TIKRI JAUSMAI SENAI PAMIRŠTIEMS...

1.1K 45 7
                                    

Mums su Klarku į lipus į lėktuvą suvokiu tikrovę.Aš keliauju į bjauriausia miestą, į miestą kuriamę tikėjausi niekada nebeįkelti kojos, bet kaip visuomet likimas iš manęs mėgsta pasišaipyti. Taigi nenorėdama sedėti su Karlu pasikeičiau bilietą ir dabar sėdžiu kokiomis 5 eilėmis toliau nuo jo ir  kaip visada mano protingą galvą nenorinti suvokti tikrovės nusprendė, kad  man reikia vėl prisigerti. Nu tai aš ir geriu. Aišku lėktuvę alchoholis pardavinėjamas tik mažais buteliukais bet  man tai tikrai nesutrugdys biškiuką užgerti, kad pamirščiau praeitį Londone.

#Klarkas
Mums su Skay įlipus į lėktuvą ji nuėjo prie kažkokio vyro ir grasindama išlėšė vyro bilieta ir įteikė savo. Ir tam vyrui teko atsisėsti šalia manęs. Ji tikrai nepasikeitė. Bet vykimas į Londoną ją gasdina. Ir tiesa sakant aš ją tikrai suprantu, nes tik jai išvykus suvokiau, ką mes jai padarėm. Tiksliau tai privertė suvokti Malik, Styles ir Horan, nes jie kiekvieną išklausinėjo ką žinojome/ žinojome apie Džeiko smurtą ir kitas nesamonęs  prieš Skay. Ir taip gavosi, kad visą tai žinojo tik penki žmonės su manimi. Malik tai sužinojas vos mūsų nenužudė, bet Styles to neleido ir Malik labai supyko ir išmetė jį iš gaujos, nors Styles visiems aiškina, kad jis išėjo iš gaujos dėl Lily ir naujo gyvenimo su ja. Bet aš manau jai Malik jo nebūtų išmetęs jis net nesistengtu mesti gaujos ir mafios.

Taip begalvodamas visai pamirštu Skay ir man žvilgtelėjus supratau, kad iki Malik namų tuėsiu ją parvilkti pats, nes ji bus per girta pati iki ten nusigauti savo jėgomis. Galėčiau nueiti ir pasakyti Stiuordesėm, kad nebeparduotu jai alchoholio, bet manau kad jai taip padarysiu, kils milžiniškas skandalas ir net gali nukentėt aplinkiniai, nes Skay nepasikeitė ir jei jai nesuteikima, ko ji nori ji pasijama pati tik jos būdai būna nelabai malonūs. Todėl sedėjau ir nekreipiau dėmesio, ką daro Skay.
Londone
Nusileidus Londono pagrindiniame oro uoste Skay buvo tokia girta, kad net nesugebėjo pati atsistoti. Tiesa sakant nesu mačiusi tokios girtos Skay, net vakar, kai ji su draugais išgėrė apie 5 butelius brendžio ji nebuvo tokia girta.
-Skay mes jau Londone ir tau reikia atsistoti.-Priėjau prie jos , kai lėktuvas jau ištuštėjo.
-Negali būti Šerlokai-pasakė piktai. Jai kalbant ji neatrodė girta.-Žinai,-Tarė atsistodama ir vos nenuvirsdama į kita pusę.-Mums reikia nuvažiuoti į kapines.-Tarė bandydama eiti link išėjimo.
-Ko?-Tariau nes tikrai nesulrantu to vidurį nakties vos atvykus į Londoną brautis į kapines.
Bet ji nieko nepasakė, nes buvo susikaupusi  ties užduotimi, kuri vadinasi "išlipti iš lėktuvo gyvai"
-Tave gal nunešti iki mašinos, nes su tokiu greičiu eisi  kokia valandą.-Paklausia, bet iškart pasigailėjau.
-Žinai, kai paskutinį ir pirmą kartą prašiau tavęs pagalbos  tu tik juokeisi ir pasakiai, kad kalėms pagalbos nereikia, nes jos to tiesiog nenusipelnė tai dabar mielasis aš tau pasakysiu atsiknisk, nes kai būsiu blaivi tu nebevaikščiosi ir pagalbos reikės tau.-Tarė ir vos nuo pykčio nenuvirto.-Ir po velniais nuveši mane į kapines.
Daugiau nieko jai nesakiau, nes tik dabar supratau, kad ji prisimeną kiekvieną mano žodį ją kankinant ir užgraužė dar didesnė sąžinė.
Po pusvalandžio praėjus patikras ir atsiėmus daigtus sėdom į mano paliktą BMW ir ptraukėm į kapines.
Vos man sustojus kapiniu aikštelėje Skay išlipo iš mašinos, ką padariu ir aš.
-Tu ten neisi-Tarė pamačiusi, kad ir aš išlipau.
-Aš atsakingas už tave.-Paprastai atsakiau
-Kieno nx paliepinu, nes tas žmogus pasigailės savo pasirinkimu.
-Tavo brolio.
-Ko tokio?-Paklausė nesupratusi
-Harry Styles. -Mergina daugiau nieko nepasakė ir nužiurglioju kreivai į tamsias kapines. Kadangi man paliepta ją pristatyti gyva ir sveika tai nusekiau paskui, bet atsilikdamas, nes nenoriu daugiau dramų ir jos stūgavimų.
Skay priėjus prie vieno iš kapų suvokiau, kad jis priklauso jos tėvams.
-Tik dabar po dvidešimt trijų metų suprantu kokie jūs buvot savanaudžiai pasiaukodami dėl net nežinau ko ir palikdami mane su Džeiku. Jūs net nenutuokiat, ką man teko išgyventi. Bet žinot ką?!? Aš visdar stoviu ant šios suknistos žemės!!!!! Nes sugebėjau pasiprieśinti ir nužudyti  didžiausia savo košmarą. O ką tu tėvai sugebėjai?!?!  Užstoti motiną, kuria veliau iškrušo penki žmonės ir vistiek nužudė. Užstot mane, mergaitę, kuria buvo tik penki ir ji tenorėjo žaisti lėlėmis. Gaila,bet tu nieko nesugebėjai. Tu savo gyvenime nieko nepasiekiai tik sugadinai manajį. Aš visus tuo metus, kai Džeikas mane kankino mylėjau ir palaikiau tave, nes žinojau, kad stengeisi, bet išvykusi ir nužudžiusi Džeiką supratau, kad tu esi nevertas mano palaikimo ir meilės. Tu vertas tik mano nepykantos už sugriauta gyvenimą. -Baigusi kalba apsisukusi patraukė link mašinos, o aš nustebęs vis stovėjau ir žvelgiau į juodą kapą ant kurio gražiai išgraviruota
Markas Monro 1960-1995
Katy Monro 1963-1995
Mylintys tėvai, kurie mirė pasiaukodami dėl dukros.
Kas taip galėjo sugalvot parašyt?Juk tai žiauru.
Suvokęs, kad Skay tuoj pradės kelti isterijas patraukiau link automobilio. O automobilije jau keleivio sedynėje nepatogiai snaudė Skay. Aš atidžiau žvilgtelėjau į ją  pamatydamas apverkatus ir paraudusius skruostus.
Tad nieko nelaukęs užvedžiau mašina ir važiavau link Malik namų.

Tiesios pagaliau atsiskleidžia Where stories live. Discover now