32.rész

1.6K 63 5
                                    

Hallok egy nagy koppanást.Tae pont most esett le a kanapéról.Csak egy morgás,és már alszik is tovább ott a földön.Álmosan körülnézek.Az ölemben Hopi fekszik.

-Fúúúj!-húztam el a számat,mikor rájöttem,hogy ami a combomon van,az bizony a nyála.Jungkook a mellettünk lévő fotelben aludt.Kitti pont fordult meg,de belekönyökölt a bordámba mire felkiáltottam.Mindenki egyszerre kapta fel a fejét.Hopi lefejelte az állam,mire megint feljajdultam.Tae az asztalba verte be a fejét és ő is feljajdult.Kitti csak álmosan nézett minket.Jungkook pedig egyből elkezdett nevetni rajtunk.

-Mit csináltok már megint?-kérdezte Rm,miközben a többiekkel jöttek le.

-Túl szerencsétlenek ezek!-nevetett tovább Kook.Kínunkban már mi is nevettünk vele.

-Mindegy...-hagyták ránk inkább-Gyertek enni inkább!-utasított minket Omma.Leültünk az asztalhoz és megreggeliztünk.Miután végeztünk,felmentünk fogatmosni.Én már mostam a fogam,mikor bejött mellém Kitti.Semmi szó nélkül nyomott...csak,hogy nem fogkrémet...Érdeklődve vártam,hogy mikor veszi észre,hogy amit nyomott az folyékony szappan,de már elkezdte mosni a fogát.Egyből elkezdett fintorogni,majd fulladozni.Én nem bírtam tovább és elkezdtem nevetni.Annyira nevettem,hogy le is köptem szegényt.

-Bazd-köhö-meg-köhö!-mondta pár fulladozás közben.Gyorsan kimosta a száját és letörölte magáról a csúrásomat.Kimentünk a szobába.

-Amúgy én tudtam,hogy szappant nyomsz.-közöltem vele.

-Amúgy én tudtam,hogy köcsög vagy.-vágott vissza.Csak szemtelenül vigyorogtam rá.

-Hoztál ruhát?-váltottam témát.Csak bólintott egyet és át is öltözött.

Csak bólintott egyet és át is öltözött

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Én is átöltöztem.

-Amúgy most is kint van a "kockás" hasad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Amúgy most is kint van a "kockás" hasad.-mutatta idézőjellel a kockásat.Gondolom azért mondta,mert mindig mondom,hogy meglátják a hasam.

-Jól van az...-legyintettem.Kitti felkapta a táskáját és mentünk is le.A folyosón megláttam Hopit ahogy szomorúan nézi a falon az egyik poszterüket.

Idol leszek!(Bts Jk ff) √Befejezett√Where stories live. Discover now