44.

3.9K 286 8
                                    

- Lassan mennem kellene - Sóhajtottam, ahogy vége lett a filmnek, amit éppen néztünk.

Már elmúlt délután öt is, én meg egész nap a semmittevésbe burkolóztam a barátommal egyetemben, persze a zongorázáson és az ebédelésen kívül. Yoongi lassan lehajolt hozzám és a nyakamba fúrta a fejét. Megölelt és mélyet lélegzett.

- Mm - Ingatta a fejét nemlegesen, hogy ne menjek el.

Elmosolyodtam és szívem szerint sírva fakadtam volna az aranyosságán. Hangosan kifújtam a levegőt és mint egy hisztis kisfiúnak, lassan megsimogattam a haját. Éreztem, amint erre az aprócska mozdulatra is úgy ellazul rajtam, hogy már a súlyát is elkezdte rám engedni.

- Yoongi - Suttogtam a nevét, miközben én is szorosan öleltem őt. - Tanulnom kell. Tudod, van egy seggfej, közönyös tanárom, aki dolgozatot írat velem a jövő héten.

A férfi halkan belenevetett a nyakamba, ahogy felismerte magát a mondandómban. Lassan kibújt a nyakamból és eltávolodott annyira, hogy a szemembe tudjon nézni.

- Nem maradnál itt? - Kérte egy halvány mosollyal.

- Meddig? - Sóhajtottam.

- Reggelig - Ajánlotta egy féloldalas mosollyal.

Megnyaltam a számat és felvontam a szemöldököm.

- Aludjak itt? - Kérdeztem vissza.

- Mhm - Bólogatott, miután hümmögve válaszolt nekem. - Bármi kifogásod lenne, hazaviszlek, hogy lezuhanyozz, ruhát pakolj, elhozd a könyveidet és megcsinálj mindent, ami akadályozna abban, hogy itt maradj.

Kinyitottam a számat, de azonnal be is csuktam, hogy nem tudtam mit mondjak. Megforgattam a szemem és drámaian sóhajtottam egyet.

- Kell neked ennyire körültekintőnek lenned - Motyogtam mosolyogva. 

- Professzor vagyok - Közölte unott arccal.

- Tudom, tanár bá' - Mosolyodtam el ördögien.

Yoongi arca egy másodperc alatt fagyott meg és keményedtek meg az arcélei, ahogy engem figyelt. Izgatottan néztem, ahogy minden kedvessége felszívódott a vonásaiban és egyszerre egy uralkodó, sötét tekintetű férfi állt előttem.

- Azt a - Leheltem és felemeltem a kezem, hogy végigsimítsak az éles arcán és a kemény vonásain.

Yoongi egy rezzenés nélkül tűrte, hogy tátott szájjal kalandozzak el a bőrén, miközben ő keményen nézett rám. Tudtam, hogy beindította őt, ha tanár úrnak szólítottam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen látványosan begerjed.

- Rohadt helyes vagy - Motyogtam ámultan.

Yoongi-nak eddig tartott ez a kemény arca, ugyanis elmosolyodott és lehajtva megingatta a fejét.

- Hogy legyek rád mérges, ha ilyen aranyos vagy? - Kért számon.

Válasz helyett csak szélesen elmosolyodtam és megvontam a vállam. 

- Ne legyél mérges - Ajánlottam a feltételeket.

- Muszáj valahogy megreguláznom téged - Sóhajtott.

Tettem egy lépést látra és mosolyogva kereszteztem a csuklóimat magam előtt, azt jelezve neki, hogy kötözzön meg vagy bilincseljen ki. Yoongi elkapta a kezeimet és magához rántott, amit én nevetve engedtem neki.

- Inkább menjünk, mielőtt tényleg meg talállak kötni - Dörmögte mély hangon és egy puszi után elengedett, hogy mind a ketten fel tudjunk öltözni.

*Yoongi POV*

Nem tudtam eldönteni, hogy megérett e már a kapcsolatunk arra, hogy lefeküdjünk vagy sem. Úgy értem, csak három hete voltunk együtt, nem akartam elsietni, azonban mégis csak felnőttek voltunk, elég sok ideje halmozódó vágyakkal és kívánalmakkal. Mind a ketten ki voltunk már éhezve és szükségünk volt a másikra. Tökéletesen látszott ez abból, ahogy csókoltuk egymást, amilyen éhesen vetettük egymásra magunkat vagy amilyen vehemensen fedeztük fel a másik testét. Másik példa okán ott vannak azok a kis elszólások és elejtett mondatok, amik félreérthetetlenül tükrözték a szexualitást és a vágyat, ami bennünk égett. De még mindig ott volt az a kis 'ha', hogy mi van, ha elsietjük? Nem szeretném elveszíteni a lányt, hiszen nagyon kedveltem, sőt szerettem is, már ilyen rövid idő után is úgy éreztem. Kellemetlen lett volna az egyetemen, fájó lett volna itthon és a szívem is megszakadt volna. Végre találtam valakit, akivel lehet normálisan beszélgetni, okos és tényleg érdeklem, ráadásként még szép is és olyan teste van, amit napokig csókolgatnék a feje tetejétől a lábujjáig, minden egyes kis részét, akkor se lenne elég. Talán annyi ideig adna kielégülést, amíg lenyomok egy egyetemi előadást, de aztán megint kell repeta, hogy ne éhezzek utána. 

Leguggoltam az elém érkező Holly-hoz és mosolyogva megsimogattam őt.

- Mindjárt jövünk, kislány - Tájékoztattam őt. - hazaugrunk Jina pár holmijáért, ma itt alszik.

A kutya egy nagyobb farok csóválásba kezdett, mire egy szélesebb mosolyra húztam a számat.

- Te is kedveled, mi? - Kérdeztem tőle halkan. 

Nyomtam egy puszit a meleg bundájába és én is a lány után mentem az előszobába, hogy felvegyem a cipőmet és a kabátomat és neki tudjunk indulni az ő lakásának, hogy mindent össze tudjon készíteni holnapra. Az első, tervezett együtt alvásunk lesz, hiszen a tegnapi az egy véletlen volt. Reméltem, hogy minden simán megy majd és semmit nem kapkodunk el. Persze nem is tiltakozom, ha esetleg az utamba kerül a lány meztelenül.

Csalóka ~Yoongi FF~Where stories live. Discover now