LILY SUKNELĖ

1K 38 0
                                    

Zayn vakar kažkokiu būdu sygebėjo suplėšyti mano maikutę ir dabar man tenka ieškoti  naujų rūbų savo senoj spintoj. Apsirengiau juodas platėjančias kelnęs ir baltą crop top taip pat spintoj radau senus savo juodas basutes su kulnu.
-Tu tuoj pat nusirengi.-Pasakė Zayn man uždarius spintą
-Ką?-Paklausiau nesupratusi
-Apsirenk ką nors ne tokio atidengiančio.
-Dėl to kad mes pasimilėjom tu nekelsi kažkokiu nesamonisngų scenų dėl mano aprangos. Aišku?!?-Paklausiau susierzinusi.
-Aš atsiprašau.... gerai?-Tarė priėjas ir apkabinęs bet aš jau buvau pikta ir pastūsmusi jį išėjau iš kambario.  Iš jo automobilio pasijamiau rankinę ir apsisukusi nuėjau link garažo kur tikiuosi rasti bent vieną palikta mašina.
Atrakinus garažą buvau nustebusi jo tuštumų.  Garažę iš 20-25 mašinų buvo likusios 3. Oi tas Harry . Piėjus prie juodos audi nieko nelaukusi įsėdau ir užvedus išvažiavau iš garažo bei kiemo.  Tikiuosi Zayn nesupyks kad jį taip palikau, nes jis mane supykdė su savo nesamonėm dėl mano aprangos. Kaip norėsiu taip ir rengsiuos ir niekas man nepaaiškins.
Taip viršydama greitį prie suknelių parduotuvės atsiradau per 10 minučių. Nors vėlavau jau gerą pusvalandį. Taip, tas dušas užėmė daug laiko.
Pastačius mašiną greit nukulniavau į parduotuvę.

