GYVENIMAS TĘSIASI

543 29 3
                                    

Praėjo mėnuo. Mėnuo, kuris buvo pilna skausmo, ašarų, užuojautos, pykčio, šilumos  ir begalinės meilės. 
Skay norėjo elgtis taip kaip išmokė  gyvenimas, bėgti ir slėpti tikrus jausmus savyje, tačiau jos gyvenimas pasikeitė. Ji turi šeimą, kuriai ji rūpi labiau už save. O svarbiausiai ji turi žmogų, kuris kenčia lygiai tokį pat skausmą. Ji turi Zayn.
Pirmąją savaite ji buvo atsiskyrusi nuo visų tik Zayn šiek tiek labiau prisileido, tačiau ir tai mažai. Zayn neištvėręs jos skausmo liepė jai išsipasakoti nors ji gal to ir visai nenori. Kadangi Skay nenorėjo kalbėt jis pradėjo pirmas. Jis papasskojo kaip jautėsi kai ji gulėjo komoje, kaip jautėsi sužinojas apie vaiko praradimą ir kad net buvo apsilankęs pas motina, kurios nekentė daug metų. Tą vakarą buvo daug ašarų, bučinių ir prasivėrė dvi sudaužytos širdys bei susiliejo į vieną labai stipria.
Tas vakaras pakeitė viską. Skay nebetaip  sielojosi dėl kūdikio, Emili bei dar kitų. Suartėjo su  Zayn labiau nei kada nors ankščiau.
Šiandien jiedu surengė vakarienę ir pakvietė draugus. Skay pergyveno, nes draugų nematėjau jau daugiau nei mėnesį. Nežinojo kaip jie reguos, o iš Zayn sužinojo, kad draugai nežinau apie kūdikį ir jo praradimą.
Gamindama vakarienę Skay vis blaškėsi ir nerimavo. Jiedu su Zayn iš ligoninės atsikėlė tiesiai į namelį miške, nes to reikalavo Skay jei neleidžia Zayn jai išvykti į Niujorką.

# Skay

-Mažute, kas yra?-Paklausė Zayn atsiremdamas į virtuvės durų staktą.

-Aš nenoriu pasirodyti lyg auka ar lyg blogas žmogus, kuris nebendravo mėnesį ir dabar lyg niekur nieko grįžta į kitų gyvenimą.-Tariau žvelgdama į grindis.

-Visi nemano, kad esi auka ar kokia nors įsibrovelė. Jie laiko tave savo šeima ir jiems tavęs trūko taip pat kaip ir tau jų.-Tarė priartėdamas prie manęs.

-Bet aš jaučiuosi lyg tokia būčiau.-Tariau labai tyliai.

-Žinau.-Tarė ir apkabino mane. Aš ji apsikabinau taipmpat ir vėl eilinį kartą pravirkau.

-Man taip atsibodo verkti.-Tariau jam vis bėgant ašaroms ir šniurkšdama nosimi.

-Viskas susitvarkys. Kiekvienam stipriam žmogui reikia išsiverkti, kad galėtų kovoti toliau. Tau taip pat to reikai, nes buvai per daug ilgai stipri ir nepalaužiama.

-Ačiū tau.-Tariau.

-Tau nereika dėkoti. Aš visada šalia ir niekada nepamiršk to.-Tarė ir pabučiavo į kaktą.

-Gal gali viską pabaigti, aš einu persiregti ir susitvarkyti.-Tariau ir jam linktelėjus užlipau į viršų.

Gal jis teisus viskas susitvarkys.

Norėdama neatrodyti kaip auka ir išlaikyti savo stiprų įvaizdį pasidažiau kaip visada anksčiau. Ryškiai. Bordinės lūpos, pajuodintos akys. Šūkuosenai susirišau aukšta kasą ir ištiesinau plaukus.
Spintoje susiradau švelniai rožines platėjančias kelnes su įkirpinais ir užsidėjusi juodą kroptopą ant viršau apsivilkau nerniuotą palaidinę trumpom rankovėm. Apsioviau juodus aksominius aukštakulnius.

Nusileidau laiptais pas Zayn ir nustebau, nes jau buvo visi susirinke.

-Sveiki.-Tariau tvirtai bet nuoširdžiai ir nusišypsojau priėjusi prie jų.

-O mano gražuolė.-Tarė Zayn ir apkabino per liemenį bei pasakė tyliai "šaunuolė".

-Skay, ateodai kaip visada pasitempusi ir nuostabi.-Tarė Niall ir priėjo apkabinti. Šalia jo nunarinusi galva priėjo Jade.

-Aš labai atsiprašau, Skay. Tai aš dėl visko kalta. Tu net nenorėjai manęs matyti ir aš suprantu, bet tikiuosi galėsim būti bent draugėmis, nors ir ne geriausiomis.

Tiesios pagaliau atsiskleidžia Where stories live. Discover now