek yazasım yok! Bir de yeni bir Tedtoire kitabına başlama ihtimalim var!
NOT; BENİM EN SEVDİĞİM KARAKTER, KOCAM OLAN KARAKTER BUGÜN DOĞMUŞ İYKİ DOĞMUŞ❤️🙆🏻 SİRİUS💃🏻Beklemede kalın😘❤️

Evet, biliyorum kısa bir bölüm, ama elimden bu kadar geldi, şu aralar pek yazasım yok! Bir de yeni bir Tedtoire kitabına başlama ihtimalim var! NOT; BENİM EN SEVDİĞİM KARAKTER, KOCAM OLAN KARAKTER BUGÜN DOĞMUŞ İYKİ DOĞMUŞ❤️🙆🏻 SİRİUS💃🏻Beklemede...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
bambaşka || marauders  Where stories live. Discover now