15.rész

1.6K 77 2
                                    

-Kitti!!Átöltöztél már??-kiabáltam be az öltözőbe.Még utoljára megnéztem magam a tükörben.Én hülye elfelejtettem hozni valamilyen bts-es cuccot.Viszont Kitti sem volt okosabb.Szerencsénkre az én csodálatos stylistom talált nekünk ruhát.Az enyém ilyen:

Kitti pár perccel később hajlandó volt kijönni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kitti pár perccel később hajlandó volt kijönni.Hasonló ruhát kapott mint én.

-Miért én kaptam a hosszú gatyát,és az egyszerű piros sapkát??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Miért én kaptam a hosszú gatyát,és az egyszerű piros sapkát??

-Maradj már,inkább induljunk!-mondtam,majd a többiektől elköszönve Oppával elindultunk a fanmeetingre.Az épület előtt megálltunk.

-Tudod,ha valami baj van,hátul vagyok.Próbáld meg nem felkelteni magadra a figyelmet!

-Rendben,de ha valaki felismer?

-Majd kitalálok valamit-legyintett.Ő elment megkerülni az épületet,mert hátul megy be a fanok miatt.Mi is elindultunk.A jegyszedőknek megmutattuk a jegyünket.A sapkát jól a fejembe húztam.

-Ne már!Így hülyén nézel ki.Várjál,megigazítom.-pár másodperc múlva meg is szólalt-Nah,mostmár mehetünk!

Már rég elkezdődött,pont az utolsó számot adták elő.Elköszöntek erre a pár percre és elmentek átöltözni.Valamennyien hazamentek.Páran furán néztek rám,de olyankor mindig elnéztem,elfordultam,vagy Kitti takart el.Sorba kellett állni megint.Igazából olyan volt mint 2 évvel ezelőtt,csak a fiúk is változtak meg mi is.Kitti megint elém állt.Lassan haladt a sor.Ahogy elnéztem a fiúk nagyon fel voltak pörögve.Kittire került a sor.Megint Jinnel kezdődött és Jungkookkal végződött.

-Sziaa!De jó a sapkád!Felbróbálhatom?-boldogan elbeszélgettek együtt.Mikor végeztek Jin rámnézett.

-Hello!Ohh ugyanolyan a felsőd,mint az övé.-mutatott Kittire.-Nem sokszor lát-mondta volna,de Jimin felkiáltott és egyből odanézett.Már ugrott is fel,hogy mi a gond.

Idol leszek!(Bts Jk ff) √Befejezett√Where stories live. Discover now