-Lily, ši suknelė atrodo gražiai.. Išgirdau vos įėjus pro duris ir jau norėjau suktis ir eit bet....
-O man atrodai, kaip iš kaimo ir tau reikia pūstos suknelės.-Kažkas pasakė ir nusprendžiau pažiūrėti kuo viskas baigsis. O pasirodo baigėsi tuo, kad dabar Lily verkia ir ją guodžia trys jos draugės. Kogero metas įsikišti man.
-Tu pati kaip kaimo kekšė ir jai kas nepatinka apsisuk ir mauk iš čia.-Tariau įeidama į tą jų kažkokį kambarėlį.
-Neaiškink man žudikę.-Nusijuokė ir aš likau nustebusi ir dar labiau supykusi.-Gi tu nužudei Mikalą Klarkson.-Vėl blet tie Klarkson.
-Aš manau jums dviem metas pizdinti iš čia.-Pasakiau ir net nelaukusi kol jos ką pasakys stvėriau jas dvi už rankų ir išvedžiau už durų.
-Tai ką gėdinga praeitis?-Paklausė Kažkokia kekšė
-Tikrai ne-Tariau nusišypsodama ir išstumdama jas iš parduotuvės.-Ir prie ko tu ir Klarkson šeima?-Paklausiau, kai jos nusivertusios gulėjo gatvėje.
-Tai mano šeima.-Tarė Kita kekšė.-Ir lauk keršto Monro.
-Keršysi už mirusia sesutę, kuri buvo pagrindinė Džeiko kalė?-Paklausiau nusijuokusi.
-Ji nebuvo kalė!!!!-Suspiegė
-Ai tai kekšė? Gi joms dar ir moką.
-Ne!!! Ji buvo Džeiko žmona.- ką? Ji blet kas buvo?.-Ir ji buvo nieščia.-Verkė jau tą kekšė.
-Ką čia nusišneki, žinai kiek Džeikas krušdavo vis skirtingu mergų?!?!-Surėkiau, nes tai ką ji pasakė yra grįniausia nesamonė.
-Bet mano seseriai tai netrugdė.
-Nes jį buvo kekšė!!-Surėkiau.
-Ji buvo žmogus, kurį tu negalvodama nušoviai kaip ir visas savo kitas aukas.-Tarė pirmoji kekšė, o apskritai kas jos tokios?
-Žinai man tave irgi būtų nesunku nušauti.-Tariau ir išsitraukiau šautuvą ir nutaikiau į ją.
-Bet bbeeet mes viešoj vietoj.-Pradėjo pezėt drąsioji.
-Man tai netrukdo aš gi Monro. Pikš!-Man ištarus "pikš" ta drąsioji nuvirto ir liko gulėt.-Ateitį siūlau nešokti ne prieš tuos žmone.-Tariau ir įsidėjus į pistoletą atgal į rankinę apsisukusi jau norėjau eiti bet...
-Ir kad nematyčiau judviejų kilometro atstumu nei prie Lily nei prie dar konors, nes baigsis kaip Mikalai ir Džeikui.-Ir įėjau į parduotuvę ieškoti verksnių ir taisyti likusia nesąmonę.
-Turit konors stipriau už šampaną?-Paklausiau kažkokios moterėlės.
-Taip, konjako.
-Tiks. Butelį, Keturis stikliukais ir kokių vaisinių sulčių vieną stiklinę atneškit.-Tariau ir nuėjau link Lily ir kitų.
-Nu, paverkėm ir užteks.-Tariau priėjus prie veikimo ir palaikomo komandos.
-Skay, ačiū aš negaliu pakęsti savo sesers bet išvaryti irgi kažkaip žema.-Tarė visa apsiverkusi Lily. Tai viena iš kekšių buvo jos sesuo.
-Kokia tavo pavardė?-Paklausiau ir tikiuosi,kad ne Klarkson.
-Col...
-O taip!!!-Tariau ir pašikau į viršų.-Sorry taip neturėjo būt.-Tariau supratusi, kad man vapšė protas pavažiavo.
-Nieko. O mes šito neužsakė.-Tarė Lily
-Užsakiau aš, nes čia per daug streso dėl suknelės rinkimo.-Tariau ir išdalinau po stiklinę kiekvienai tik Elenorai daviau sultys nes gi ji nėščia.
-Wou nežinau ką ir pasakyti,Skay.-Tarė Lily.
-O tu nieko nesakyk ir tiesiog išgeriam į tavo sveikatą ir už tavo būsimas vestuves.-Tariau ir užsiverčiau stiklinę. O geras.
-Gerai.Dabar su Skay pagalbą baigsim rinkti visoms ir tau Lily sukneles.-Tarė linksmai Jade.

Po dviejų valandų rinkimų, žiūrėjumų, derinimų, apsisprendimų ir dar visokio šūdo pagaliau turim keturias tinkančias sukneles Lily ir savo sukneles. Taip pat dar turime mane ir Kristin biški užgėrusias.
-Negaliu jos visos tobulos.-Vis stypčiojo ir aiškino Lily dėl paskutinių keturių.
-Aš kaip fėja krikštamotė pasakysiu kuri tau tinka labiausiai.-Tariau ir vos atsistojus nuo patogiais foteliuko nenuvirtau, bet priėjusi prie Lily pažvelgiau jos sudėjimą akių spalva bei plaukų spalvą ir nusprendžiau, kad geriausia suknelė būtų (paveiksliukas).
-Manau ši. Pasimatuok dar kartą.-Tariau ir vėl atsisėdau į foteliuką.
-Atrodai nuostabi, Skay, teisi ši suknelė geriausia.-Tarė Elenora
-Dabar tereikia veliumo bei batelių ir apranga bus visa.-Tarė kaip visuomet trykštanti entuziazmu Jade.
-Veliumo reikia ilgo.-Tariau ir grimzdau į miegą.

Tiesios pagaliau atsiskleidžia Where stories live. Discover now